Meditaatioita Sinulle

Haluan osaltani tarjota keinoja vallitsevan tilanteen kollektiiviseen vakauttamiseen, johon meistä jokainen voi oman itsensä kautta voimakkaasti vaikuttaa irrottautumalla tietoisesti pelko energioista, vahvistamalla ja juurruttamalla sieluyhteyttään ja keskittymällä olennaiseen eli luottamuksen, rauhan ja turvallisuuden tilassa pysymiseen 

Voit halutessasi laittaa pienen vapaaehtoisen kuuntelu maksun Hyvänolonhoitola Keijun tilille FI51 8000 197057 1239.
MEDITAATIOT OVAT VAPAASTI JAETTAVISSA, LADATTAVISSA JA KUUNNELTAVISSA MYÖS ILMAN MAKSUA! Otan kiitollisena vastaan palautetta kokemuksestasi meditaatioiden parissa joko spostiin sari@hoitolakeiju.fi tai artikkelin kommenttikenttään.

Tämä meditaatio auttaa Sinua kasvattamaan sisäistä turvallisuuden tunnettasi ja vahvistamaan elinvoimaasi ja vastustuskykyäsi

 

 

Tämä meditaatio auttaa Sinua vahvistamaan yhteyttä sieluusi ja juurtumaan vahvemmin omaan sisäiseen keskustaasi, jossa voit kokea tyyneyttä ja rauhaa kaikesta ulkoisesta levottomuudesta huolimatta ja pysyä kiinnittyneenä siihen peloista vapaaseen totuuteen, jonka sisimpään kääntymällä voit tavoittaa.
Näin vaikutat vakauttavasti myös ihmiskunnan kollektiiviseen tietoisuuskenttään tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

 

4 kommenttia artikkeliin ”Meditaatioita Sinulle”

 1. Lämmin kiitos meditaatioista! Ne upposivat ja tuntuivat joka paikassa. Huomasin, miten nyt juuri tarvitsen tällaisia hetkiä elämässäni, kun olen poikkeustilanteessa karanteenissa kotonani.
  Sinun äänesi oli tosi rauhoittava ja harjoituksen tempo oli sopivan hidas.
  Turvallisuus horjuu. Siksi nämä sinun meditaatiot tulivat sopivaan aikaan ja tulen niitä kuuntelemaan monta kertaa toistuvasti. Kiitos vielä ; valoa ja iloa elämääsi ja hyvää kevättä !

  Vastaa
  • Iso kiitos Leila palautteestasi, ihana kuulla, että meditaatioista on apua Sinulle.
   Voimia, Valoa ja Rohkeutta tarpeellisen muutoksen keskelle <3 Sari

   Vastaa
 2. Valtavan ihanat meditaatiot, koskettavat& rauhoittavat ♥️ Niin kaunista ja rikasta sanoitusta.

  Vastaa

Jätä kommentti