Osio 3. Oman voiman kehittäminen psyykkisen ja henkisen terveyden perustana 27.-28.3.2021

Henkisen ja psykologisen tasapainon ja eheytymisen kannalta tärkein tarvittava yksittäinen tekijä on oman voiman haltuun ottaminen. 

Oma voima on tahdonvoimaa, jonka avulla ihmisen on tarkoitus suojella, puolustaa, rohkaista ja itsekasvattaa itseään, asettaa rajoja sekä uskaltautua  omien rajoitteiden, mukavuusrajojen ja totutun yli kohti tarvittavaa muutosta. Tahdonvoiman avulla ihmisen on tarkoitus auttaa itsensä pois mahdollisista lapsuuden kipeistä, traumaattisista ja rajoittavista kokemuksista, jotka aikuisuudessa saattavat näkyä mm. suorittamisena, ylikiltteytenä, vaativuutena, kyvyttömyytenä säädellä itseään – tunteita ja mieltä, kyvyttömyytenä pitää puoliaan ja ilmaista itseään suoraan, rajattomuutena, passiivisuutena, masennuksena, uupumuksena tai erilaisina riippuvuuksina.

Nämä kaikki ovat voimattomuuden eri ilmenemismuotoja – seurauksia siitä, ettei omaa voimaa ole voitu käyttää tai opittu käyttämään oman itsen tueksi, itseä varten, vaan voima on jouduttu käyttämään erilaisiin suojautumis- ja puolustusmekanismeihin, joilla on pyritty selviytymään ja/tai takaamaan riittävää emotionaalista ja fyysistäkin turvaa sopeutumalla, mukautumalla, taistelemalla, puolustautumalla, kannattelemalla muita tai itseä, ehkä pyrkimällä kontrolloimaan kaikkea. Tämän seurauksena ihminen on oppinut kanavoimaan voiman sisäänpäin tukahduttamiseen tai muille, muita varten, jolloin se kyllä virtaa koko ajan, muttei itselle ja siksi ei pääse tapahtumaan voimaantumista. On myös mahdollista, että ihminen on oppinut, ettei omaa voimaa kannata käyttää, koska se saa aikaan vain ikävyyksiä, jolloin voima saatetaan luovuttaa kokonaan ulkopuolelle – olosuhteille ja toisille ihmisille, jolloin lopputuloksena on passiivisuus oman elämän suhteen ja äärimmillään uhrin roolin ottaminen.

Oma voima eli tahdonvoima on puhtaasti energiaa fyysisessä kehossa ja mielessä, jota käytetään oman elämän hallitsemiseen tarkoituksenmukaisesti. Saadaksemme sen käyttöön täysipainoisesti tarvitsemme myönteisen suuttumuksen voimaa ja meidän on välttämätöntä tiedostaa;

 • mihin oma voima käytetään, jos sitä ei ole riittävästi itselle ja omaa hyvinvointia varten – mihin se suuntautuu, kuluu
 • miten olen oppinut estämään ja tukahduttamaan voiman virtausta kehossa ja mielessä – mitä sille tapahtuu, mihin se jumiutuu
 • mitä pyrin välttämään tai saavuttamaan kieltäytymällä omasta voimastani tai käyttämällä sitä epätarkoituksenmukaisesti uupumukseen asti
 • miksi ei ole/ole ollut turvallista tahtoa eli käyttää voimaa itseään varten
 • saanko tahtoa ja olla myös vihainen tarvittaessa

Nämä ovat asioita, joita tutkimme itsemme kautta psykofyysis-emotionaalisin keinoin avaten kehoa ja mieltä oman voiman virtauksille, samalla tiedostaen mihin ja miksi virtaus on tukahdutettu.

Tämä viikonloppu on tarkoitettu Sinulle, joka kaipaat tietoa ja työkaluja asiakkaittesi ja/tai itsesi auttamiseksi oman voiman äärelle, jota ilman vastuullinen oman elämän ohjaksissa oleminen itseämme tukevasti on vaikea toteutua.

Opiskelu on kokemuksellista, jossa osion teemaa, teoriatietoa ja työskentelymenetelmiä tutkitaan ja työstetään oman itsen kautta havainnoimalla. Saat paljon konkreettisia työkaluja ja harjoitteita ammatillista osaamistasi täydentämään, osion aiheen ja itsesi työstämiseen, itsetuntemuksen lisäämiseksi ja voimaantumisen tueksi. Psykofyysis-emotionaalinen työskentelytapa ja hengitystietoisuus ovat sovellettavissa monenlaiseen asiakas-, terapia- ja vuorovaikutustyöhön ihmisten parissa, sekä oman elämän tueksi, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja itsestä vastuunottavan myötävaikuttamisen lisäämiseksi .

