Asiakkaiden kokemuksia

Lämmin Kiitos kaikille asiakkailleni, jotka halusivat jakaa kokemuksensa muidenkin hyödyksi ja avuksi! Jos olet käynyt hoidossani ja haluat kertoa siitä, otan kokemuksia edelleen ilomielin vastaan sari@hoitolakeiju.fi Lisäilen niitä tänne sitä mukaa.

Intuitiivinen energiahoito

Haluan kertoa sinulle, että sinä Sari olet ollut yksi niistä
henkilöistä, jolla on ollut niin mittaamattoman valtava vaikutus
muutosprosessiini, etten pysty sitä edes sanoin kuvailemaan. Muistan
kun olin jossain kohtaa, olisiko ollut viime kevään tienoilla luonasi
energiahoidossa ja jostain päähäni putkahti ajatus, että tämä nainen
on minun parantajani. Tänä syksynä se on tullut mieleen uudestaan ja
uudestaan, intuitio minut luoksesi alun alkaenkin ohjasi – vaikka en
sitä silloin vielä tiennyt – ja kertoi minulle sen, että olet minun
ja varmasti monen muunkin ihmisen parantaja. Sinä parannat ja eheytät
ihmisten sieluja Sari.
Olen itkenyt monet kerrat siitä kiitollisuudesta ja rakkaudesta, jota
sinua kohtaan tunnen. Nytkin valuvat kyyneleet pitkin kauniita
poskiani, kiitos 

————————————————————————————————————————————-

Omissa solmukohdissani; hankalissa elämäntilanteissa , olen miettinyt, tarvitsisinko ”jo terapiaa?” On ollut mietittävä minne menisin, mistä voisin saada apua? Tiedän monta hyvää auttajaa, jotka ovat kuitenkin niin kiireisiä, että apu, jota koen tarvitsevani nyt, siirtyisi liian kauaksi tulevaisuuteen. Mistä löytää ihminen, joka kuulee, näkee, ymmärtää, joka osaa olla läsnä arvostelematta, joka osaa antaa tilaa ja hyväksyntää. Hoitaja, joka osaa luoda tilan, jossa uskaltaa avautua ja kokea riittävänsä kaikkine vaikeuksineen ja heikkouksineen. Mistä löytää ihmisen, joka kuulee ja näkee hätäni ja tarpeeni tulla kuulluksi ja nähdyksi? Että olen arvokas ja rakastettu, riippumatta hankalasta elämäntilanteestani ja jatkuvastakin kompuroinnistani?

Sinun luoksesi on helppo tulla. Herkkyytesi, viisautesi ja lempeytesi ja lujuutesi luo luottamusta, jossa yhteys omaan sydämeen aukeaa. Koen saavani ikään kuin luvan olla juuri sellainen kuin olen; kaikkine heikkouksineni ja kaikkine puutteineni. Tässä luottamuksen ja läsnäolon tilassa saan helposti yhteyden omaan sydämeeni ja omaan viisauteeni. On helppo olla, hengittää ja antaa tunteiden tulla, olla ja mennä. Luonasi ja kanssasi on helppo antautua elämän virtaan ja hyväksyä itseni ja kaikki tunteeni juuri sellaisina, kuin ne juuri sillä hetkellä ovat.

Olen tullut luoksesi parisuhdevaikeuksien kanssa, silloin kun omat voimani eivät ole riittäneet tai ahdistukseni on kasvanut liian suureksi. Olen ikäni kärsinyt riittämättömyyden tunteesta, kokenut olevani jollain lailla vääränlainen, outo, kummallinen. Vaikka olen jo pitkällä eheytymisen tiellä, niin parisuhteissa ongelmat ikään kuin kärjistyvät; nousevat niin näkyviksi, että omat keinot tuntuvat välillä loppuvan. Silloin, olen saanut apua luotasi. Kiireettömyys, tila, aika ja täysi läsnäolosi saavat olon tuntumaan hyvältä; että riitän ja kelpaan juuri tällaisena, kaikkine puutteineni ja heikkouksineni. Kyllä. Näkökulma laajenee. Tunnelukot tulevat hyväksytyiksi ja saavat mahdollisuuden muuttua, näkökulma laajenee ja avartuu. On helpompi hengittää ja saada yhteys omaan voimaani; riitän ja kelpaan tällaisenakin; heikkona ja vajavaisena. Ahdistus lievenee, hengitykselle tulee tilaa, ryhti suoristuu,; saan yhteyden omaan voimaani ja riittävyyteeni. Olen ehkä erilainen, mutta en vääränlainen. Muutun objektista subjektiksi. Huomaan mieleni toiminnan ja pelot; saan kiinni omasta voimastani. Tunnistan ihmisenä olemisen haasteita ja se on ihan ok.

Itse koen valtavaa tarvetta tulla nähdyksi ja kuulluksi juuri silloin, kun on kaikkein vaikeinta. Löytää ihmisen, joka osaa, jaksaa ja ymmärtää, mistä on kyse juuri silloin, kun tuntuu, että maailma menee menojaan, eikä kenelläkään ole aikaa oikeasti pysähtyä minun tunteideni ja kokemusteni äärelle. Silloin, kun tarvitsen kuulijaa tunteilleni ja vahvistusta sille, että olen oikealla polulla. <3

Inhimillisyytesi, omat kokemuksesi ja se, että et itsekkään ole päässyt elämässäsi aivan helpolla, luovat luottamusta. Kannattelusi on turvallista ja uskottavaa. Kiireettömyytesi tuntuu rakkaudelta.

—————————————————————————————————————————————–

Etsin energiahoidosta apua ensisijaisesti vaikeassa elämäntilanteessa, jossa koin olevani täysin hukassa ja henkisesti epätasapainossa. Hoidoista olen saanut apua, ahdistukseni on helpottanut, olen kokenut vahvaa voimaantumista ja elämäni on taas hallinnassani ja tunnen olevani tasapainossa. Koen, että olen paremmassa yhteydessä sisimpääni käytyäni energiahoidoissa. Tämän vuoksi pyrin hakeutumaan hoitoon jo pienen ahdistuksen herätessä tai kun tunnen, että tarvitsen apua vaikeiden tunteiden kanssa. Energiahoidosta saan tukea henkisellä polullani, pyrkiessäni elämään onnellista ja tasapainoista arkea.

——————————————————————————————————————————————

Minulle intuitiivinen energiahoito on auttanut poistamaan kehosta tunnekuormia, joka on puolestaan helpottanut fyysisiä oireita. Vahvasti kehollisena ihmisenä olen tarvinnut keinoja puhdistaa kehoa. Pelkkä puhuminen asioista ei ole riittänyt purkamaan tunnekuormia. Minulla on ollut tarve puhdistaa itseäni todella syvältä, solutasoja myöden, johon intuitiivinen energiahoito on ollut paras mahdollinen.

