Sielutietoisuus minulle

Olemme maailmankaikkeudessa matkaavia Sieluja elämässä tällä hetkellä ihmiselämää tässä meille näkyvässä maailmassa ja kehossamme. Tavoittaessamme Sielutietoisuutta koko näkökulma itseemme ja elämään syvenee ja laajenee. Tapahtumille, olosuhteille, haasteille ja koko olemassa olollemme tulee täysin erilainen merkitys ja tarkoitus. Mitä tietoisemmaksi tulemme, sitä enemmän meillä on mahdollisuus valita tyydymmekö katsomaan elämän eteen tuomia kysymyksiä pelkän ihmismielen näkövinkkelistä, joka on hyvin kapea ja rajoittunut, vain pieni osa totuutta, vai haluammeko laajentaa näkemystä Sielun näkökulmaan.

Minulle Sielutietoisuus on sen jatkuvaa tiedostamista ja muistamista tavallisen arjen keskellä, että kaikki kohtaamamme olosuhteet, haasteet, kokemukset, ihmiset ja tapahtumat ovat osa suurempaa kokonaisuutta ja suunnitelmaa, joissa olemme osallisina, kanssa luojina näkemässä ja oppimassa jotain itsestämme ja todellisesta kapasiteetistamme sekä päästämässä irti kaikesta siitä, joka erottaa meidät ykseyden ja rakkauden kokemisesta, Todellisesta Itsestämme.

Tarkoituksemme on löytää loppuen lopuksi egosta vapaa näkökulma kaikkeen itsessämme ja elämässämme sekä valita kerta toisensa jälkeen nähdä, ymmärtää, toimia ja asennoitua tästä Sielun viisaudesta käsin, vaikka mielemme tunteineen tekisi minkälaisia tulkintoja asioiden laidasta tai haluaisi pitää kiinni peloista, kontrollista ja oikeassa olemisesta hyväksynnän, anteeksi annon ja rakkauden sijaan. Ja tämä kaikki nimenomaan siinä tuiki tavallisessa arjessa, jota joka ikinen hetki elämme, joskus juhlallakin höystettynä.

Minulle tämän tiedostamiseen ei liity mitään uskontoa tai ismiä, jonka olisin omaksunut, vaan puhtaasti oma kokemus Sieluni matkalta tähän päivään, jota olen läpi elämien käynyt ja tietoisuuteeni tallentanut.

 

Jätä kommentti