Opiskelun välineinä käytetään erilaisia tiedostamisen ja havainnoinnin menetelmiä, kehollista- ja mielikuvatyöskentelyä, tietoisuus- ja hengitysharjoituksia, tarinoita, sekä luovaa kuvallista ja liikkeellistä ilmaisua.

Lue tarkemmin PSYKOFYYSIS-EMOTIONAALISEN TYÖSKENTELYN KOULUTUSVIIKONLOPUISTA tästä!

Työskentely la-su klo 10-17.30 1h ruokatauolla

OSIOIDEN HINTA; 225€/osio. Sis. alv 24%, kahvi ja tee tarjoilun, kirjallisen yhteenvedon osiosta.

Osallistuessasi 4 tai useampaan viikonloppuun hinta -10%/osio normaali hinnasta, jolloin -10% hyvitetään takautuvasti 4. kerralla. Lasku erääntyy maksettavaksi aina 3 viikkoa ennen koulutus viikonlopun alkua. Mahdollisuus maksaa 2.erässä, jolloin toinen erä maksetaan aloitusta edeltävänä päivänä. Myös erityisjärjestelyt tarvittaessa mahdollisia.

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET  TÄSTÄ
Saat koulutus infon ja laskun lähempänä osion viimeistä ilmoittautumispäivää.

PERUUTUSEHDOT; 1. eräpäivän jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50% osion hinnasta! HUOM! Poikkeus olosuhteiden vallitessa käytämme maalaisjärkeä peruutusehtojen suhteen. Tärkeintä on, että kurssilaiset osallistuvat viikonloppuun vain terveinä.

PAIKKA; Hyvänolonhoitola Keiju, Pöytäalhontie 76 Järvenpää (juna-asemalta vajaa 10min kävely)

KOULUTTAJA; Sari Saario – psykofyysinen hengitysterapia- ja hengityskoulu ohjaaja, logoterapiaohjaaja, tunnekehoterapeutti, henkinen parantaja, kehoterapeuttinen hieroja, vyöhyketerapeutti, NLP-practitioner

 

Syyskauden extrahoito tarjous

Puhdistava ja syvärentouttava
EMÄSSUOLAHIERONTA

75min. 75€
2 tai useamman kerran sarjana á 70€

 • selän ja jalkojen lempeän tuntuvan hieronnan lämpimän kookosöljyn, puhdistavan emässuolan ja Palmarosan eteerisen öljyn seoksella, sekä lopuksi kallonreunan availua

Hieronta syvärentouttaa ja avaa tukkoista kehoa saaden aineenvaihdunnan liikkeelle, kookosöljy ravitsee ja hoitaa ihoa syvältä, emässuola puhdistaa ja kuorii lempeästi kuollutta ihosolukkoa avaten ihohuokoset, jotta iho pääsee paremmin kosteuttamaan itseään ja Palmarosan eteerisellä öljyllä on kukkaistyylinen hienostunut tuoksu, joka vahvistaa ja elvyttää hermoston toimintoja sekä kohottaa ja keventää mielialaa. Voimakkaasti antibakteerisena öljynä se tuhoaa viruksia ja bakteereja ja parantaa tulehtunutta ihoa. Se myös tasapainottaa talineritystä sekä parantaa vanhoja arpia ja katkenneita verisuonia.

 

VARATTAVISSA 30.11. ASTI! Varaa TÄSTÄ

 

 

Matkalla maailmassa

Minä tavoitan pehmeyteni
minä tavoitan lujuuteni,
joilla lempeän jämäkästi
liikun ja toimin elämässäni.

Minä muistan miksi olen tänne tullut.
Tavoitan sielunsopimukseni yksi kerrallaan.
Avaan elämäni arvoitukset, kompastuskivet,
lahjat ja voimavarat,
solmut aukeavat uusiksi poluiksi.
Sydäntäni seuraten,
Sydämeni oppaanani toimien.

Minä pysyn yhteydessä lähteeseeni,
josta tietoisesti ammennan – itselleni, maailmalle.

Minä tarvitsen suojan,
johon aika ajoin pääsen lepäämään.
Kokoamaan ja sulattamaan,
integroimaan itseeni – kaikkea vastaanottamaani.

