Ryhmät

Tutkimusmatka omaan hengitykseen -Hengityskoulu alkaa jälleen 21.1.2017

breathholya1[1]Hengitys on silta, joka yhdistää kehon ja mielen, sielun ja ruumiin, tietoisen ja tiedostamattoman sekä itsen ja toiset. Oppimalla tietoisesti havainnoimaan hengitystäsi, kehosi tilaa ja niihin vaikuttavia tunteita, mielikuvia, asenteita ja ajatuksia sekä antautumalla omalle ainutlaatuiselle tavallesi hengittää = olla olemassa,  Sinulla on aina mukanasi työväline, jonka avulla voit palata sisäiseen rauhan tilaan ulkoisista olosuhteista huolimatta, tasapainottaa itseäsi, tavoittaa sisäisiä voimavarojasi ja lisätä kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Oireilemme hengityksemme kautta monenlaisia asioita – stressiä, pelkoja, riittämättömyyttä, jännityksiä, sisäisiä ja ulkoisia vaatimuksia, tilattomuutta, rajattomuutta, ylipäänsä jo lapsuudessa omaksuttuja tapoja olla olemassa ja vuorovaikutuksessa toisten kanssa.

Tässä 8 kerran viikottain kokoontuvassa intensiivijaksossa tutustumme kokemuksellisesti turvallisessa ja intiimissä 8 henkilön pienryhmässä yksin ja yhdessä omaan hengitykseemme ja siihen vaikuttaviin tekijöihin.

Sisältönä ja teemoina ovat mm.

 • sisäisen turvan kasvattaminen
 • oleminen ja tekeminen
 • hellittäminen
 • oman kehon tapahtumien aistiminen ja tiedostaminen
 • oman kokemuksen ihmettely ja kuulostelu
 • mielikuvien merkitys muutoksessa
 • kannateltavana olon kokemus
 • tullaan tietoiseksi hengityksestä sisäisenä rauhoittelijana
 • oman hengitysrytmin tunnistaminen ja arvostaminen
 • omien rajojen tunnistaminen ja vahvistaminen
 • oman tilan kokeminen ja laajentaminen
 • itsesäätely kyvyn parantaminen

Avaamme psykofyysisen hengitysterapian kautta uusia näkökulmia omaan tekemiseen, vuorovaikutukseen ja olemiseen.

Sopii kaikille, jotka haluavat lisätä itsetuntemustaan, syventää yhteyttä itseensä – omiin tunteisiinsa ja kehoonsa, löytää uusia vaikutusmahdollisuuksia kokonaisvaltaisen tasapainon ja hyvinvoinnin tueksi sekä lisätä sisäisen turvallisuuden kokemusta. Erityisesti myös jännittyneille, stressaantuneille, uupuneille tai ylipäänsä epätasapainoisesta hengityksestä kärsiville.

Lisää hengitysterapiasta

Koska ryhmä on kokemuksellinen ja ryhmän kokonaisuuden säilyminen tärkeä osa ryhmädynamiikkaa, osallistuminen kaikkiin 8 kertaan on tärkeää.

Kokoontumiset; aluksi ja lopuksi  2 x  lauantai klo 10-17.00, välissä 6 x torstai klo 18.00-20.30
la 21.1., to 26.1., to 2.2., to 9.2., to 16.2., to 23.2., to 2.3., la 11.3.

Hinta; 450€ sis. alv. 24%, ohjelma, materiaalit ja luomutee tarjoilu lauantai päivissä. Mahdollisuus maksaa 1-3 erässä. Laskujen eräpäivät 15.1., 15.2. ja 15.3.

Ilmoittautuminen;  sitovat ilmoittautumiset 2.1. mennessä p. 040 5757733 tai sari@hoitolakeiju.fi
Saat ilmoittautumisajan umpeuduttua tarkemman infokirjeen, jossa myös laskut.

Paikka; Hyvänolonhoitola Keiju, Pöytäalhontie 76 Järvenpää

Vetäjä; Sari Saario – hengitysohjaaja, intuitiivinen parantaja, logoterapia ohjaaja ja neuvoja, tunnekehoterapeutti

OLET LÄMPIMÄSTI TERVETULLUT

MIELENKIINTOISELLE JA SYVÄLLISELLE  MATKALLE

HENGITYKSESI MAAILMAAN JA SEN MAHDOLLISUUKSIIN!

