Oman Varjon kohtaaminen – apuna Intuitiivinen Energiahoito

imagesUON4M13XOman varjon kohtaaminen on harvoin miellyttävää ja johtaa meidät hetkellisesti pois mukavuusalueeltamme, mutta henkinen vapaus, sisäinen turvallisuuden tunne ja riippumattomuus, joka siitä ajan kanssa väistämättä seuraa on todellakin kaiken uskalluksen ja kärvistelyn arvoista.

Usein etsimme kaipaamaamme helpotusta ja turvaa ulkopuoleltamme koko elämämme – toisista ihmisistä, asioista ja olosuhteista, kuitenkaan löytämättä niitä sieltä koskaan niin, että voisimme kokea pysyvää rauhaa ja levollisuutta omassa itsessämme. Sen sijaan, että kääntyisimme rohkeasti omaan sisimpäämme, siihen ainoaan kohtaan, johon meillä on todellisia vaikutusmahdollisuuksia pysyvästi.

Varjo koostuu yleensä kaikista niistä väärinkäsityksistä, joita olemme elämämme varrella itseemme imeneet, tunnelukoista, -taakoista sekä uskomuksista ja ehdollistumista, jotka määrittävät mikä meille on mahdollista ja mikä ei. Varjo on se osa itseämme, jonka toivoisimme olevan toisenlainen, osa jonka haluamme häivyttää ja torjua, jonka olemassa olo saa meidät kiemurtelemaan kiusaantuneisuudesta ja häpeästä, jopa kieltämään sen kokonaan.

Kaikki varjot kuitenkin lakkaavat olemasta varjoja kun ne kohdataan ja valaistaan. Tiedostaminen on se valo, jota tässä kohtaa tarvitaan. Suostuminen vallitsevaan sen hetkiseen todellisuuteen, vaikka se tuntuisi aluksi kuinka kiusalliselle ja vaikealle tahansa. Vastustamisesta ja kieltämisestä luopuminen, siirtyminen suostumisen ja hyväksynnän tilaan.

Usein tiedostamisen ongelma on siinä, että varjot vaikuttavat pääosin alitajunnassa, ja niihin voi olla vaikea välillä päästä käsiksi suuresta halusta huolimatta. Joskus ajatuskin varjojen kohtaamisesta voi nostaa pintaan vahvoja turvattomuuden tunteita, jopa pelkoja hajoamisesta ja sekoamisesta. Siksi ulkopuolinen apu voi olla tärkeää ja nopeuttaa tätä kohtaamis- ja tiedostamisprosessia huomattavasti.

Yksi erittäin toimiva ja turvallinen tapa tutustua omaan varjoonsa on Intuitiivinen Energiahoito. Siinä et ole yksin ja voit 100% luottaa, ettei sisäinen viisautesi tuo koskaan näkyviin ja esille muuta kuin sen mitä olet valmis kohtaamaan ja vastaanottamaan.

Hinta  84€ 1,5h

 

Jätä kommentti