Tarvittaessa suljen itseni maailmalta,
jotta muistan taas olennaisen,
palaan ytimeeni, oman totuuteni lähteille.
Jälleen voimaantuneena avautuen yhteyteen
muiden kanssa, maailman.

Minä rakastan sitä mistä olen tullut,
rakastan sitä joka olen nyt
ja ihmetellen matkaan kohti sitä joksi olen tulossa.

Säilyttäen pehmeyteni,
uskaltaen lujuuteeni,
johon kaikki herkkä, hauras ja kaunis
voi luottavaisesti asettua,
josta ponnistaa näkyväksi, kuuluvaksi.

Lisäten Valoni maailmaan
ilman tarvetta piiloutua, korostaa tai vähätellä.
Ihan vaan Olla
se joka MINÄ OLEN.

… Sari
www.hoitolakeiju.fi

Illat Sieluyhteyden äärellä Luovasti alkaa 8.10.

Olen ollut mukana tämän kuluneen vuoden erityisen avaavassa ja inspiroivassa  Elämäntaidekoulu Ilon Terapeuttisen taidetyöskentelyn koulutuksessa, joka on nyt loppusuoralla. Olen myös paljon avannut, tutkinut ja työstänyt itseäni vuosikymmenten varrella erilaisten luovien menetelmien avulla (mm. tunne- ja intuitiivisen maalaamisen, luovan ja intuitiivisen kirjoittamisen, savityöskentelyn, kehollisuuden, liikkeen ja kuvallisen työskentelyn kautta, musiikkiakin hyödyntäen) hämmästyen yhä uudelleen sitä syvältä sisältä kumpuavaa viisautta, johon tämän tyyppisillä menetelmillä saadaan niin suora kosketus ja myös tuotettua eri tavoin näkyväksi valtavan isoja sisäisiä asioita ilman mitään vaatimusta taiteellisesta osaamisesta. Minussa on herännyt valtava innostus liittää enemmän työhöni luovia menetelmiä erilaisten henkisten teemojen, ilmiöiden, tunteiden ja alitajuisen maailman näkyväksi tuottamiseen, sekä Sieluyhteyden ja -viisauden vapauttamiseen, vahvistamiseen ja kanavoimiseen näkyväksi.

Luovuus eri muodoissaan on yksi selkeimmistä ja iloa tuottavimmista keinoista olla yhteydessä suoraan omaan Sielu- ja Sydäntietoisuuteen ja niistä kumpuavaan viisauteen. Luovuus ei oikein edes lähde virtaamaan, ellemme siirry pään tasolta ja tietämisestä syvemmälle – ei tietämisen ja kuuntelun alueelle, jotka ovat nimenomaan Sielun ja Sydämen perusolemusta. Kaikenlainen luova työskentely ja taiteen äärellä oleminen nostavat värähtelyämme vapauttaen meistä kuin huomaamatta eri syistä jumiutunutta ja ilmaisematonta energiaa, sekä avaten tietoisuutta oivalluksille, jotka eivät ole peräisin mielestä. Luova ilmaisu eri muodoissaan on sieluntasolle väylä ilmaista itseään ja tulla kuulluksi.

Mielemme ei yksin koskaan kykene eheyttämään elämästä syntyneitä haavojamme, pelkästä mielestä emme koskaan löydä sitä voimaa, jonka tarvitsemme vapautuaksemme siksi, joka todella olemme, voimaantuaksemme kaikesta mikä on voimaamme kuluttanut ja saadaksemme todellisen olemuksemme aitona esiin, eikä mielemme riitä koskaan täyttämään sisäistä kaipuutamme syvään yhteyteen ja tarkoitukseen.

Kuunneltuani sisältäni nousevaa vahvaa kutsua aloitan nyt tarjoamalla Sinulle Iltoja Sieluyhteyden äärellä Luovasti. Illoissa avaamme, juurrutamme ja vakautamme entisestään Sielu- ja Sydänyhteyttämme luovaa ilmaisua käyttäen, hiljentyen ja meditoiden. Iltojen teemat on luotu täyttämään niitä henkisiä tarpeita, joita olen työssäni Henkisenä Parantajana havainnut olevan näinä aikoina meistä monella tietoisesti Sieluntietä kulkevalla työn alla prosessoitavana, läpikäytävänä, eheytettävänä tai vahvistettavana. Illat pyrkivät myös tarjoamaan mahdollisuuden säännölliseen syvälliseen läsnäoloon Itseään ja Sieluaan kuunnellen ilmapiirissä, jossa saman intressin äärellä olevat voivat kokoontua ja voimaantua yhdessä luoduista energioista.