Hoidossa olen myös saanut uusia näkökulmia ja olen oppinut ymmärtämään itseäni paremmin. Olen saanut vahvistusta kokemilleni asioille ja olen saanut kokemilleni asioille loogiset selitykset. En olekaan ollut höpsähtänyt vaan on muitakin ihmisiä, jotka ovat kokeneet samankaltaisia asioita kuin minä. Turvallisessa ympäristössä viisaan Sarin ohjauksessa on ollut helppo kohdata itseään varjoineen ja valoineen. Hoito on auttanut minua ymmärtämään omia tunteitani paremmin ja auttanut hyväksymään paremmin itsessäni kaiken sen mikä on.

Hoito on vahvistanut kehoyhteyttä, joka ennen hoitojen aloittamista oli kadonnut. Vahvistunut yhteys on puolestaan tuonut tasapainoa ja sisäistä rauhaa. Tunnen ja ymmärrän itseäni paljon paremmin. Voin lämpimästi suositella intuitiivista energiahoitoa. Se ei ole mystistä hoitoa vaan hyvin loogista, ymmärrettävää ja tasapainottavaa!


Olen todella kiitollinen hoidoista mitä olet välittänyt. Näiden johdosta olen vielä täällä. Hoidot ovat auttaneet päästämään irti ja hyväksymään asioita sekä antamaan anteeksi itselleni sekä muille. Kehollisesti on tapahtunut sellainen tunne että sydämestä olisi tipahtanut kivi jota olen kantanut siellä  sekä myös niskasta on lähtenyt taakkaa pois. Näiden johdosta olen jo uskaltanut kohdata ja katsoa itseäni uudella tavalla. Nämä hoidot ovat juuri niin voimakkaita kun on tarve siihen hetkeen. Näiden jälkeen on hyvä ottaa aikaa itselleen ja huomaa että hoito jatkuu myös muutaman päivän. Kiitos sinulle että olet niin läsnä aina kun kohdataan.


Olen saanut intuitiivisesta energiahoidosta apua patoutuneiden tunteiden käsittelyyn, paniikkikikohtausten helpotuksen sekä olen oppinut tuntemaan omat rajani paremmin kun olet ne hoidon päätteeksi ” piirtänyt ” ympärilleni. Lisäksi olen saanut apua pelkotiloihin traumaattisen kokemuksen jälkeen. Olen saanut uusia näkökulmia, ja minun on ollut helppo muuttaa elämäni haitallisia toimintamalleja hoidon jälkeen.

Olen kokenut myös keskustelumme hoidon aikana hyvin avartaviksi, ymmärrän itseäni paremmin, keho on säilönyt vanhoja energioita, ja nykypäivänä keskitytään yleensä vain tämän päivän ongelmiin, eikä ole hajuakaan mistä ongelmat kumpuavat.


Minkälaiseen elämäntilanteeseen/asioihin yleisluontoisesti
kerrottuna hoidoista voi apua/tukea saada
-Ahdistuneisuuteen, masentuneisuuteen, ”irralliseen olotilaan” olen itse saanut apua.

Mitä se apu/tuki on juuri sinulle konkreettisesti ollut (esim.
tunnelukkojen aukeamista, uuden näkökulman avautumista, kehollisten
vaivojen helpottumista, voimaantumista, ahdistuksen tai muiden
tunnetilojen helpottumista, paniikkihäiriön loppumista tms.)
-Olo on keventynyt, voimakas läsnäolon tunne on tullut heti hoidon jälkeen. On ollut huojentavaa huomata, että tällainenkin hoitomuoto on olemassa.

Miksi olet kokenut tällaisen hoitomuodon sopivaksi itsellesi
-Hoitomuoto on ”pinnallisia” syvempi, kohtaa paremmin oman maailmani. En ole saanut apua ns.perinteisistä terapioista tai hoitomuodoista.

Mikä on erityisesti antanut sinulle helpotusta/ymmärrystä/uusia
näkökulmia elämääsi hoidossa (esim. kehoyhteyden voimistuminen,
sanoituksen saaminen, vanhojen patoutumien purkautuminen, yleinen
tasapainottuminen tms.)
-Olo on tasapainottunut itse hoidossa sekä myös ihan siitä että energiahoitaja on ns. samalla aaltopituudella ja ymmärtää itseäni paremmin kuin monet terapeutit.


Minkälaiseen elämäntilanteeseen/asioihin yleisluontoisesti kerrottuna
hoidoista voi apua/tukea saada;

Henkiseen ja fyysiseen epätasapainoon. Itsellä järki on niin voimakas ja hallitseva elementti, joten toivoisin tunnepuolen saavan enemmän tilaa.

Mitä se apu/tuki on juuri sinulle konkreettisesti ollut (esim.
tunnelukkojen aukeamista, uuden näkökulman avautumista, kehollisten
vaivojen helpottumista, voimaantumista, ahdistuksen tai muiden
tunnetilojen helpottumista, paniikkihäiriön loppumista tms.);

Levottomuus on rauhoittunut. Rintakehän alueella fyysinen ahdistava tunne lieventynyt. Hoidon jälkeen olen hengittänyt ehkäpä elämäni ensi kerran oikein joka suuntaan, mikä tunne! Kehon lukot/tukokset avautuneet. En välttämättä osaa yhdistää hoidossa ilmenneitä juttuja konkreettisesti mihinkään, mutta uskon että hoidosta on apua. Se riittää minulle.

Miksi olet kokenut tällaisen hoitomuodon sopivaksi itsellesi;

Intuitiivisen energiahoidon jälkeen olo on niin rauhallinen ja levollinen. Fyysiset tuntemukset hoidon aikana ovat olleet todellisia ja myös mielenkiintoisia. Oma keho odottaa seuraavaa hoitoa. Joskus keho/mieli on omasta mielestä ollut tasapainossa ennen hoitoa ja sitten onkin ollut paljon lukkoja/tukoksia (jotka tunnen fyysisenä hoidon aikana), niin koen, että säännöllisesti käytynä saisin parhaimman avun.

Mikä on erityisesti antanut sinulle helpotusta/ymmärrystä/uusia
näkökulmia elämääsi hoidossa (esim. kehoyhteyden voimistuminen,
sanoituksen saaminen, vanhojen patoutumien purkautuminen, yleinen
tasapainottuminen tms.);

Ehkäpä henkiselle polulle pääsy on olennaisin asia, kroppa on muutakin kuin fyysinen olomuoto.

Sari, sinä olet keiju <3


Keiju-Sarin intuitiivinen energiahoito on voimallisinta ja parasta ikinä kokemaani kehon ja tunteiden avaamis- ja tasapainotushoitoa!