Edellisten ryhmäläisten kommentteja;

” Hengityskoulu ylitti odotukset!! Hengityskoulu on kokonaisvaltainen matka itseen! Auttoi selkiyttämään ja vahvistamaan omia rajoja. Rajojen selkiytymisen myötä sisäinen turva kasvoi ja sen myötä uskalsin tuntea kipeitä tunteita ja opin päästämään niistä irti. Tästä seurasi se, että sisäinen tila kasvoi ja laajeni. On ilmavampi ja kevyt olo kehossa.

Suosittelen lämpimästi kaikille, ketkä haluavat tutustua itseen ja lisätä luottamusta elämään = oma sisäinen turvan tunne kasvaa tässä koulussa. Hengityskoulu oli paluu omaan kehoon, luonnolliseen hengitykseen, iloon ja vapauteen. Parasta oli kun sai olla vaan. Sellaisena kuin oli. Pötköttelyt ja harjoitukset oli rentouttavia (hoitoja). Haluaisin erityisesti kiittää sinusta Sari! Olemuksesi huokuu lämpöä ja rauhaa. Sinun seurassasi on turvallista tehdä matkaa.”

”Sain paljon enemmän mitä osasin edes odottaa. Loistava kokonaisuus ja matka itseni ymmärtämiseen. Matka minuuteen. Uskallan puhua tunteistani. Luotan itseeni enemmän. Ehdottomasti Sari paras ja sydämellisin opettaja ja kanssakulkija henkisen kasvun polulla. Sydämellä läsnä. Kiitos sydämestäni!”

”Ylitti odotukset. On vahvempi olo. Rohkeammin tulen näkyväksi tunteineni kaikkineni. Suosittelen, koska nousee teemoja ja prosesseja omassa elämässä. Ryhmän tuki ja omat tarinat tukevat kasvua – kasvua omaksi, aidoksi, itseksi. Ihana avaava matka upean ryhmän ja erittäin hyvän vetäjän mukana.”

”Tänne on helppo tulla, vaikkei ole vielä tietoinen tunteista (osaa nimetä niitä). Tunnustelen ja kuuntelen enemmän itseäni. Olen armollinen ja lempeä itseä kohtaan. Suurempi luottamus elämän virtaan. Kaunis kiitos tästä mahdollisuudesta. Suuria oivalluksia, matkantekoa… Mieleenpainuva kurssikokonaisuus, josta on hyvä jatkaa matkaa uusiin seikkailuihin.”

”Hengityskoulu on tehnyt tietoisemmaksi kehon sisäisistä tiloista ja omasta hengityksestä. Pysähtymistä, jakamista, ihmettelyä, hyviä ja konkreettisia harjoituksia. Jos haluat tutkimusmatkalle omaan itseesi, tule! On meinaan monta sellaista asiaa, mitä en mieltänyt hengitys teemaan liittyväksikään. Haluan kiittää Saria loistavasta ryhmän ohjaamisesta ja hyvistä sisällöistä!”

”Paras käymäni koulu. Täytti kaikki odotukseni. Olen oppinut laittamaan/asettamaan rajoja. Lisäksi olen oppinut rakastamaan hengitystäni ja kaunista kehoani. Hengityskoulu on koulu, joka muuttaa kaiken ja sitä vetää sydämellä tekevä, maailman taitavin huippuopettaja Sari. Hän on oiva esimerkki miten koulu muuttaa meitä kohti sitä mitä oikeasti olemme.”

——————————————————————————————

Rajoista Voimaa ja Vapautta viikonloppu 10.12.-11.12

3 paikkaa jäljellä!

healing[1]Rajat ovat rakkautta myös meille aikuisille luoden tasapainoisia ja kunnioittavia ihmissuhteita. Rajat antavat meille turvan, tilan ja voiman olla Minä – sellainen, joka oikeasti olen ja haluan olla suhteessa, elämään, toisiin ja itseeni. Rajaten pois sen, mitä en elämääni halua ja auttaen tavoittamaan sen mitä kaipaan ja tarvitsen. Rajat mahdollistavat vastuunoton itsestä ja vapauden vain OLLA – levollisesti omassa kehossa, omana itsenään, maailmassa.

