Minulla on Unelma

Maailmasta, jossa tieteellinen ja henkinen näkemys kohtaavat tukien ja täydentäen toisiaan ilman tarvetta arvostella, väheksyä, mitätöidä, vaan etsien yhtymäkohtia, mahdollisuuksia ja ihan uusia syvyyksiä yhdessä.

Maailmasta, joka uskaltaa irrottautua älyn ylivallasta ja vapautua sydämen Viisauteen, jossa yhdistyvät järki, rakkaus, myötätunto, intuitio, inhimillisyys ja syvä tietäminen, joka tulee ihan muualta kuin ihmismielen älystä.

Minulla on unelma ihmisistä, jotka hyvällä tavalla nöyrtyvät näkemään oman paikkansa isossa kokonaisuudessa, jotka kunnioittavat luontoa, eläimiä, Äiti-Maata vertaisinaan ja oppivat näkemään kaiken luodun käsittämättömän Viisauden ja Rakkaudellisuuden. Ihmisistä, jotka ymmärtävät vastuunsa ja vaikutusmahdollisuutensa, moniulotteisuutensa Sielullisina olentoina ja osana muiden Sielujen verkostoa, kokonaisuutta.

Minulla on unelma maailmasta, jossa vallitsevan käsityksen ohittavaa viisautta ja ymmärrystä arvostetaan ja se otetaan kiitollisuudella vastaan – mystikoille ja Vanhoille Viisaille on jälleen paikkansa.

Minulla on unelma maailmasta, jossa palataan läsnäoloon itsen ja toisten kanssa suorittamisen ja laitteiden harhasta. Jossa nähdään toinen toisemme kauniina, ainutlaatuisina Sieluina ihmiskehossa oppimassa toisiltamme, oppimassa rakastamaan ja nauttimassa elämästä. Ei enää omien tarpeiden täyttäjinä, objekteina, hyödynnettävinä. Jossa inhimillisyys, aitous, haavoittuvuus, rehellisyys ja totuudellisuus ovat kannatettavia arvoja – on kyse sitten politiikasta, markkinoinnista, työelämästä, taloudesta tai ihmissuhteista. Maailmasta, josta markkinatalous on hävinnyt ja sen myötä ahneus, tuloksellisuus, kovat arvot, eri arvoisuus, taloudellisen hyödyn ja oman edun tavoittelu sekä suorituskeskeisyys.

Minulla on unelma maailmasta, jossa kaikki voivat olla omia itsejään, turvassa ja arvostettuja iästä, sukupuolesta, ihonväristä tai seksuaalisesta suuntautuneisuudestaan riippumatta. Jossa erilaisuus on rikkaus eikä uhka – mahdollisuus johonkin uuteen.

Minulla on unelma maailmasta, joka on Ilon ja Rakkauden maailma ilman pelkoa ja vihaa.

Millainen on Sinun unelmasi maailmasta? Mitä useampi uskaltaa unelmoida ohi sen maailman, joka nyt näyttäytyy, sitä nopeammin meillä on toisenlainen maailma! Sillä ensin on aina idea, ajatus. Haastan Sinut unelmoimaan meille toisenlaisen maailman! Ihana, jos haluat jakaa sen kommentin kautta 🙂

…Sari

Jätä kommentti