Hoidon aikana tunsin oloni taivaallisen rentoutuneeksi ja sen vaikutus kesti pitkään! Hoito avasi ymmärrystäni omasta voinnistani ja tunteistani ja sen pohjalta kumpusi monia uusia, parantavia oivalluksia.

Ensimmäisen hoitokerran jälkeen tunsin hyvin konkreettisesti, miten tunteet ja ajatukset loksahtivat kohdilleen ja palasin omaan kehooni pitkän poissaolon ja itsestäni vieraantumisen jälkeen. En ole noin voimallisesti ja konkreettisesti koskaan aikaisemmin kokenut energiahoidon vaikutusta.

Suosittelen sydämellisesti Sarin hoitoja! Hän on ihana keiju, jonka intuitiiviset kyvyt ja hoidot ovat vertaansa vailla!

———————————————————————————————————————-

Olen käynyt Sarilla energiahoidoissa varmaankin 10 vuoden ajan ja aina olen saanut apua siihen asiaan, jota sillä hetkellä tarvitsen. Olen erittäin herkkä ihminen ja tasapainossa pysyminen vaatii työtä itseltäni. Elämä heittelee välillä ja kun alan tuntemaan ahdistusta ja stressiä mielessäni ja kehossani niin varaan ajan Sarin hoitoon. Hoidon aikana monesti puran tuntemuksiani Sarille, tunnen olevani niin hyvissä käsissä, voin luottaa häneen täysin, Sarilla on aina hienoja oivalluksia ja vastauksia asioihin, hän on täydellisesti läsnä hoidon aikana. On hienoa tuntea hoidon aikana, kun energia alkaa virtaamaan tai joku kehon tukos avautuu ja on helpompi hengittää. Olen hoidon jälkeen tasapainoinen ja tyyni, rauha on laskeutunut kehooni ja saan uutta energiaa elämään.

Olen niin kiitollinen, että Sarin kaltaisia auttajia on maailmassa. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan energiahoitoa.

—————————————————————————————————————–

Olen käynyt vuosien ajan Sarilla energiahoidossa, muistelen että lähemmäs kymmenen vuotta. Alunperin käyntini syy oli tukkoinen olo, tuntui että nenäni , poskionteloni on ihan tukossa, vaikea hengittää. Heti jo hoidon aikana tunsin kuinka sain hengitettyä paremmin ja oli ihanaa kun tiesin, että saan helpotuksen aina kun tulin hoitoon.

Vuosia olen käynyt energia hoidossa stressin takia, kun tuntuu että rintaa puristaa ja ahdistaa….. tuntuu että joku istuisi rintakehän päällä …. Se tunne jo hoidon aikana on uskomaton, olo tulee niin kevyeksi, se painon ja ahdistuksen tunne rintakehästä lähtee pois ja ei ole stressistä tietookaan….on niin rento ja ihana olo…elämä tuntuu valoisalta…ei ole stressiä….on selkeä hyvä olla……..ei ota painetta ihan pienestä…..sitä on todella vaikea selittää….toivon sydämestäni henkilöä kokeilemaan, jolla on stressiä, ahdistusta ja tuntuu että ei saa ” kiertävää ajatusten ” kehää katkaistua…rintaa puristaa ja elämä ”potkii” päähän. Sitä ei voi uskoa todeksi, ennen kuin sen olon on itse kokenut…on se niin hieno tunne. Vaikutus, hoidon kesto vaihtelee , mutta puhutaan kuukausista…..tietoisuus  siitä että minulla on keino jolla saan oloani helpotettua on mieletöntä. Kiitos Sari sinulle näistä upeista hoidoista joita teet. Olemuksesi jo saa minut rentoutumaan.

Tyttäreni kävi kokeilu mielessä, teini ikäisenä vuosia sitten..oli vähän että no just tällaiseen hoitoon…..hoidon jälkeen sanoi että oli jotenkin, epätodellisen rento olo….vähän pelottavakin…että miten voi tulla niin hyvä olo tällaisesta hoidosta, jossa hoitaja  vaan ”heiluttaa käsiään”

——————————————————————————————————————————–

Tuntui, kuin sielu olisi palannut kehooni! Illalla huomasin tämän, tuntui, että olen asettunut kehooni ihan jalanpohjia myöten. Olen joskus kokenut tämän aikaisemminkin, se on mahtava tunne!

Muutenkin paljon asioita ja oivalluksia on auennut sen jälkeen.

——————————————————————————————————————————-

Viime kesänä otin loparit useamman vuoden työsuhteesta, kun olin kitkutellut reilut puoli vuotta epävarman ja huonon olon kanssa. Tiesin, että jotain on muututtava elämässä, en uskaltanut tehä mitään ratkaisuja. Lopulliseen irtisanomiseen riitti sinä kauniina päivänä pomon huono sanavalinta (tunnettukin niistä), nyt sen kuuntelulle vaan tuli seinä vastaan. Irtisanoutumiseni jälkeen, itkin ja nauroin peräkkäin, en tiennyt mitä seuraavaksi, mutta tiesin, että oikea ratkaisu tuli tehtyä. Niin helpottava olo. Alallani riittää minulle töitä, työttömyydestä ei ole pelkoa. Vaikka mulla oli reilu parisen kuukautta aikaa (töissä olin viel n kk:den irtisanomisesta ja lomat päälle) miettiä mitä seuraavaksi elämässä, en tiennyt mitä tehdä.

Viimeisellä omalomaviikolla, ennen kahen viikon sovittua työrupeamaa olin stressaantunut ja kiukkuinen, kun en tiennyt mitä tulevaisuutena haluisin tehä. Muistan silloin keskiviikko aamuna surffailleeni netissä, haluan kokeilla jotain uutta, jotain hoitoa, hemmottelua. Eksyin Hoitolakeijun sivuille, soitin heti mahollisista vapaista aijoista. Juuri oli kuulemma peruuntunut seuraavalta päivältä, puolen päivän aika, otin onnellisena sen. Torstaina kävin äitillä ennen hoitoa. Muistan sanoneeni, että kuhan tulen hoidosta venyttelen reisiäni vaikka tunnin, kuhan olo niissä helpottaisi, eikä niitä kokoajan pakottasi ja kiristäisi. Välillä venyttelin, hieroin, joskus hakkasin nyrkeilläni reisiäni ja pakaroita, jotta olo niissä helpottaisi. Hoitolakeijussa piti kirjoittaa paperille mm. oliko jossain paikoissa jotain vaivaa. Kirjoitin muistaakseni alaselän, jalkojen ja hartoiden ajoittaisista säryistä. Hoitaja kävi ensiksi läpi nilkat ja jalkaterät, sanoi että aikamoisia ”tukkeumia” on ja kurkussani oli kuulemma jotain hämärää. Ohitin kurkkukommentin. Hoidossa mm. tuntui joskus kuin joku olisi sipaissut vaikka hoitaja ei koskettanut. Pakaroiden ja reisien kohdalla ollessaan taas mainitsi kurkusta. Kolmennen kerran hänen mainittuaan kurkussa ”olevan jotain”, kerroin kärsineeni jo useimman vuoden kurkussa olevista propuista. Ensitietolomakkeeseen en kurkun ongelmista, jotenki nolotti se, aattelin ettei sen ”kaikkee” tarvii tietää ja hitusen kävi mieles, että testaan lyötääkö hoitaja ”vian”. Olin ällikällä lyöty, kun niin monta kertaa vielä mainitsi asiasta. Ajaessani kotiin päin tajusin, ettei reisiä pakota enää ollenkaan. Ne tuntuivat kevyiltä, rennoilta, kuin uusilta. Mieli oli kevyt, iloinen, onnellinen ja luottamus tulevaisuuteen kasvanut. ”Elämä tuo mitä tuo”. Mitä sitä murehtii etukäteen, ja pilaa nykyhetken. Innolla katson mitä se elämä tuo. Työkaveri (mies) ihmetteli seuraavana päivänä, mikä muhun on tullu, äänensävy kuulemma muuttunut ja rentoutunut.

