Sieluyhteyden äärellä Luovasti – TURVASSA pe 20.5. klo 18- 20.15 Zoomissa

Kaipaatko turvan kokemuksen vahvistamista itsessäsi syystä tai toisesta – saatat olla elämässäsi isojen muutosten ja valintojen äärellä, tuleva tuntuu näköalattomalle tai herättää muutoin epävarmuutta, maailman tapahtumat heiluttavat perusturvallisuuden tunnetta, jatkuva stressitila saattaa koetella vakautta, ehkä keho oireilee tai mieli pyörittelee jatkuvasti huoli ajatuksia vahvistaen turvattomuuden kokemusta.
Minkä tahansa äärellä oletkaan, tällä tapaamiskerralla tuomme turvattomuutta näkyväksi itsellemme ja ennen kaikkea kasvatamme sisäistä ja kehollista turvaa oman Sielumme lempeässä ja viisaassa ohjauksessa.
Luvassa mm. kehoyhteyden vahvistamista, selkiyttävää inquire kirjoittamista, mielikuvamatka ja mielikuva meditaatio, sekä vapauttavaa maalaamista.
Sieluyhteyden äärellä Luovasti tapaamiset olen kehittänyt avaamaan, juurruttamaan ja vakauttamaan entisestään Sielu- ja Sydänyhteyttämme luovaa ilmaisua ja kehollisuutta käyttäen, hiljentyen ja meditoiden. Tapaamisten teemat on luotu täyttämään niitä henkisiä tarpeita, joita olen työssäni Henkisenä Kätilönä ja Intuitiivisena Parantajana havainnut olevan näinä aikoina meistä monella tietoisesti Sieluntietä kulkevalla työn alla läpikäytävänä ja läpivirratettavana, syvennettävänä, vapautettavana, eheytettävänä tai vahvistettavana.
Kokoontumiset pyrkivät myös tarjoamaan mahdollisuuden säännölliseen syvälliseen läsnäoloon Itseään ja Sieluaan kuunnellen ilmapiirissä, jossa saman intention äärellä olevat voivat kokoontua, inspiroitua ja voimaantua yhdessä luoduista energioista tukea saaden.
Luovuus eri muodoissaan on yksi selkeimmistä ja iloa tuottavimmista keinoista olla yhteydessä suoraan omaan Sielu- ja Sydäntietoisuuteen ja niistä kumpuavaan viisauteen. Luovuus ei oikein edes lähde virtaamaan, ellemme siirry pään/mielen tasolta, arkitietoisuudesta syvemmälle – ei tietämisen ja kuuntelun alueelle, jotka ovat nimenomaan Sielun ja Sydämen perusolemusta.
Kaikenlainen luova työskentely ja taiteen äärellä oleminen nostavat kokonaisvärähtelyämme vapauttaen meistä kuin huomaamatta eri syistä jumiutunutta ja ilmaisematonta energiaa, sekä avaten tietoisuutta oivalluksille, jotka eivät ole peräisin mielestä. Luova ilmaisu eri muodoissaan on sieluntasolle luonnollinen väylä ilmaista itseään ja tulla kuulluksi, tavoittaa intuitiivista olemuspuoltamme.

Tapaamisten runko

Aloitamme tapaamiset energeettisen yhteyden luomisella itseemme ja toisiimme, sekä lyhyellä alustuksella aiheesta, avaamme itseämme luovuudelle eli arkitietoisuutta syvemmille tasoille Sielu-, Sydänyhteyteen erilaisin kehollisin ja/tai mielikuvaharjoituksin, hiljentymisin ja meditaatioin, työskentelemme aiheen parissa ohjatusti luovin menetelmin eli intuitiivisen-, vapauttavan- tai tunnemaalauksen parissa,  joskus piirtämälläkin (ei vaadi minkäänlaista taiteellista osaamista), luovan liikkeen avulla ja kirjoittamalla, sekä jaamme pienimuotoisesti kokemaamme – eri kerroilla eri kokonaisuuksin. Tarkoin valittu työskentelyä inspiroiva ja tukeva musiikki on tärkeä osa maalausosioita. Lopuksi pieni jakaminen.

Saat tapaamisissa keskittyä omaan itseesi ja työskentelyysi kotisi turvallisessa ilmapiirissä lähtemättä mihinkään. Tärkeä osa verkkotapaamisia on kuitenkin se, että olemme olemassa toisillemme myös kasvojemme kautta, joten pidämme aina kamerat päällä (luovan työskentelysi ei tarvitse näkyä kameraan). Kasvottomuus eristää meitä toisistamme ja luo turvattomuutta – kasvojen kautta olemme ihmisiä toisillemme, läsnä, vaikka emme juuri puhuisikaan.

Mitä tarvitset osallistuaksesi?

