Lapsille ja nuorille

Herkille lapsille ja nuorille nyky elämän vaatimukset, kiireinen tahti ja monelle luonnottomalle asialle jatkuvasti altistuminen (lisäaineet, sokeri, epäsäännölliset elämäntavat, sähkölaitteiden ja älypuhelimien äärellä olo, lukemattomat aistiärsykkeet ja pelkän tekemistä vailla olevan olemisajan puute yms.) saavat aikaan epätasapainoa. Seurauksena saattaa olla jännittyneisyyttä, pelkoja, levottomuutta, ahdistusta, alakuloa, ilottomuutta, kehollisia kipuja, tukkeutuneita tunteita, turvattomuutta tai vain ylipäänsä epämääräistä hankalaa oloa.

LAITA VARAUKSEN LISÄTIETOIHIN LAPSEN/NUOREN IKÄ JA MIKSI LAPSI ON TULOSSA HIERONTAAN/ENERGIAHOITOON, MIHIN TOIVOT HÄNELLE APUA!

Intuitiivinen energiahieronta

Lchildren%20massage%201_7cf51__lg[1]äsnä oleva kosketus vapauttaa jännityksiä kehosta ja mielestä. Kehoyhteys voimistuu ja lapsen/nuoren on helpompi tavoittaa rentous ja läsnäolo itsessään sekä sitä kautta tunnistaa, kokea ja käsitellä elämän herättämiä vaikeitakin tunteita ja kokemuksia, turvaa tuntien. Lempeän hieronnan ja energian lisäksi käytän hoidossa tarpeen mukaan kehoterapiaa ja hengitysterapiaa.

Usein herkät ihmiset kaipaavat hierontaa ja ottavat sitä vastaan mielellään, toiset taas eivät koe hierontaa miellyttävänä ollenkaan – tätä kannattaa kuunnella hieronnan sopivuutta lapselle/nuorelle mietittäessä. Hieronta tarkoitettu 4-17 vuotiaille.

Hinta

30min. 38€      45min. 50€

 

Intuitiivinen energiahoito

Herkät lapset ja nuoret keräävät itseensä monenlaista energiakuonaa nykymaailmasta. He aistivat herkästi toisten tuskaa ja ahdistusta, näkevät hyvin selkeästi ympäröiviä haitallisia toimintamalleja ja joutuvat päivittäin sähkömagneettisen säteilyn kuormittamiksi, joka kaikki luo epätasapainoa heidän herkkään kehoonsa ja energiakenttäänsä.

Energiahoidolla voidaan auttaa näitä tukkeutuneita energioita vapautumaan ja purkautumaan, jolloin tapa ajatella, tuntea, asennoitua ja kokea asioita selkeytyy ja tasapainottuu. On helpompi pysyä omassa itsessään ja säilyttää sisäinen rauha ulkoisista tapahtumista huolimatta sekä tunnistaa ja tavoittaa paremmin omia vaikutusmahdollisuuksia ja voimavaroja. Myös sanojen saaminen tunteille ja kokemuksille helpottaa.

Hinta

60min. 75€
jos tarve 90min. hoitoon 95€