————————————————————————————————————————————

Olen hakenut apua energiahoidosta sen hetkisiin elämän haastekohtiin, jotka ovat liittyneet ihmissuhteisiin ja työelämän haasteisiin. Olen hakenut ohjausta oman henkisen kasvun prosessiini. Lisäksi fyysisiin jännitys- ja kiputiloihin olen hakenut apua mm. vatsavaivoihin, selkäkipuihin, päänsärkyyn ym. moninaisiin ”psykosomaattisiin vaivoihin”.

Hoidon ansiosta fyysiset vaivat helpottuvat, lievittyvät ja lopulta poistuvat. Fyysisten vaivojen taustalla olleet tunnetukokset nousevat tietoisuuteen ja lopulta vapautuvat. Ajatukset selkeytyvät, tulee suuria ja merkittäviä sisäisiä oivalluksia, kuinka toimia juuri sen hetken elämän tilanteessa. Energiahoito vakauttaa ajatuksia, tunteita sekä fyysistä kehoa. Tulee sisäistä rauhaa ja itselle syntyy uusia toisenlaisia suhtautumis- ja toimintatapoja käsitellä asioita. Omat toimintamallit muuttuvat ja tämän huomaavat myös muut ns. ulkopuoliset henkilöt. Tulee iloa, tarmoa, energiaa, positiiviisuutta ja kykyä nähdä asioiden syvemmät merkitykset. Asettua myös toisten ihmisten asemaan. Kykyä nähdä syy- ja seuraussuhteet. Lisäksi olen kokenut tärkeänä energiahoidossa kiirettömyyden, rauhan ja pysähtymisen vapauden. Saa vain olla. Ei tarvitse suorittaa, voi halutessa vain rentoutua ja suoda itselle tämä ihana kokemus. Taivaallinen kirkas ja puhdas valo hoitaa, rentouttaa, lataa ja oman sen hetkisen tahtotilan mukaan on mahdollisuus käsitellä oman elämän pinnalla olevia haastekohtia Sarin ohjauksessa.

————————————————————————————————————————————

Olen muuttunut valtavasti energiahoitojen myötä. Vuosien saatossa olen kasvanut henkisesti monta metriä. Itsetuntemus on lisääntynyt hurjasti. Elämä on tullut kevyemmäksi elää, vaikka olen läpikäynyt useita hyvin haastavia asioita ja elämän vaiheita elämässäni. Paljon vanhasta luopumista ja omien sisäisten pelkojen kohtaamista on tapahtunut energiahoidoissa. Samalla olen saanut kokea suurta eheytymistä ja keventymistä. On tullut kykyä ymmärtää ja nähdä elämää ja erilaisia oman elämän tapahtumia laajemmin. Myötätunto ja anteeksianto ovat kuin itsestään myös lisääntyneet. Tietoisuus on laajentunut ja on tullut ymmärrys siitä, että elämäni on mielenkiintoinen matka, matka, jonka ohjaksissa ja kipparina olen mina itse, ei kukaan muu. Oma voima on lisääntynyt hurjasti ja oma ”ääni” on alkanut kuulumaan vahvasti. Mitä minä haluan, mikä on minulle tärkeää. Uskallus elää ja ilmaista itseä on lisääntynyt.

Sarin energiahoitamisen lisäksi äärimmäisen merkittävänä olen pitänyt Sarin kykyä ohjata ja sanottaa konkreettisesti juuri siinä hetkessä nousevia mahdollisia fyysisiä oireita (mihin liittyy), Sarin syvää intuitiivista kykyä nähdä tapahtumien taakse, merkitykset eri osapuolten kannalta. Sarin kyky ohjata minut ns. ”itse oivallukseen” on ollut merkittävää!

————————————————————————————————————————–

Suosittelen Intuitiivista energiahoitoa ihan kaikille ihmisille! Jokaista hoidetaan juuri oikealla tavalla juuri siinä hetkessä korkeimmaksi parhaaksi. Hoito tulee juuri sinulle oikeanlaisena siihen hetkeen ja elämäntilanteeseen, jossa olet. Jokaisen ihmisen vapaata tahtoa kunnioitetaan ja niitä asioita käsitellään, joita sinä olet valmis käsittelemään. Tosin myös pelkkä rentoutuminen ja vaikka nukahtaminenkin hoidon aikana voi täyttää sen hetken parhaan tarkoituksen hoidossa. Aina ei tarvise syvästi prosessoida asioita ja suullisesti niitä siinä hetkessä käsitellä. Suosittelen Sinua ottamaan rohkeasti askeleen ja lähtemään elämäsi matkalle. Taivaan valo ja Sari sinua ohjatkoon ja hoitakoon!

——————————————————————————————————————-

Minkä tyyppisiin asioihin, vaivoihin olet hakenut ja saanut apua Intuitiivisesta Energiahoidosta
– Tulin hoitoon lähinnä uteliaisuudesta ja kokeilumielessä. Kun tuntui sille, ettei mitään erityistä vaivaa tai huolta ole, mihin pitäisi hoitoa saada – saisinko hoidosta kuitenkin hyvän olon ja kokemuksen, voisinko oppia jotakin uutta itsestäni tms.

Mitä konkreettisia vaikutuksia olet havainnut kehossa, ajatuksissa, tunteissa
– Suuria konkreettisia vaikutuksia ei hoidosta tullut sen jälkeen. Jonkinlaista pohdintaa hoitokäynti kuitenkin aikaan sai pitkäksi aikaa.