”Ilman kokemusta oman kehon rajoista olemassa olomme voi tuntua kaoottiselle. Jos omat rajat eivät ole hahmottuneet ja vahvistuneet turvallisten ja tilaa antavien vuorovaikutuskokemusten kautta, yritämme luoda rajoja tiedostamattomilla tavoilla. Esim. tiukentaa rajoja lihasjännityksen avulla tai touhottaa, hengittää ja puhua tauotta.” (Hengitys virtaa kirjan kirjoittajan Minna Martinin sanoin.)

Tässä intensiivisessä kokemuksellisessa viikonlopussa keskitymme oman tilan ja rajojen tutkimiseen ja vahvistamiseen psyko-fyysisen hengitysterapian keinoin. Teemme kehollisia harjoituksia yksin ja yhdessä tullen tietoisemmaksi oman alitajunnan esteistä ja mahdollisuuksista rajoihin liittyen. Harjoittelemme oman voiman ja tahdon tietoisempaa ja rohkeampaa käyttöä kokeillen ja ihmetellen sekä vahvistamme keho-mieli yhteyttä – jokainen omalla tahdillaan sallivassa, kunnioittavassa ja arvostelemattomassa ilmapiirissä.

Kenelle

 • kaikille, jotka haluavat tutkia itsessään rajoihin liittyviä teemoja ja lisätä tietoisuutta itsestään sekä löytää uusia tapoja olla ja toimia, vahvistaa keho-mieli yhteyttä
 • kun haluat löytää uskallusta laittaa ja ilmaista rajoja, vahvistaa oman tahtosi käyttöä ja päästä turhasta kiltteydestä
 • stressaantuneille, jännittyneille, uupuneille

Paikka

Hyvänolonhoitola Keiju Pöytäalhontie 76, 04430 Järvenpää

Vetäjä

Sari Saario intuitiivinen parantaja, hengitysterapia ohjaaja, logoterapia ohjaaja ja neuvoja, tunnekehoterapeutti

Aika

la 10.12. klo 10-17 ja su 11.12. klo 9-16 Molempina päivinä 1h ruokatauko, omat eväät mukaan tai mahdollisuus käydä syömässä keskustassa.

Hinta 150€

sisältää; alv 24%, ohjelman, tee ja kahvi tarjoilun

Ilmoittautuminen ja maksaminen

SITOVAT ilmoittautumiset  p. 040 5757733 tai sari@hoitolakeiju.fi
Kurssimaksun eräpäivä 1.12.  Laskun saat kurssi-infon kanssa spostina.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA VIETTÄMÄÄN VOIMAANNUTTAVAA VIIKONLOPPUA
OMIA RAJOJA IHMETELLEN JA TUTKIEN!

———————————————————————————————————

Oman elämän syventäminen energia-anatomian ymmärtämisen kautta – chakra ryhmä

images59ICX6E2Ihmisinä meille on annettu tietyt haasteet ja mahdollisuudet, jotka meidän jokaisen on tarkoitus kohdata ja käydä läpi elämämme aikana elämällä sitä arkea, jonka olemme itsellemme valinneet ja luoneet.

Tällä 8 kerran intensiivisellä kuukausittain kokoontuvalla matkalla saat tuhdin tietopaketin ihmisen energia-anatomiasta ja sen konkreettisista vaikutuksista ihmisyyteen, elämäsi olosuhteisiin, kohtaamiisi haasteisiin, kehoosi ja mieleesi.

Käymme läpi mitä käytännön elämän kannalta tarkoittaa, että meillä on chakrat ja fyysisen kehon lisäksi myös energiakehoja. Tutustumme niihin alitajuisiin sisältöihin, joita jokainen chakra kantaa itsessään ja opit ymmärtämään miten nämä sisällöt vetävät puoleensa tietynlaisia tilanteita, haasteita ja ihmissuhteita, jotta tietoisuutesi voisi tavoittaa sen mikä vielä on tiedostamatonta ja saisit enemmän vaikutusmahdollisuuksia.

Opit ymmärtämään miten voit vaikuttaa energiatasapainoosi, joka vaikuttaa kaikkeen Sinussa – oman arki elämäsi kautta.

