Sari

”Minä unelmoin siitä
että yhä useammat ihmiset
uskaltavat oman haavoittuvuutensa yli
tulla toisiaan lähelle.
Että he kuvitellussa heikkoudessa
näkevät sen voiman
joka tekee yhteyden mahdolliseksi.

Minä unelmoin ajasta
jolloin emme enää
pakene turvallisuuden muurien suojaan
koska pelkäämme todellista kohtaamista.
Jolloin uskallamme jälleen löytää herkkyyden
ja antaa sille enemmän tilaa elämässämme.

Kenties koittaa aika
jolloin ymmärrämme
ettei mikään pidä meitä toisistamme loitolla
niin tehokkaasti
kuin näennäisen vahvuuden
ja teeskennellyn itsevarmuuden muuri.”
-Ulrich Schaffer-

Tieni henkiseksi parantajaksi on ollut elämän mittainen matka. Olen käyttänyt koko tähänastisen aikuisikäni opiskellakseni tiedostamattoman- ja energiatason vaikutusta ihmisen kokonaisuuteen ja tutustuakseni tietoisesti alitajuntani sisältöihin – sinne tallentuneisiin muistoihin, kokemuksiin, tunteisiin, väärinkäsityksiin, ehdollistumiin ja uskomuksiin. Tämän kautta olen oppinut hyvin syvällä tavalla ymmärtämään, miten alitajunnan sisältö tukahdutettuna ja tiedostamattomana saa kehon oireilemaan ja sairastumaan sekä mielen kokemaan monentasoisia esteitä – ahdistuksia, pelkoja, tunnetuskaa ja tunteiden epävakautta, vahingollisia käyttäytymismalleja. Sekä miten energiatasolla ilmenevät lainalaisuudet  auttavat tarkoituksellisesti tätä tietoa aktivoitumaan oman arki elämämme kokemusten ja haasteiden kautta, jotta pääsisimme kohtaamaan esteitämme ja haavojamme, ja tekemään tietoisia uudenlaisia vastuullisia valintoja.

Olen myös saanut kokea omassa elämässäni ja asiakkaita auttaessani, miten uskaltautuminen sitkeällä periksiantamattomuudella ja rohkeudella oman sisimmän raadolliseenkin todellisuuteen ja tunnetason haavoihin, on avain fyysisten ja psyykkisten oireiden parantumiseen, kokonaisvaltaisen tasapainon palautumiseen ja eheytymiseen.

Olen saanut  lahjana erityisen herkän kehon, jonka avulla voin aistia ja tunnistaa toisten ihmisten tukkeutuneita energioita tunnekehosta, mentaalikehosta ja fyysisestä kehosta sekä auttaa niitä tulemaan tietoisuuteen ja vapautumaan. Työnkuvani on rakentunut, tarkentunut ja muotoutunut eri vaiheiden kautta vuosien saatossa niin, että pääosin toimin nykyään Henkisenä kätilönä erityisherkille ja herkille ihmisille intuitiivisen energiahoitamisen ja tunnekehoterapian kautta, sekä kursseja pitäen.

Käymiäni koulutuksia matkanvarrella ovat:

 • sky-cidesco kosmetologi, jossa mm. anatomian, fysiologian, tautiopin perusteet, klassinen hieronta 1990
 • täydentävä koulutus vaihtoehtoisista hoitomuodoista – Charles Ersdalin vyöhyketerapia, aromaterapiahieronta, Kiinalaisen lääketieteen perusteet, kasvolymfa 1997
 • Dr. Hauschka Rytminen hieronta 1998
 • Suomalainen kukkaterapia 1999
 • Reiki 1 ja 2 n. 2000
 • Oppiäitini Parantaja Anna-Liisa Nuutisen (Valon koulu) hoidot, ryhmät ja koulutukset 1990-2015
 • Värihomeopatia Ambika Wauters ja Carina Hagström 2004
 • Logoterapia ohjaaja ja neuvoja Muurlan evankelinen opisto 2002-2004
 • Kehoterapia Kari Paulus 2005-2006
 • Tunnekehoterapia Mika Peltola 2013-2014
 • Psykofyysinen hengitysterapia Minna Martin 2016
 • Jännittäjäryhmän ohjaaja koulutus Minna Martin 2017
 • Nlp Practitioner Myötätuuli valmennus 2018
 • Elämäntaide ohjaaja – Terapeuttinen taidetyöskentely Elämäntaidekoulu Ilo 2020-2021

Sekä valtava määrä kirjallisuutta henkiseen- ja energiapsykologiaan, energianatomiaan, ihmisenä kasvamiseen, kokonaisvaltaiseen paranemiseen, parantamiseen ja ihmisen henkiseen olemukseen liittyen. Olen myös ollut kirjoittamassa kirjaa Tie toivoon ja tarkoitukseen, Logoterapian perusteita opiskeluni lopputyönä.

Koulutuksiakin suurempi opettaja on minulle ollut Elämä itse, kohtaamiset ja hoidot asiakkailleni, vahva erityisherkkyyteni, tietoinen yhteyteni Sieluuni  ja kokemuksellisesti kulkemani matka, jota olen itseni sisälle tehnyt erilaisten kokonaisvaltaisten terapioiden ja hoitojen avulla. Mm. rosenterapian, homeopatian, kehoterapioiden, hahmoterapian, logoterapian, akupunktion, energiahoitojen, kukkaterapian ja hengitysterapian kautta. Ja matka jatkuu.