Onko elämäsi ja/tai Sinä itse muuttunut hoitojen myötä jollain tapaa
– En koe, että olisi tapahtunut mitään oleellista muutosta juuri hoidon takia, toki hoito saattaa edistää ja ehkä nopeuttaa kasvuani ihmisenä.

Mitä konkreettista olet tuntenut, kokenut hoidon aikana
– Syvää hengitystä, rentoutumista, lämpöä, nukahtaminen

Mikä on erityisesti ollut Sinulle merkittävää hoidossani
– Hyvä, rentouttava kokemus, mahdollisuuden antaminen sille, että hoito voi tuoda elämään jotakin uutta.

Mitä haluaisit sanoa ihmiselle, joka miettii Intuitiiviseen Energiahoitooni tulemista
– Kannattaa kokeilla ja tulla hoitoon avoimin mielen, valmiina vastaanottamaan mitä se eteen tuo, ilman ennakkoon asetettuja odotuksia.

Miksi suosittelisit hoitoa toisillekin
– Uskon, että jokainen voi saada hoidosta oman yksilöllisen kokemuksen, joka voi auttaa hyvin erilaisiin asioihin. Uskon, että hoito voi olla myös erittäin tehokas hoidollisesti ja vahva kokemus.

—————————————————————————————————————————-

-minkä tyyppisiin asioihin, vaivoihin olet hakenut ja saanut apua Intuitiivisesta Energiahoidosta : stressitilanteet, elämän taitoskohdissa vahvistusta omiin valintoihin, pohdintoihin. Kiputilat, ahdistus, stressi, parisuhde-asiat. -mitä konkreettisia vaikutuksia olet havainnut kehossa, ajatuksissa, tunteissa: kivut ovat poistuneet, lieventyneet, ajatukset selkiytyneet, tunteen purkautuneet/ paineet poistuneet -onko elämäsi ja/tai Sinä itse muuttunut hoitojen myötä jollain tapaa: olen löytänyt uusia ratkaisuja elämäntilanteisiin, ajatellut enemmän ”out of the box”, nukkunut paremmin ja ollut kanssaihmisille ”parempi ihminen”
-mitä konkreettista olet tuntenut, kokenut hoidon aikana:kivut poistuneet, lämmintä ja viileää energiaa, olen nähnyt valoja ja erilaisia mielikuvia ”menneisyydestä”, saanut energiaa konkreettisesti lisää.

-miksi olet mielestäsi saanut apua, helpotusta, selkeyttä hoidon myötä: olen saanut Sarin kautta maailmankaikkeuden energiaa, iloa ja valoa. Sari on aito parantaja, joka nimenomaan pystyy kanavoimaan hyvää energiaa; itse olen erittäin tarkka siitä, että käyn vain sellaisen hoitajan luona, joka osaa avata kanavat universaaliin ”hyvään maailmaan”. Energiamaailmassa kaikki ei ole aitoa ja hyvää, täytyy tietää mitä tekee ja miten!

-mikä on erityisesti ollut Sinulle merkittävää hoidossani: rauhallinen hoitotapahtuma, Sari keskittyy juuri sinuun, ei vastaa puheluihin tai tee mitään muuta. Aito hyvä energia, joka oikeasti virtaa kehooni avaten ja puhdistaen kaikki mustat ja kipeät asiat pois!

-mitä haluaisit sanoa ihmiselle, joka miettii Intuitiiviseen Energiahoitooni tulemista: Sarin energiahoito on hyvää energiaa, ks. edellinen vastukseni energiamaailmasta.

-miksi suosittelisit hoitoa toisillekin: Olemme kehossamme paljon enemmän kuin näkyvää luuta ja verta. Kaikki on energiaa; voit voida vielä paremmin kuin mitä lääketiede/ liikunta tai ravitsemus sinulle voi antaa. Voit saada apua sellaisiin vaivoihin, joissa laboratorio-kokeet/ lääkärit eivät osaa auttaa. Voit löytää elämällesi suuntaa ja arjen huoliin helpotusta.

————————————————————————————————————————

Tulin alunperin hoitoon oman mieleni lukossa olon takia ja läheisteni keskellä esiintyvän torjumisen tunteeni takia. Lähdit tekemään hoitoa ja voimakkaana nousi esille huolien ja murheiden suuri taakka. Rinnan alueen puristus ja käsien kivut, joiden vuoksi olin ollut sairaslomallakin, saivat selityksen. Lapaluiden välin ja hartioiden taakan hellitettyä, ennen kuukausittain toistuneet urheiluhierojan käsittelyt on lopetettu turhana, kun ei sieltä enää löytynyt jumeja. Mielikin on avautunut jonkin verran ja olen saanut selitystä omalle käytökselleni. Lantion alueella oli voimakkaita kertymiä, jotka voisivat selittää omituisia oireita, joita on hoidettu urologilla jo kahteen kertaan, saamatta niihin kuitenkaan mitään selkeää selitystä. Jo kauan pois olleet kuukautiset on tulleet jokaisen kolmen hoitokerran jälkeen ja puhdistavat nähtävästi kohdun aluetta. Tässä muutamia konkreettisia kokemuksia hoidosta.

Ja voi miten hyvä ja rento on ollut olo hoitojen aikana ja jälkeen. Viimeisimmällä kerralla kävin jo aivan unessakin ja olo oli ihanan raukea. Hoitojen jälkeen on ollut lähinnä ne vuodot ja ensimmäisen kerran jälkeen vähän itkuisuutta. Lihasjumit on helpottaneet, käsissä kokoajan päätä nostanut jomottelu on pois. Haluan katsoa tämän tien loppuun ja päästä itseni kanssa tasapainoon – kolme hoitokertaa on takana!

Olen kertonut muutamille ihmisille omia kokemuksia ja suositellut kokeilemaan, jos tuntuu että itsellä on olossa korjaamisen varaa. Monet omituisetkin tuntemiset voi saada selityksen!

———————————————————————————————————————

-lämmin,turvallinen pesä-fiilis hoidon aikana
-mahtava,rentoutunut olo hoidon jälkeen
-erittäin mielenkiintoinen matka
-jos olet hukannut itsesi,hoito antaa mahdollisuuden etsiä kadonnutta
-suosittelen kaikille
-kipu ja särky saattaa hävitä jo yhden hoidon jälkeen
-energiahoito pitäisi olla vaihtoehto julkisessa terveydenhoidossa,ehdottomasti
-mahtava mahdollisuus, mieletöntä!

—————————————————————————————————————————-

Mennessäni ensimmäiseen energiahoitoon en tiennyt siitä juuri mitään. Olo mennessä oli väsynyt, mieli oli rauhaton ja lisäksi niska-hartia ja alaselkäkipu oli taas olemassa…

Hoidon alkuvaiheessa ensimmäiset tuntemukset olivat lämpö ja siitä sitten kehokin alkoi rauhoittua ja rentoutua. Hoidon aikana tunsin pientä ”pistelyä” etenkin alaselässä. Olen ennenkin mennyt hoitoihin ja huomannut että olen jännittynyt ja en oikein pysty keskittymään heti.