Etenemme chakra kerrallaan aiheina mm.

chakrat

 • energiakehojen merkitys
 • chakrat ja alitajunta, arkkityyppiset ilmentymät
 • chakrojen merkitys käytännön elämäämme, niiden kasvuteemat ja aktivoituminen eri ikä vaiheissa ja tilanteissa
 • miten chakrojen epätasapaino näyttäytyy – kehossa, ajatuksissa, tunteissa, asenteissa
 • tasapainottaminen ja eheyttäminen oman elämän kautta
 • tasapainottamista ja oman sisäisen yhteyden avaamista hiljentymisten ja meditaatioiden kautta
 • kokemusten ja oivallusten jakamista

Tämä ryhmä sopii kaikille, jotka haluavat tietoa elämän syvemmästä tarkoituksenmukaisuudesta ja logiikasta energia-anatomian lainalaisuuksien tuntemisen myötä sekä haluavat oppia ymmärtämään miten energiatason tasapaino ja epätasapaino ilmenevät kehon ja mielen toiminnassa ja vaikuttavat elämässämme toistuvasti ilmeneviin haasteisiin ja olosuhteisiin.

Meditaatiot ja käsiteltävät asiat laittavat puhdistavia ja avaavia prosesseja liikkeelle laajentaen ja syventäen tietoisuutta, keho-mieli-sielu yhteyttä sekä tukien mahdollista jo käynnissä olevaa transformaatio prosessia – jokaisen yksilöllisen tarpeen mukaan.

Sopii myös erinomaisesti terapia- ja hoitotyötä tekeville syventämään kokonaisvaltaista käsitystä ihmisyydestä ja syy tasolla vaikuttavista tekijöistä, jotka luovat jokaisen yksilöllisesti kokeman todellisuuden sekä kehon ja mielen tasolla tapahtuvan oireilun.

Ei ole väliä onko aihe Sinulle uusi tai olet jo perehtynyt energia-anatomiaan. Jokaisella on mahdollisuus tavoittaa kurssin antia omasta kohdastaan.

Kokoontumiset kerran kuussa lauantaisin klo 13-16
1. kerta 12.11. aiheena energiakehot ja niiden merkitys, sitten chakra kerrallaan 10.12., 14.1.2017, 11.2., 18.3., 8.4., 13.5., 10.6.

Hinta; 360€ (45,-/kerta) sis. alv. 24%, kattava kirjallinen materiaali ja luomutee tarjoilu
Mahdollisuus maksaa 1-3 erässä, ilmoita ilmoittautuessasi monessa erässä haluat maksaa.
1. laskun eräpäivä 4.11.

Sitovat ilmoittautumiset; 1.11. mennessä. P. 040 575 7733 tai sari@hoitolakeiju.fi

Sitoutuminen paikalla oloon on tärkeää, sillä ryhmä on tarkoin mietitty  kokonaisuus, jonka tarkoitus on tiedon jakamisen lisäksi nostaa asioita tietoisuuteen ja auttaa puhdistumaan niitä pois turvan lisääntyessä juuresta latvaan. Myös ryhmädynamiikan kannalta on merkittävää, että ryhmä säilyy ehjänä kokonaisuutena alusta loppuun.

Vetäjä; Sari Saario – hengitysohjaaja, intuitiivinen parantaja, logoterapia ohjaaja ja neuvoja, tunnekehoterapeutti

 

Edellisten ryhmäläisten kommentteja;

UUSIA 17.9.2016 päättyneestä Chakra ryhmästä;

Aivan ihana kurssi! Sarin jakamat omat kokemukset ja esimerkit sekä lämmin ja hyväksyvä suhtautuminen osallistujien ”vajavaisuuksiin ja tukkeumiin” loi turvallisen ilmapiirin.

Parisuhde parani, kun lakkasin tulkitsemasta toisen sanomisia ja tekemisiä uhri- ja marttyyrinäkökulmasta käsin. Välitän myös itsestäni enemmän ja hoidan itseäni paremmin. Olen saanut rohkeutta ja intoa tavoitella unelmiani. Painokin putosi -7kg! =)

Itseensä sijoittaminen kannattaa. Kurssilla on myönteisiä vaikutuksia paitsi omaasi, myös läheistesi ja koko elinympäristösi elämään.