-ILMAISEN ZOOM SOVELLUKSEN koneellesi tai mobiililaitteellesi
-rauhallisen tilan tapaamisen ajaksi, jossa voit keskittyä itseesi
-muistiinpano tarvikkeet
-maalausta varten mielellään vähintään A3 kokoa (297x420mm) tai/ja A2 (420x594mm) olevaa paperia, kerrasta riippuen 1-2. Saa olla isompikin. Tarpeeksi paksun, riippuen mitä käytät maalaamiseen – mitä enemmän vettä käytössä, sitä paksumpi paperi kannattaa olla, vähintään 120/m2 (maalata voi myös esim. pahville, vanhasta käyttämättömäksi jääneestä tapettirullasta leikatulle sopivan kokoiselle palalle ym.) Halutessasi voit akryylivärien kanssa käyttää myös valmista canvas taulupohjaa tai maalauskangasta.
– väreinä käy minimissään ihan perus vesivärit tai akvarellivärit, ihanteellisimmillaan vesiliukoiset peitevärit eli guassivärit tai akryylimaalit. Nykyään saa edullisia settejä ihan perusmarketeistakin. Voit kokeilla erilaisia, mitkä toimivat juuri sinulla. Hifistellä ei tarvitse, maalausten tarkoitus on enemmänkin tuottaa näkyväksi asioita, saada aikaan värejä, ehkä muotoja ilman pyrkimystä suoranaisesti esittävään kuvaan🙂 Värivalikoimaksi riittää minimissään ihan perusvärit – sininen, punainen, keltainen.
-muutaman siveltimen vesiväreille tai akvarelliväreille + vesikipon ja jonkinlaisen työskentelyalustan (esim. vanha lakana tai auki leikattu jätesäkki sopii hyvin)
Peitevärien ja akryylivärien kanssa voit työskennellä ihan vaan käsin tai kaikenlaista kotoa löytyvää hyödyntäen (maalisuti, pieni maalitela, tiskiharja, hammasharja, keittiölasta, tiskirätti, pesusieni, vanhaksi mennyt pankkikortti… Vain mielikuvitus rajana)
Jokaisena kertana lähettämässäni infossa kerron tarkan tarvikelistan juuri sitä kertaa varten, esim. jos tarvitaan lisäksi makuualusta yms.
Kokoontumiset n. kerran kuukaudessa Zoomissa klo 18-20.15 vaihtuvin ajankohtaisin teemoin.
Tapaamisia ei tallenneta kaikkien yksityisyyden säilyttämiseksi.
HINTA; 34€/osallistuja, ystävän tai kumppanin kanssa 58€ yhteensä sis. alv 24%
ILMOITTAUTUMISET TÄSTÄ  13.5. mennessä
Ilta toteutuu minimissään 5 osallistujalla.
MAKSU ja INFO; Saat viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä kertakäyttöisen maksulinkin verkkomaksua varten, maksun eräpäivä on 14.5. (tulossa myös Mobile pay maksu myöhemmin), sekä infon sähköpostiisi. HUOM! Tarkista aina myös ROSKAPOSTIKANSIO, jos postia ei kuulu.
Osallistumislinkin lähetän aina kokoontumispäivänä!
PERUUTUSEHDOT; Ilmoitetun eräpäivän jälkeiset peruutukset veloitetaan 100%. Sairastumistapauksissa voit etsiä tilallesi toisen osallistujan, osallistumismaksu palautetaan VAIN lääkärintodistuksella. Jos kurssi siirtyy tai peruuntuu järjestäjän toimesta, saat valita maksun palautuksen tai paikan siirtämisen seuraavaan tapaamiskertaan.  Peruutuksista ilmoitettava sari@hoitolakeiju.fi, maksamatta jätettyä laskua ei tulkita peruutukseksi. Huomaathan, että ilmoittautumalla sitoudut peruutusehtoihin!
VETÄJÄ; Sari Saario – Henkinen Kätilö, Intuitiivinen Parantaja, Tunnekehoterapeutti, Herkkyyden erityisasiantuntija, Vyöhyketerapeutti, Psykofyysinen hengitysterapia- ja hengityskoulu ohjaaja, Logoterapiaohjaaja, Vapauttavan maalaamisen ohjaaja, Elämäntaide ohjaaja. Tällä hetkellä opiskelen Kvanttikonstellaatiota ja Vedic Artia.
Ohjaajana toimin vahvasti Sielutietoisuuteni ohjauksessa ja olen vetänyt näitä intuitiostani vapaasti syntyviä Sieluyhteyden äärellä Luovasti kokoontumisia livenä vuodesta 2020. Nyt haluan tuoda tämän sielutietoisuutta tukevan konseptini laajemmin tavoitettavaksi myös verkon kautta.
Käymieni koulutusten lisäksi olen paljon avannut, tutkinut ja työstänyt itseäni reilun 30 vuoden varrella erilaisten luovien menetelmien avulla (mm. tunne-, vapauttavan- ja intuitiivisen maalaamisen, luovan ja intuitiivisen kirjoittamisen, savityöskentelyn, kehotyöskentelyn, hengityksen, liikkeen ja kuvallisen työskentelyn kautta, sekä  musiikin voimaa hyödyntäen). Kerta toisensa jälkeen hämmästyn siitä syvältä sisältä kumpuavasta viisaudesta, joka jokaisen meidän sisällä toimii, kun sen äärelle asetutaan tietoisesti ja johon tämän tyyppisillä menetelmillä saadaan niin suora kosketus, sekä myös tuotettua eri tavoin näkyväksi valtavan isoja sisäisiä asioita ilman mitään vaatimusta taiteellisesta osaamisesta.
Haluan erityisesti käyttää luovia menetelmiä erilaisten henkisten teemojen, ilmiöiden, tunteiden ja alitajuisen maailman näkyväksi tuottamiseen, sekä Sieluyhteyden ja -viisauden vapauttamiseen, vahvistamiseen ja kanavoimiseen näkyväksi.

Jätä kommentti