Hoidon edetessä mielikin alkoi rauhoittua ja vaivuin horrokseen saatoin jopa torkahtaa, Hoidon jälkeen kipua ei juurikaan ollut ja ns. selkäkin taas suoristui ja ennenkaikkea mieli oli rauhoittunut. Eli kaaostila ajatuksissa rauhoittui ja miten energiseltä tunsinkaan itseni:)

Suosittelen ehdottomasti hoitoa kaikille. Ihmisten on hyvä vähän pysähtyä kuuntelemaan itseään ja kehoaan sekä rauhoittua.

Ja parasta mitä olen itse oppinut hoitojen myötä että monesti kiputiloilla voi olla syy ihan vain omasta mielentilasta. Olin kokenut itseni vähän nurkkaan ajetuksi ja ahdistuneeksi erään ihmisen toimesta ja nyt olen huomannut että selkä kipuilee aina enemmän kun hän minua tekemisillään tai sanomisillaan ahdistaa. Mutta muuten sitä ei juurikaan ole.

Seuraavassa hoidossa toivonkin saavani taas lisäenergiaa ja mieltä rauhoittumaan, koska olen nukkunut viime aikoina todella huonosti. Ja se hyvänolontunne mikä tulee hoidon jälkeen on mahtavaa:)

Teet hienoa, hienovaraista ja samalla vaikuttavaa intuitiivista hoitoa. Näet kokonaisuuden ja olet asiakkaan puolella ja ennen kaikkea hänen hyvän olon lisäämisen puolella kaikella sydämellä, lempeydellä, sitkeydellä ja hyväksynnällä.

——————————————————————————————————————————-

Olen hakenut apua energiahoidosta omien isojen elämänmuutosten tueksi – ensiksi saamaan varmuutta ja rohkaisua siihen, että päätöksiä uskallan ja kannattaa tehdä ja sitten päätösten tekemisen jälkeen tueksi avioeroprosessin aikana. Lisäksi energiahoidossa on käsitelty ja tullut näkyväksi paljon muutakin – taustoja omiin pelkoihin, häpeään ja myös tullut näkyväksi energiaa vievät asiat.

Konkreettisia vaikutuksia on ollut tunnemaailman avautuminen, tunnistan tunteita ja tunnen, kehon kiputilat ovat vähentyneet, asioita ja ihmisiä jotka ovat vieneet energiaa ja estäneet elämästä oman näköistä elämää on saatu ”puhdistettua tieltä”. Koen ja tunnen, että isot elämänmuutokset ja myllerrykset minkä läpi olen mennyt ei olisi mennyt näin hyvin ilman energiahoidossa saamaani tukea ja hoitoa.

—————————————————————————————————————————–

Elämä on muuttunut paljon – tunnemaailma on auennut, ymmärrys kasvanut, isoja päätöksiä olen tehnyt ja tänään tosi onnellinen siitä, missä nyt olen vaikkakin toki tiedän, että itsetuntemuksen matka jatkuu. Olen tajunnut että niin paljon olen järjellä ja puhumalla yrittänyt asioita ratkoa, mutta se ei riitä. Välillä tuntuikin, että miten vaan köllöttämällä viltin alla minua hoidetaan ja asiat kirkastuvat ja saan eväitä mennä eteenpäin.

Konkreettisesti olen tuntenut ja kokenut erilaisia kehotuntemuksia – välillä raskautta jaloissa, välillä pistelyä, elämässä olen niin paljon jättänyt sanomatta asioita joka on hoidossa tuntunut hengityksen pidättämisenä, kurkussa. Hoidon jälkeen olo ei ole jäänyt ikäväksi, vaan joskus olo on ollut kevyt, joskus raukea. Usein myös kyyneleet ovat vain valuneet ja puhdistaneet mitä milloinkin on tarvinnut puhdistaa.

————————————————————————————————————————–

Olen saanut apua kun konkreettisesti hartioilla istuvia ihmisiä on ”siirretty pois” tai omasta energiakentässä olevia satoja ihmisiä lykitty kauemmas jolloin oma tila ja oma olotila on selkeämpi. Asioita on tullut näkyväksi ja näin ymmärrys syy- seuraus yhteyksistä parantunut ja fyysisesti esim. hartiakivut vähentynyt selkeästi.

Merkittävintä on ollut se, että olen tuntenut että elämän suurimpien päätösten alla olen ollut hoidossa ja luottanut että energiahoito on yksi asia, joka tuo näkyväksi asioita jotka vie energiaa tai estää elämästä vapaata, oman näköistä elämää.

Mitä sanoisin ihmisille joka miettii tulemista energiahoitoon ? Kannattaa ehdottomasti ennakkoluulottomasti kokeilla, itse olen saanut valtavasti apua ja voin vilpittömästi suositella. En oikeastaan tiedä missä olisin ilman energiahoidossa käymistä ja Sarin aikanaan löytämistä, uskallan väittää että asiat eivät olisi mennyt niin hyvin kun ne lopulta meni ja itse en olisi niin hyvin selvinnyt isojen myllerrysten keskellä. Yksilöterapiassa käydään vähintään kerran viikossa, energiahoidossa kerran kk:ssa vie asioita paljon eteenpäin ja tuo näkyväksi sitä, mitä kulloinkin on syytä näkyväksi tulla 🙂

Suosittelen hoitoa, koska olen vakuuttunut että järjellä ja puhumalla ei päästä kiinni asioihin niin nopeasti ja suoraan. Sitäkin toki tarvitaan, mutta energiahoito yhtenä hoitomuotona sopii kaikille ja siitä hyötyy kaikki ! Niin sokeita olemme kuitenkin itsellemme. Ja en tiedä, miten itse pystyisi puhdistamaan omia ”energiasyöppöjä” kun välttämättä ei edes näe mitä ne on 🙂

———————————————————————————————————————————-

– Olen hakenut rentoutusta ja rauhaa energiahoidosta ja yleensä siinä samalla on noussut jokin piinaava vanha asia esiin ja käsittelyyn. Oloni on aina ollut tosi kevyt ja energinen, kun olen hoidosta lähtenyt.

– Usein hoidon aikana on noussut jokin hyvinkin kipeä asia esille, joka on jäänyt kehon muistiin, mutta toisinaan taas olo on helpottunut ja keho rentoutunut, vaikken tiedä mikä asia lähti liikenteeseen.

– Yritän päivä päivältä olla enemmän tässä hetkessä ja läsnä, hoidot ovat varmisti auttaneet siinä.

