Kehoterapeuttiset hieronnat

Fyysinen keho kipuineen ja jännityksineen on vain pintatason ilmentymä syvemmistä tukoksista muilla tasoilla, mm. tunne- ja mentaalikehossa. Tarkoitukseni on tavoittaa asiakkaani fyysisenä-psyykkisenä-sielullisena kokonaisuutena myös hieronnoissani.

Tekemieni kehoterapeuttisten hierontojen tarkoitus on aktivoida rauhoittumisjärjestelmää, auttaa vapauttamaan jännityksiä ja kiputiloja, vaikuttaa elämänvoiman virtaukseen, vahvistaa keho- ja tunnetietoisuutta sekä auttaa löytämään levollisuus, turva ja läsnäolo omasta itsestä, omasta kehosta.

Kun yhteys omaan kehoon, sen rajoihin tai omiin tunteisiin on etääntynyt, jopa katkennut kokonaan, lempeä ja rauhallinen, kuunteleva hieronta on yksi tehokkaimmista keinoista vahvistaa ja palauttaa yhteyttä.

Myönteinen läsnä oleva kosketus aktivoi tehokkaasti ihmisen rauhoittumisjärjestelmää, joka on vastapaino stressitilanteissa aktivoituvalle taistele-pakene järjestelmälle.
Rauhoittumisjärjestelmän aktivoiminen lempeän tuntuvalla kosketuksella hieronnan kautta mahdollistaa kehon ja mielen palautumista paineista ja stressistä - verenpaine ja stressihormonitasot laskevat, kivun tuntemukset vähenevät, on helpompi sulatella ruokaa, ajatuksia ja tunteita.
Voit katkaista suorittamisen kierteen ja palata kehollisen rauhoittumisen kokemuksen kautta siihen mikä on oikeasti olennaista ja tärkeää - yhteyteen itsesi kanssa.

Voit aina tulla hierontoihin myös pelkästään rentoutumaan, voimaantumaan ja nauttimaan läsnä olevasta, parantavasta kosketuksesta ilman sen kummempaa tarkoitusta.

Hierontaan käytän pelkästään korkealaatuisia kasviöljyjä Frantsilalta, joihin sekoitan tarpeen mukaan terapeuttisia eteerisiä öljyjä ja kukkatippoja.

Kerro toiveistasi ja tilanteestasi niin suosittelen sinulle parhaiten tarpeitasi vastaavaa hoitokäsittelyä.