Et siis tarvitse minkäänlaista taiteellista osaamista tai erityistaitoja, vain halun harjoittaa luovaa ilmaisua ja löytää sen kautta jotakin uutta ja eheyttävää sisäiseltä viisaudeltasi, ehkä antaa myös rajoittavien tunnehaavojen, mielen ja kehon esteiden vapautua sydämesi myötätuntoisessa läsnäolossa suoran Sieluyhteytesi tieltä.

Illoissa alustus lyhyesti illan aiheesta, avaamme itseämme luovuudelle ja Sielu-, Sydänyhteyteen erilaisin kehollisin ja/tai mielikuvaharjoituksin, hiljentymisin ja meditaatioin, työskentelemme aiheen parissa ohjatusti luovin menetelmin eli intuitiivisesti maalamalla, piirtämällä (ei vaadi minkäänlaista taiteellista osaamista), liikkeen avulla ja kirjoittamalla, sekä jaamme kokemaamme.

Kokoonnumme TORSTAI ILTAISIN klo 18-21 kuukauden-parin välein. Tämän vuoden illat alla, ensi vuoden julkaisen myöhemmin. Voit osallistua vain yksittäisiin iltoihin tai kaikkiin, mielenkiintosi mukaan.

8.10. SISÄISEN RAUHAN LÄHTEILLÄ ilmoittautuminen 1.10. mennessä TÄSTÄ

Sisäisen rauhan tilasta voimme kuulla itseämme, sieluamme ja sydäntämme, vain olla – yhteydessä. Sisäisen rauhan tilasta kumpuaa luovuus, sieltä on mahdollista tavoittaa ja synnyttää jotakin uutta, ainutkertaista.

Etenkin tässä maailman ajassa sisäisen rauhan tilan säilyttäminen voi olla haastavaa. Ulkopuolinen maailma pelkoineen, vaatimuksineen ja kiireineen vie helposti mukanaan, jos emme ole hereillä. Tavoittaessamme sisäisen rauhan voimme levätä itsessämme, täysin riippumatta siitä mitä ulkopuolellamme tapahtuu.

Illan ajaksi asetumme sisäisen rauhan äärelle maalaten, meditoiden, kirjoittaen ja ihmetellen mitä sieltä haluaa syntyä – näkyväksi ja eteenpäin jalostettavaksi.

10.12. TUNTEET SYDÄMEN KIELENÄ ilmoittautuminen 3.12. mennessä TÄSTÄ

Tunteet ovat Sydämen kieltä kertoen meille spontaanisti historiastamme, tarpeistamme, arvoistamme ja mieltymyksistämme, sekä tehden meistä inhimillisen ihmisen – juuri omanlaisen ja sopivan.  Pysähdymme kuuntelemaan ja virrattamaan luovuuden keinoin erilaisia tunteita, tunnevirtauksia ja niiden sanomaa juuri Sinulle, juuri nyt. Selkeytämme yhteyttä tunteisiimme, saamme kosketusta Sydämen puheeseen ja kenties vaputamme itsestämme jotakin.

Voinko antaa kaikkien tunteiden vain olla, kertomassa ainutlaatuista tarinaansa aidosta peittelemättömästä itsestäni, saako rakkaus täyttää sydämeni yhtälailla kuin vihakin nousta puolustamaan itselleni arvokasta ja tärkeää?

Mukaan otan toistaiseksi 8, jotta meillä on tarpeeksi väljyyttä koronan takia, joten halutessasi mukaan varaa paikkasi ensitilassa! 

HINTA; 54€/ ilta sis. alv 24%, kaikki tarvittavat materiaalit ja tarvikkeet, tee tarjoilun pikku purtavalla. Laskun eräpäivä viikkoa ennen kokoontumispäivää. Peruutukset veloituksetta ennen tätä. Jos osallistumisesi peruuntuu sen jälkeen, voit siirtää maksun seuraavaa kertaa varten.