-Minulle on tullut erilaisia fyysisiä oireita, kuten kuumetta, ripulia eli keho on lähtenyt puhdistumaan, en ole niistä pelästynyt, vaan olen ollut iloinen.

-Kaikki pysähtyminen auttaa kiireen keskellä.

– Merkittävää on ollut ihana Hoitaja, kaunis ja hyvä ympäristö ja luotettava tunnelma, kokonaisuus <3

– Itse olen lähtenyt kokeilemaan kaikkea rohkeasti ja löytänyt siten ne parhaat hoidot itselleni, aina kannattaa kokeilla!

– Se puhdistaa, tuo selkeyttä ja ihanan olon!

Hengitysterapia

Kiitos koko sydämeni pohjasta koskettavasta, oivalluksia antavasta ja niin läsnä olevasta hoidostasi! Hengitysterapiahoidossasi koin todella syviä oivalluksia omiin rajoihini, rajojen asettamisen haasteisiin ja tilan tarpeeseeni hengityksen tiedostamisen ja sen tukemisen kautta.

Käsiesi syvä, äärimmäisen hyväksyvä ja lämmin, samalla hyvällä tavalla vastuuttavan määrätietoinen kosketus yhdistettynä siihen, millä viisaudella ohjaat sanallisesti tiedostamaan hengitystä, sen rytmiä, viipyilyä, estoja ja rajoja, ovat aivan mieletön tapa tukea itsetietoisuuden ja sisäisen kasvun polulla konkreettisesti tässä maailmassa.

Olen käynyt hengitysterapiahoidossa nyt kaksi kertaa elämäntilanteessa, jossa annan itsestäni paljon työelämässä ja missä kipuilen myös henkilökohtaisessa elämässäni antamisen ja vastaanottamisen suhteen. Olen ollut uupumisen rajoilla ja tehnyt hoidoissa jo nyt paljon oivalluksia omaan toimintaani, omiin rajoihini ja tilantarpeeseeni. Olen päässyt syvemmin kosketuksiin omien tarpeideni kanssa ja nähnyt niitä selkeämmin. Olen kokenut, että hengitys on paljastanut minusta hyvällä tavalla kaikkea sitä, minkä arjessa kiireessä olen ohittanut nyt, kun olen päässyt tiedostamaan sitä uudella tavalla ohjatusti. Juuri siihen olen saanut hoidoissa tukea, sanoitusta ja hyvää vastuuttamista, myös keinoja ottaa arkeen mukaan. Arkeen ottaminenhan on sitten minusta itsestäni kiinni. Aion jatkaa hengitysterapiahoitoja myös jatkossa.

Voin todella lämpimästi suositella Sarin hengitysterapiahoitoa! Etenkin, jos on halu katsoa itseä ja toimintatapojaan ja uskomuksiaankin rehellisesti ja halu ottaa uudenlaista vastuuta elämästään.

Rajoista Voimaa ja Vapautta viikonloppu

Silmäni avautuivat sen suhteen, kuinka paljon tiedostamattomat rajat vaikuttavat toimintaamme ja sitä kautta ympärillä oleviin ihmisiin.

Jos sinusta tuntuu ettet ole kotona omassa kehossasi tai perusarki muuten tuntuu haastavalta ja uuvuttavalta, tule tutustumaan ja löytämään itsesi ja omat rajasi. Haastaville ja ahdistaville tunteille voi saada ymmärrystä.

Kiitos Sari ihanasta ilmapiiristä ja läsnäolosta. Sinun lähellä on hyvä olla.

Viikonloppu ylitti (taas) odotukset. Minua kosketti erityisesti erillisyyden teema, sallimisen ja luvan antaminen itselle. Piirtyykö omat rajat pelosta vai luottamuksesta. Iso oivallus oli uudelleen määritellä omat rajat luottamuksesta ja omista tarpeista lähteviksi. (Ei sopeutuakseen olosuhteisiin.)

Raja viikonloppu auttaa tunnistamaan ”vuotokohtia”, josta oma voima valuu pois. Vuotokohtien tunnistaminen auttaa tekemään tarvittavia muutoksia omassa ajattelussa ja toiminnassa. Elinvoima lisääntyy omassa elämässä. Moni epämääräinen paha olo saa selityksiä. Tästäkö tässä vaan oli kyse – koin helpotusta.

Visuaaliset ja keholliset harjoitukset auttoivat tulkitsemaan omia ongelmia. Pienimuotoinen ryhmä mahdollistaa asian käsittelyn eri näkökulmista. Kiitokset turvallisen tunnelman luomisesta.

Tiivis, avaava ja kokemuksellinen viikonloppu. Rajat ihan välttämätöntä tunnistaa ja tuoda esille kohti oman näköistä ja omanlaista elämää.

Voi päästää irti ”vanhasta paskasta”, ainakin päästä alkuun. Hyvä, kannustava ja kuunteleva henki.

Hyvin rakennettu kokonaisuus. Keholliset harjoitukset olivat itselleni hyvin konkreettisia keinoja saada lisäinformaatiota omista rajoistani suhteessa toisiin.

Vastasi hyvin odotuksia ja oli aivan ihanaa. Odotukset jopa ylittyivät harjoitusten osalta. En ollut ennen tullut ajatelleeksi, että tällainen tapaaminen voi olla näin tehokas. Koin voimallisia prosesseja itsessäni.


Hengityskoulu

” Hengityskoulu ylitti odotukset!! Hengityskoulu on kokonaisvaltainen matka itseen! Auttoi selkiyttämään ja vahvistamaan omia rajoja. Rajojen selkiytymisen myötä sisäinen turva kasvoi ja sen myötä uskalsin tuntea kipeitä tunteita ja opin päästämään niistä irti. Tästä seurasi se, että sisäinen tila kasvoi ja laajeni. On ilmavampi ja kevyt olo kehossa.

Suosittelen lämpimästi kaikille, ketkä haluavat tutustua itseen ja lisätä luottamusta elämään = oma sisäinen turvan tunne kasvaa tässä koulussa. Hengityskoulu oli paluu omaan kehoon, luonnolliseen hengitykseen, iloon ja vapauteen. Parasta oli kun sai olla vaan. Sellaisena kuin oli. Pötköttelyt ja harjoitukset oli rentouttavia (hoitoja). Haluaisin erityisesti kiittää sinusta Sari! Olemuksesi huokuu lämpöä ja rauhaa. Sinun seurassasi on turvallista tehdä matkaa.”

”Sain paljon enemmän mitä osasin edes odottaa. Loistava kokonaisuus ja matka itseni ymmärtämiseen. Matka minuuteen. Uskallan puhua tunteistani. Luotan itseeni enemmän. Ehdottomasti Sari paras ja sydämellisin opettaja ja kanssakulkija henkisen kasvun polulla. Sydämellä läsnä. Kiitos sydämestäni!”