Sisältö on rakennettu selkeäksi ja johdonmukaiseksi. Chakrat ovat auenneet askel askeleelta. Lisännyt itsetuntemusta ja itseymmärrystä. Sitä kautta olen kokenut helpotusta. Kannattaa osallistua.

Tykkäsin ryhmästä tosi paljon! En löydä mitään negatiivista sanottavaa koko kurssista! Ryhmän koko oli hyvä, ei liikaa ihmisiä eikä liian vähän, paikka oli myös todella mukava.

Olen löytänyt todella paljon uutta tietoa itsestäni ja saanut enemmän ymmärrystä miten ihminen toimii. Olen päässyt todella pitkälle paranemisprosessissani kiitos opetuksesi.

Jos löytyy pienintäkin kiinnostusta aiheesta niin ei muuta kuin mukaan vaan, tulet häkeltymään! Sari on aivan loistava opettaja.

 

Ryhmässä on ollut parasta hyvä henki, oman sisäisen valon ja loisteen löytäminen, sekä levollisuuden ja rauhan tunteen löytäminen, meditoinnin tärkeyden ymmärtäminen ja meditoinnin ottaminen omaan arkeen. Chakrojen merkityksen ymmärtäminen omassa elämässä.

Mielenkiintoinen matka, paljon asiaa ja käsiteltävää. Mielestäni jokaisen tulisi tietää chakroista ja päästä tutustumaan niihin.

 

Ryhmä on toiminut ”astinlautana” eteenpäin. Hyödyttänyt monella tavalla; antanut ymmärrystä ja selityksiä.

Lähde rohkeasti mukaan jos tunnet kiinnostusta, vaikka aiheeseen liittyvien käsitteiden merkitykset ja käsitteet eivät olisi tuttuja. Kurssi tuo tietoa, joka liittää asiat konkretiaan.

Parasta ryhmässä on ollut oman itsen tutkiskelu, pysähtyminen asioiden äärelle, muutokset/asiat mitkä ovat tapahtuneet ryhmän aikana.

Olen ymmärtänyt paremmin menneisyyttäni, oppinut uutta itsestäni, voimistanut omaa valoani ja puhdistanut chakrojani.

Kannattaa kokea – avaa ymmärrystä omaan elämään, näet asioiden/tapahtumien tarkoituksen.

Suosittelen Sarin Chakra –kurssia ihan kaikille. Ihminen on paljon enemmän kuin tämä näkyvä keho. Ilman tietoa Chakroista, et opi tuntemaan itseäsi kokonaan. Oletko painiskellut jonkun ongelman kanssa koko elämäsi, ymmärtämättä syytä siihen? Olet aina valmis satsaamaan aikaasi näkyvään kehoosi. Oletko purkanut tunteitasi/ahdistustasi salilla, maratoneilla tai vain suorittanut tähänastisen elämäsi? Kannattaisiko rohkeasti lähteä tutustumaan tähän ’näkymättömään’ maailmaan? Miksi, et haluaisi tutustua elämäsi tärkeimpään ihmiseen? Et menetä mitään, voit vain voittaa. Löydät avaimet omaan elämääsi.

———————————————————————————

Vaikka chakroista ja mielen teemoista olikin jo itselläni ennakkotietoa ennen kurssia, tämä kurssi toi kuitenkin omat chakrojen kohdalla olleet haasteet lopullisesti näkyväksi. Todella merkittävä kurssi.

Kunnon tietopaketti yhdistettynä käytännön esimerkkeihin. Meditaatio puhdistaa ja antaa mahdollisuuden vapautua niistä teemoista, joista on aika päästää irti. Nopeuttaa omaa transformaatio prosessia.

Vasta nyt olen ymmärtänyt chakrojen merkityksen.

Kannattaa ehdottomasti osallistua. Tällaista tietoa, ymmärrystä ja kokemusta ei pysty kirjoista lukemalla saamaan.

Voin käyttää oppimaani arkipäivässä. Ymmärsin, että myös alimmat chakrat, jotka olivatkin minulla epätasapainossa, vaikuttavat kokonaisvaltaisesti muihin chakroihin. Suosittelen lämpimästi.