PAIKKA; Hyvänolonhoitola Keiju, Pöytäalhontie 76, Järvenpää

VETÄJÄ; Sari Saario – henkinen parantaja, tunnekehoterapeutti, psykofyysinen hengitysterapia- ja hengityskoulu ohjaaja, logoterapiaohjaaja, kehoterapeuttinen hieroja, vyöhyketerapeutti, NLP-practitioner

 

Todellinen eheytyminen on mahdollista vain juurisyihin puuttumalla

Halutessamme oikeasti auttaa itseämme tai toisia eheytymään ja vapautumaan elämänhallintaan liittyvistä haasteista, meidän on välttämätöntä katsoa ja alkaa ymmärtää ongelmiemme juurisyitä, eikä tyytyä korjaamaan pelkkiä pintailmentymiä – erilaista oireilua ja käyttäytymistä.

Nykyihmistä haastavat mm. masennus, uupumus, riippuvuudet, suorittamiskierteestä juontuvat vaikeat stressioireet, jatkuva turvattomuuden tunne ja vaikeudet itsesäätelyssä (esim. tunne- ja vireystilan säätely, syöminen, ajankäyttö).

Nämä kaikki ovat vain tapoja oireilla syvemmillä tasoilla olevia syitä, juurisyitä, joihin puuttumalla haitalliset käyttäytymis- ja toimintamallit lähtevät automaattisesti muuttumaan ilman, että varsinaiseen oirehdintaan tai käyttäytymiseen tarvitsee välttämättä puuttua suoraan.

Ymmärtämättä näitä juurisyitä, yritämme epätoivoisesti ratkaista ongelmiamme oppimillamme selviytymiskeinoilla tai opetella uudenlaisia käyttäytymismalleja, joita sitten pyrimme eri tavoin pitämään yllä ilman, että mikään välttämättä muuttuu perustuksissa, jolloin tulemme riippuvaisiksi kyvystämme kontrolloida itseämme ja uuvumme sen takia tai koemme jatkuvaa epäonnistumista ja riittämättömyyttä.

Kaikkiin edellä mainittuihin nykyihmisen haasteisiin liittyy juurisyinä tavalla tai toisella

 • vaikeus löytää ja ylläpitää turvaa omasta sisimmästä, jolloin pyrimme eri tavoin hakemaan sitä itsemme ulkopuolelta ja näin pitämään oman hyvinvointimme riippuvaisena ulkoisista olosuhteista
 • oman voiman tunnistamiseen, käyttämiseen, ilmaisuun ja suuntaamiseen liittyvät esteet ja ongelmat, sekä tahdonvoiman käyttämiseen liittyvät opitut ja tiedostamattomat tavat
 • omaan erillisyyteen, tilaan, reviiriin ja rajojen tunnistamiseen, ilmaisuun ja ylläpitämiseen liittyvä toiminta
 • aidon ja syvällisen yhteyden puuttuminen omaan tunnemaailmaan ja tunnekehoon, sekä omien tunteiden ja tarpeiden tunnistamattomuus ja niistä vastuunottaminen suoraan tai sisäinen kokemus, ettei niille ole oikeutta, lupaa tai tilaa

Sinulle, joka työskentelet eri tavoin ihmisyyden haasteissa auttaen ja tukien, ja kaipaat syventää ammatillista osaamistasi ja ymmärrystäsi juurisyihin keskittyen
ja Sinulle, joka olet jo työskennellyt itsesi kanssa jonkin verran ja haluat päästä entistä syvemmälle itsetuntemuksen ja voimaantumisen tielläsi, olen kehittänyt koulutuskokonaisuuden Psykofyysis-emotionaalisen työskentelyn koulutusviikonloput, jossa pureudumme henkisen ja psyykkisen terveyden ja vastustuskyvyn kannalta kaikkein oleellisimpiin aihealueisiin. Lisänä myös viikonloppu, jossa opimme käyttämään hengitystä psykofyysis-emotionaalisena työvälineenä asiakastyössä ja itsemme avuksi.

KOULUTUSVIIKONLOPUT;

1. osio HENGITYS PSYKOFYYSIS-EMOTIONAALISENA TYÖVÄLINEENÄ 9.-10.1.2021
Ilmoittautuminen viimeistään 14.12TÄSTÄ EARLY BIRD HINTA varattaessa 22.11. mennessä

 • tietoinen hengitys on minuuden vahvistamista – yhteyden luominen omaan hengitykseen
 • hengitys tunteiden säätelijänä
 • luonnollisen ja virtaavan hengityksen edellytykset
 • oman ja toisen hengityksen havainnointi ja tukeminen
 • mitä hengitys ilmentää – kuule hengityksen viestiä

2. osio SISÄISEN TURVAN PSYKOFYYSIS-EMOTIONAALINEN TYÖSTÄMINEN 13.-14.2.2021
Ilmoittautuminen  TÄSTÄ

 • sisäisen turvallisuuden tunteen edellytykset
 • turvattomuuden syntyminen ja ilmenemät
 • turva ja turvattomuus kehollisina kokemuksina
 • turvattomuudesta turvallisuuden tunteeseen

3.osio OMAN VOIMAN KEHITTÄMINEN PSYYKKISEN JA HENKISEN TERVEYDEN PERUSTANA 19.-20.9. Ilmoittautuminen TÄSTÄ  Neljä mahtuu vielä!