”Ylitti odotukset. On vahvempi olo. Rohkeammin tulen näkyväksi tunteineni kaikkineni. Suosittelen, koska nousee teemoja ja prosesseja omassa elämässä. Ryhmän tuki ja omat tarinat tukevat kasvua – kasvua omaksi, aidoksi, itseksi. Ihana avaava matka upean ryhmän ja erittäin hyvän vetäjän mukana.”

”Tänne on helppo tulla, vaikkei ole vielä tietoinen tunteista (osaa nimetä niitä). Tunnustelen ja kuuntelen enemmän itseäni. Olen armollinen ja lempeä itseä kohtaan. Suurempi luottamus elämän virtaan. Kaunis kiitos tästä mahdollisuudesta. Suuria oivalluksia, matkantekoa… Mieleenpainuva kurssikokonaisuus, josta on hyvä jatkaa matkaa uusiin seikkailuihin.”

”Hengityskoulu on tehnyt tietoisemmaksi kehon sisäisistä tiloista ja omasta hengityksestä. Pysähtymistä, jakamista, ihmettelyä, hyviä ja konkreettisia harjoituksia. Jos haluat tutkimusmatkalle omaan itseesi, tule! On meinaan monta sellaista asiaa, mitä en mieltänyt hengitys teemaan liittyväksikään. Haluan kiittää Saria loistavasta ryhmän ohjaamisesta ja hyvistä sisällöistä!”

”Paras käymäni koulu. Täytti kaikki odotukseni. Olen oppinut laittamaan/asettamaan rajoja. Lisäksi olen oppinut rakastamaan hengitystäni ja kaunista kehoani. Hengityskoulu on koulu, joka muuttaa kaiken ja sitä vetää sydämellä tekevä, maailman taitavin huippuopettaja Sari. Hän on oiva esimerkki miten koulu muuttaa meitä kohti sitä mitä oikeasti olemme.”


Chakra ryhmä

Aivan ihana kurssi! Sarin jakamat omat kokemukset ja esimerkit sekä lämmin ja hyväksyvä suhtautuminen osallistujien ”vajavaisuuksiin ja tukkeumiin” loi turvallisen ilmapiirin.

Parisuhde parani, kun lakkasin tulkitsemasta toisen sanomisia ja tekemisiä uhri- ja marttyyrinäkökulmasta käsin. Välitän myös itsestäni enemmän ja hoidan itseäni paremmin. Olen saanut rohkeutta ja intoa tavoitella unelmiani. Painokin putosi -7kg! =)

Itseensä sijoittaminen kannattaa. Kurssilla on myönteisiä vaikutuksia paitsi omaasi, myös läheistesi ja koko elinympäristösi elämään.

Sisältö on rakennettu selkeäksi ja johdonmukaiseksi. Chakrat ovat auenneet askel askeleelta. Lisännyt itsetuntemusta ja itseymmärrystä. Sitä kautta olen kokenut helpotusta. Kannattaa osallistua.

Tykkäsin ryhmästä tosi paljon! En löydä mitään negatiivista sanottavaa koko kurssista! Ryhmän koko oli hyvä, ei liikaa ihmisiä eikä liian vähän, paikka oli myös todella mukava.

Olen löytänyt todella paljon uutta tietoa itsestäni ja saanut enemmän ymmärrystä miten ihminen toimii. Olen päässyt todella pitkälle paranemisprosessissani kiitos opetuksesi.

Jos löytyy pienintäkin kiinnostusta aiheesta niin ei muuta kuin mukaan vaan, tulet häkeltymään! Sari on aivan loistava opettaja.

Ryhmässä on ollut parasta hyvä henki, oman sisäisen valon ja loisteen löytäminen, sekä levollisuuden ja rauhan tunteen löytäminen, meditoinnin tärkeyden ymmärtäminen ja meditoinnin ottaminen omaan arkeen. Chakrojen merkityksen ymmärtäminen omassa elämässä.

Mielenkiintoinen matka, paljon asiaa ja käsiteltävää. Mielestäni jokaisen tulisi tietää chakroista ja päästä tutustumaan niihin.

Ryhmä on toiminut ”astinlautana” eteenpäin. Hyödyttänyt monella tavalla; antanut ymmärrystä ja selityksiä.

Lähde rohkeasti mukaan jos tunnet kiinnostusta, vaikka aiheeseen liittyvien käsitteiden merkitykset ja käsitteet eivät olisi tuttuja. Kurssi tuo tietoa, joka liittää asiat konkretiaan.

Parasta ryhmässä on ollut oman itsen tutkiskelu, pysähtyminen asioiden äärelle, muutokset/asiat mitkä ovat tapahtuneet ryhmän aikana.

Olen ymmärtänyt paremmin menneisyyttäni, oppinut uutta itsestäni, voimistanut omaa valoani ja puhdistanut chakrojani.

Kannattaa kokea – avaa ymmärrystä omaan elämään, näet asioiden/tapahtumien tarkoituksen.

Suosittelen Sarin Chakra –kurssia ihan kaikille. Ihminen on paljon enemmän kuin tämä näkyvä keho. Ilman tietoa Chakroista, et opi tuntemaan itseäsi kokonaan. Oletko painiskellut jonkun ongelman kanssa koko elämäsi, ymmärtämättä syytä siihen? Olet aina valmis satsaamaan aikaasi näkyvään kehoosi. Oletko purkanut tunteitasi/ahdistustasi salilla, maratoneilla tai vain suorittanut tähänastisen elämäsi? Kannattaisiko rohkeasti lähteä tutustumaan tähän ’näkymättömään’ maailmaan? Miksi, et haluaisi tutustua elämäsi tärkeimpään ihmiseen? Et menetä mitään, voit vain voittaa. Löydät avaimet omaan elämääsi.


Vaikka chakroista ja mielen teemoista olikin jo itselläni ennakkotietoa ennen kurssia, tämä kurssi toi kuitenkin omat chakrojen kohdalla olleet haasteet lopullisesti näkyväksi. Todella merkittävä kurssi.

Kunnon tietopaketti yhdistettynä käytännön esimerkkeihin. Meditaatio puhdistaa ja antaa mahdollisuuden vapautua niistä teemoista, joista on aika päästää irti. Nopeuttaa omaa transformaatio prosessia.

Vasta nyt olen ymmärtänyt chakrojen merkityksen.

Kannattaa ehdottomasti osallistua. Tällaista tietoa, ymmärrystä ja kokemusta ei pysty kirjoista lukemalla saamaan.

Voin käyttää oppimaani arkipäivässä. Ymmärsin, että myös alimmat chakrat, jotka olivatkin minulla epätasapainossa, vaikuttavat kokonaisvaltaisesti muihin chakroihin. Suosittelen lämpimästi.