Hyvänolonhoitola Keijun Missio

Hyvänolonhoitola Keijun perustin alun perin Tuusulaan 1998.

Haluan tuoda syvää ymmärrystä maailmaan siitä valtavasta Viisaudesta ja 68483d3843d90989e8bf7d23bb4d7313_thumb[1]tarkoituksenmukaisuudesta, joka sisältyy ihan kaikkeen elämässämme, tässä maailmassa. Kaikkeen mitä kohtaamme, vedämme puoleemme, joudumme läpikäymään, mihin meitä haastetaan ja mitä kehomme ja mielemme reagointi, oireilu tarkoittaa ja haluaa kertoa meille. Elämä on täynnä viisasta symboliikkaa, jota hahmottamalla voimme ymmärtää enemmän elämän logiikasta, tarkoituksesta ja löytää uudenlaisia vaikutusmahdollisuuksia tiedostamalla, että olemme aina vapaita valitsemaan – vähintään tapamme asennoitua.

Jokaista meitä haastetaan ihmisinä läpi elämän löytämään Oma Voima uhriuden ja olosuhteiden armoilla olemisen sijaan. Oman Voiman löytäminen ja säilyttäminen tapahtuu pikkuhiljaa oman elämän arjen haasteiden kohtaamisen ja läpikäymisen kautta vastaamalla parhaalla mahdollisella tavalla niihin kysymyksiin, joita Elämä meille päivittäin esittää eri tapahtumien ja tilanteiden muodossa.

Henkisen ulottuvuuden ymmärtäminen, tiedostaminen ja tietoinen käyttöönotto itsessä fyysisen- ja  psyykkisen ulottuvuuden lisäksi on se olennainen osa, joka auttaa meitä tavoittamaan huomattavasti totuttua laajempaa kuvaa todellisuudesta jossa elämme ja ymmärtämään mitä Elämä meiltä odottaa. Henkisestä ulottuvuudesta löytyvät myös ne keinot ja voimavarat, joiden avulla voimme nousta omien pelkojemme, rajoitteidemme ja heikkouksiemme yläpuolelle.

Ihmisyyden tarkoituksen syvä ymmärtäminen on valtava voimavara, jolla voidaan muuttaa oman elämän lisäksi koko maailmaa, sillä maailman muutos on mahdollinen vain yksilötason muutoksen kautta. Kun jokainen meistä löytää oman Todellisen Voimansa ja kieltäytyy olemasta enää uhri/voimaton elämänsä haasteiden ja olosuhteiden edessä, maailmassa on enää mahdoton ilmentyä niitä asioita, joita vielä niin paljon ilmenee – alistamista, epäoikeudenmukaisuutta, hyväksikäyttöä, oman edun tavoittelua, katkeruutta, anteeksi antamattomuutta, vallankäyttöä, taistelua, luovuttamista yms.

Näihin asioihin haluan olla vaikuttamassa työni kautta – hoidoissa ja kasvuryhmissä. Autan Sinua tiedostamaan ja vahvistamaan keho-mieli-sielu yhteyttä, jonka avulla pääset itse vaikuttamaan asioihin. Autan myös sanottamalla sitä valtavaa viisautta, jota kehomme haluaa tuoda näkyville oirehdinnallaan kantaessaan tukahdutettuja tunteita itsessään tai pitämällä kiinni jostain, mistä mielemme ei uskalla vielä päästää irti. Kuuntelemalla kehon viestejä sen sijaan, että eliminoimme niitä lääkitsemällä pois tai pakotamme auki voimakkailla hieronnoilla ja manipulaatiolla lempeän suostuttelun sijaan, meillä on mahdollisuus saada tärkeää informaatiota oman elämämme suhteen ja päästä eteenpäin.

Haluan myös tuoda yleiseen tietoisuuteen ymmärrystä ihmisen energiapsykologiasta ja  -anatomiasta – niidenn lainalaisuuksista ja mahdollisuuksista, jolloin voimme ymmärtää syy-yhteyksiä huomattavasti totuttua syvemmin ja tavoittaa laajempaa näkökulmaa ihmisyydestä.

Meille eikä meissä tapahdu mitään, jolla ei olisi syytä ja merkitystä. Jotain haluaa AINA tulla näkyväksi, oivalletuksi, puhdistetuksi, irtipäästetyksi, vapautetuksi, hyväksytyksi tai parannetuksi niin, että voisimme kokea Itsemme entistä kokonaisemmaksi, todemmaksi ja ehyemmäksi.

Pyrin hoidoissani ja ryhmissäni valottamaan sitä Elämän symboliikkaa ja tarkoituksellisuutta, jota olen oman elämäni pitkällisen ja syvän läpikäymisen kautta ja parinkymmenen vuoden käytännön hoito työn myötä oppinut ymmärtämään. Vastaanotan myös energiatasoilta vaikutelmia ja intuitiivista tietoa, jotka tuovat lisä ymmärrystä tukkeutuneisiin tilanteisiin kehossa, tunteissa ja mielessä.

Jos niin on tarkoituksenmukaista tiemme kohtaavat  kun aika on   …Sari