 • terveen persoonallisuuden tärkein voimavara – miksi
 • oma voima on tahdonvoimaa – saanko tahtoa
 • myönteinen suuttumus/positiivinen agressio avain oman voiman haltuunottoon – saanko olla vihainen
 • voima ja voimattomuus kehollisena kokemuksena
 • tutkimme ja työstämme oman voiman virtauksen ja tahdon ilmentämisen esteitä ja mahdollisuuksia

4. osio TERVEET RAJAT PSYYKKISEN JA HENKISEN VASTUSTUSKYVYN EDELLYTYKSENÄ 17.-18.10.
Ilmoittautuminen viimeistään 23.9. TÄSTÄ EARLY BIRD HINTA varattaessa 6.9. mennessä

 • selkeät rajat ja terve erillisyys hyvinvoinnin perustana
 • erilaisten rajahaasteiden tunnistaminen – pelkorajat vai turvarajat
 • tunnesäätely ja rajat
 • psykofyysinen rajatyöskentely – rajojen, tilakokemuksen ja reviirin kehollista tutkimista ja vahvistamista

5. osio YHTEYS SISÄISEEN LAPSEEN JA EMOTIONAALINEN EHEYS 28.-29.11. 
Ilmoittautuminen viimeistään 3.11. TÄSTÄ EARLY BIRD HINTA varattaessa 18.10. mennessä

 • mitä on tunnekehoyhteys
 • kehoyhteys väylänä tunnekehoyhteyteen ja tunnetietoisuuteen
 • sisäinen lapsi väylänä tuntevaan ja tarvitsevaan aitoon itseen, alitajuntaan sekä emotionaaliseen paranemiseen
 • sisäinen aikuinen itsen kasvattajana ja emotionaalisen turvan rakentajana
 • yhteyden rakentaminen ja vahvistaminen psykofyysis-emotionaalisin keinoin
 • syvennämme yhteyttä sisäiseen lapseen ja sisäiseen aikuiseen, sekä tutkimme millainen lapsi ja aikuinen sinussa on vaikuttamassa

Työskentely la-su klo 10-17.30 1h ruokatauolla

OSIOIDEN HINTA; 225€/osio. Sis. alv 24%, kahvi ja tee tarjoilun, kirjallisen yhteenvedon osiosta.
EARLY BIRD HINTA PILOTTI OSIOILLE 198€/osio – viimeinen varausajankohta ilmoitettu jokaisen osion kohdalla

Osallistuessasi 4 tai useampaan viikonloppuun hinta -10%/osio, jolloin -10% hyvitetään takautuvasti 4. kerralla. Lasku erääntyy maksettavaksi aina 3 viikkoa ennen koulutus viikonlopun alkua. Mahdollisuus maksaa 2.erässä, jolloin toinen erä maksetaan aloitusta edeltävänä päivänä. Myös erityisjärjestelyt tarvittaessa mahdollisia.

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET TÄSTÄ
Saat koulutus infon ja laskun lähempänä osion viimeistä ilmoittautumispäivää.

PERUUTUSEHDOT; 1. eräpäivän jälkeisistä peruutuksista veloitamme 50% osion hinnasta!
HUOM! Nyt poikkeus olosuhteiden vallitessa käytämme maalaisjärkeä peruutusehtojen suhteen. Tärkeintä on, että kurssilaiset osallistuvat viikonloppuun vain terveinä.

Hyvinvointimatka Montenegroon SIIRRETTY KEVÄÄSEEN 19.-26.4.

VOIMAANNU JA HILJENNY HENGITTÄEN MONTENEGROSSA

Matka n siirretty koronan takia syyskuulta huhtikuulle 19.-26.4.2021!

Lähde mukaan voimaannuttavalle matkalle itseesi Montenegron huikaisevan kauniisiin ja ainutlaatuisiin maisemiin, jotka ravitsevat sydäntä ja sielua.

