60min.tasapainottava ja puhdistava INTUITIIVINEN ENERGIAHOITO ISTUNTO ONLINE

 

Teen edelleen hoitoja myös livenä, mutta jos et halua tulla paikanpäälle ja kaipaat kuitenkin tasapainotusta, tunnetason puhdistusta, vakautusta ja juurevampaa yhteyttä omaan keskukseesi tarjoan nyt INTUITIIVISTA ENERGIAHOITOA ONLINE Skypen tai ZoominVÄLITYKSELLÄ 60min 75€
Alussa keskustelu tämän hetkisestä tilanteestasi, johdatus vastaanottamaan hoitoa ja energiajärjestelmäsi läpikäyminen puhdistaen ja tasapainottaen, sekä tarvittaessa vielä lopussa yhteenveto esiin tulleista asioista.

Tässä ajassa saattaa olla haastavaa pysyä omassa keskustassaan ja voimassaan, kun olemme kaikki yhteydessä kollektiivi energiaan ja sieltä tuleviin kaaos ja pelko energioihin. Erityisesti herkät ihmiset saattavat kokea hyvinkin voimakkaasti omassa kehossaan ympäristön vallitsevia energioita ja niistä puhdistautuminen helpottaa epämääräisiä kehollisia oireita ja keventää mieltä. Nyt saamme toden teolla opetella erottamaan ja tunnistamaan omat energiat ulkoapäin tulevista ja keskittyä omassa energiassa pysymiseen.

Mitä vapaampina pystymme pysymään kollektiivisesta pelosta ja kasvattamaan eri tavoin itsessämme levollisuuden, luottamuksen ja harmonian energioita, sitä vahvemmaksi sielu- ja sydänyhteytemme pääsee muodostumaan ja sitä voimakkaammin pystymme jokainen vaikuttamaan kollektiiviin luoden turvallisuutta, tasapainoa ja vakautta ihmiskunnalle tarkoituksenmukaisemmaksi tällä hetkellä muuttuvaan maailmaamme.  On tärkeää saada mieli aisoihin ja keskittyä kuulemaan ja aistimaan syvempiä tasoja, jossa kaikki on juuri niinkuin pitääkin. Mitä useampi ihminen pystyy näin tekemään, sitä kivuttomammin tämä ihmiskunnan ainutlaatuinen transformaatioprosessi pääsee tapahtumaan.

Tämä tilanne ja vallitsevat energiat nostavat nyt vahvasti  henkilökohtaisia, vielä pimennossa olevia pelkoja ja muita käsittelemättömiä asioita näkyville, joiden tietoiseen vapauttamiseen ja irtipäästämiseen voit saada energiahoidosta apua.

Jos koet tällaisen avun tarpeelliseksi itsellesi, pääset varaamaan 60min. ONLINE energiahoitoajan TÄSTÄ.
Mainitse lisätietoihin haluatko yhteyden Skypellä vai Zoomilla!

Vallitsevissa energioissa mahdollistuu ennennäkemättömät läpimurrot omassa henkisessä kehityksessä ja sielun tiellä. Nyt on poikkeuksellinen mahdollisuus vapautua nopeastikin monenlaisista pelkorakenteista, vanhoista ohjelmoinneista, ehdollistumista ja tukoksista niin henkisesti kuin kehon, mielen ja tunteidenkin alueella.  Jos olet käymässä läpi isompia prosesseja, suosittelen ensisijaisesti paikanpäällä tehtävää pidempää hoitoa.

Meillä on todellakin mahdollisuus käyttää nyt kaikin tavoin tämä maailmanlaajuinen kriisi ja muutostapahtuma henkilökohtaisen henkisen kehittymisemme hyväksi. Näin autamme itsemme kautta ihmiskunnan ja koko maailman tietoisuutta kohoamaan uskomattoman nopeasti.

Hoito istuntoa varten tarvitset Skype tai Zoom yhteyden tietokoneelle, tabletille tai puhelimeen. Lähetän Sinulle sähköpostiin linkin yhteyttä varten n 30min. ennen varattua aikaasi, jota klikkaamalla saat minuun yhteyden sovittuna aikana.
MAKSU etukäteen tilille HYVÄNOLONHOITOLA KEIJU FI51 8000 197057 1239
SUMMA 75€, VIESTI; online hoito

Jos olet uusi asiakas, etkä ole ennen käynyt minulla energiahoidossa, laita minulle vähän pohjatietoa itsestäsi ja tilanteesta/asiasta, johon kaipaat apua varauksen lisätietoihin tai sähköpostiini sari@hoitolakeiju.fi jo varatessasi ajan.

 

Rohkeutta, Voimaa, Valoa ja Viisautta meistä jokaiselle!

Jätä kommentti