Matkatoimiston perumana matkan koronan takia saat rahat takaisin tai lahjakortin toista matkaa varten. Oman peruutuksesi voit turvata maksamalla matkan luottokortilla tai ottamalla peruutusvakuutuksen.

Viikon aikana keskitymme vapauttamaan kertynyttä stressiä ja jännityksiä kehosta sekä mielestä. Teemme tilaa levollisuudelle ja läsnäololle, jossa voimme kokea vahvempaa yhteyttä itseemme ja hengittää taas helpommin omassa elämässämme.

Matkaamme kohti luonnollista, virtaavaa hengitystä, jonka eteen on saattanut kertyä monenlaisia sisäisiä esteitä. Pysähdymme itsemme äärelle olemaan ja luopumaan suorittamisesta ja vaatimuksista – vain kuuntelemaan ja vastaanottamaan kaikkea mitä tarvitsemme voidaksemme kokonaisvaltaisesti hyvin.

Työskentelemme ohjatusti oman itsemme kanssa käyttäen hengitystä tukevia ja vapauttavia kehollisia harjoituksia, läsnäolo-, tiedostamis-, mielikuva- ja hengitysharjoituksia, meditaatiota, sekä ammennamme ympäröivän luonnon koskettavasta kauneudesta.

Työskentelyaika 4 pvnä 3,5h jakautuen aamulle ja illalle
+ vapaaehtoisena retkipäivänä 75min illalla
Luento; Pyhä, hoitava hengitys

Muutoin Sinulla on aikaa nauttia lomastasi juuri Sinulle sopivalla tavalla meren äärellä leväten ja Herceg Noviin tutustuen. Matkalla puolihoito ja hotellissa mahdollisuus ihaniin edullisiin hierontoihin ja hoitoihin.

KATSO MATKAESITE Kevät ESITE Hyvinvointimatkasta Montenegroon Sari Saario 19. – 26.04.2021

Lisätiedot sari@hoitolakeiju.fi

Matkavaraukset
Päivi Bigovic
TILAUSMATKAT OY
p. 0400 870 4262, 017 26 333 23
paivi.bigovic@tilausmatkat.info

”Olin itse täällä samassa paikassa joogaamassa ja meditoimassa viikon syksyllä 2019 kokien ainutlaatuista voimaantumista ja yhteyttä itseeni. Huikaisevan kauniit maisemat – meri ja ympärillä kohoavat vuoret, sekä kiireetön, leppoisa ilmapiiri loivat olosuhteet, joissa oli helppo muistaa mikä tässä elämässä on oikeasti tärkeää. Juurtuminen vahvemmin itseen ja sisäiseen viisauteen kävi kuin itsestään, mieli ja keho saivat todella levätä. Siksi haluan viedä myös Sinut kokemaan Montenegron ikiaikaisia voimaannuttavia energioita, pysähtymään itsesi ja olennaisen äärelle, avaamaan kehoasi ja mieltäsi, sekä ihan vain lepäämään kaikesta kiireestä ja velvollisuuksista.

Ainutlaatuisen lisän matkaan tuo montenegrolainen täysin suomea puhuva oppaamme Radovan, jonka humoristinen tapa kertoa kotimaastaan on vertaansa vailla. Koin Tilausmatkat Oy:n muutenkin ihanan kotoisena ja lämminhenkisenä matkanjärjestäjänä” -Sari-

Vaali Yhteyttä

Aito, todellinen Yhteys.
Mikä ihana tunne, kokemus,
täyden läsnäolon tavoittaminen.
Kaikki muu häviää,
muuttuu epäolennaiseksi.

Vahva olemassa olon kokemus,
sulautuneena johonkin laajempaan.

Kosketus pyhään,
joka voi ilmentyä niin montaa kautta,
niin monella tavalla.

Kaikki aistit auki,
mieli syrjässä,
pääasiana pelkkä kokeminen,
hetkessä oleminen,
se mitä on Nyt.

Ei pelkoa, epäilyä,
analyysia, selittämistä.
Ei huolta eilisestä, ei huomisesta.

Kaikki mikä on,
on vain tässä hetkessä.

Oman todellisuuden jakaminen
luonnon, luontokappaleen,
toisen ihmisen kanssa.

Itsen sulautuminen osaksi
luovuuden virtaa,
syvempää tiedostamista.
Jotakin, joka syvällä tavalla
koskettaa Sielua ja Sydäntä,
avaten kosketuksiin oman ytimen kanssa.

Kutsuen olemaan auki,
sille mikä On.
Vain odottaen hetkeä tulla
koetuksi, nähdyksi ja vastaanotetuksi.
Odottaen uskallusta päästää irti
ja antautua – kaikelle sille mikä On.

…Sari
www.hoitolakeiju.fi

Työtila vapaana vuokrattavaksi maanantaisin ja keskiviikkoisin

Viihtyisä ja rauhallinen 15m2 työtila vapaana vakivuokralaiselle maanantaisin heti ja lokakuun alusta keskiviikkoisin Hyvänolonhoitola Keijussa! Irtisanomisaika 1kk.

Myös satunnainen vuokraus mahdollista viikonloppuisin ja torstaisin.

Soveltuu erilaisille hoitajille, terapeuteille ja hierojille. Toivottavaa, että toiminta liittyy kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Ole yhteyksissä sari@hoitolakeiju.fi tai 040 5757733.

Elämä on

Vihdoinkin se on poissa
– suorittaminen, kiire,
kyvyttömyys asettua hetkeen.

Vain pysähtyminen olemaan,
vastaanottamaan sisäisiä impulsseja,
jotka kuljettavat hetkestä toiseen
vailla tavoitteellista päämäärää.

Vain halu kokea,
olla olemassa kokemista varten,
elämistä varten.

Luonnollinen sisäinen olotila,
jonka niin helposti kadottaa
arjen lukemattomiin velvollisuuksiin,
siihen harhaan,
että elämä on suorittamista,
tehtäviä toistensa perään.

Kuinka ihanaa on löytää
totaalinen ”hyödyttömyys”
ja antautua nauttimaan kaikesta siitä
mihin sisin johdattaa
ollessaan vapaa häiriötekijöistä, turhasta.

Pieniä yksinkertaisia asioita –
oman aistillisen kehollisuuden täysi kokeminen,
sen vaaliminen.
Ympärillä ja sisällä olevan kauneuden näkeminen,
äärelle pysähtyminen.
Kiireettömät hetket läheisten kanssa.
Ympäröivään luontoon sulautuminen,
vain havainnoimaan,
asettumaan osaksi.
Muistamaan luonnon opastamana
kaiken selkeys ja yksinkertaisuus.
Omien rytmien tavoittaminen
levossa, ravinnossa, liikunnassa,
tila luovuudelle ilmentyä eri tavoin.

Epäolennaisuuksien kaivertama tyhjyys on poissa,
tilalla yltäkylläinen täyttymys
kaikesta koetusta,
vastaanotetusta,
yhteyden tavoittamisesta olennaiseen.

Tämä juurtukoon minuun,
etten enää unohtaisi,
katoaisi kiireeseen
ja suorittamisen loputtomaan kierteeseen,
tehden vähemmän tärkeästä sen olennaisimman.

Tämä kaikki on jatkuvasti olemassa,
kun vain muistaa Valita
– olemisen ja läsnäolon,
sen kaikkein tärkeimmän,
jonka päälle kaikki muu rakentuu.

…Sari
www.hoitolakeiju.fi

Rakkaus minussa


Rakkaus minussa haluaa esiin,
löytää kanavia ilmentyä,
väyliä virrata.

Rakkaus minussa haluaa uskaltaa
tulla täysin siksi joka Olen.

Rakkaus minussa haluaa sulkea syleilyynsä
kaiken kertyneen pelon, pettymykset,
haavat ja kyvyttömyyden.

Rakkaus minussa haluaa palauttaa minut
pysyvään yhteyteen alkuperäni kanssa.

Rakkaus minussa haluaa minun muistavan,
että Minä Olen Rakkaus –
ihan joka hetki.
Ja että menetän Rakkauden ainoastaan
kadottamalla yhteyden Itseeni – Sieluuni ja Sydämeeni,
jotka ovat linkkini jatkuvaan Rakkauden virtaan.

Rakkaus minussa toivoo etten koskaan unohtaisi
ettei minun tarvitse kuin antautua yhteydelle,
pysähtyä sen äärelle.
Sieluni ja Sydämeni äärelle.

Silloin Rakkaus ei pääse enää milloinkaan katoamaan,
silloin en enää koe irtoavani Rakkauden piiristä,
joutuvani eksyksiin.

Ja minä haluan muistaa,
koko sydämestäni.
Avata itseni täysin tälle totuudelle,
juurtua siihen – ihan kokonaan ja ehdoitta.

… Sari
www.hoitolakeiju.fi