Lapsille ja nuorille

Herkille lapsille ja nuorille nyky elämän vaatimukset, kiireinen tahti ja monelle luonnottomalle asialle jatkuvasti altistuminen (lisäaineet, sokeri, epäsäännölliset elämäntavat, sähkölaitteiden ja älypuhelimien äärellä olo, lukemattomat aistiärsykkeet ja pelkän tekemistä vailla olevan olemisajan puute yms.) saavat aikaan epätasapainoa. Seurauksena saattaa olla jännittyneisyyttä, pelkoja, levottomuutta, ahdistusta, alakuloa, ilottomuutta, kehollisia kipuja, tukkeutuneita tunteita, turvattomuutta tai vain ylipäänsä epämääräistä hankalaa oloa.

Intuitiivinen energiahoito

Herkät lapset ja nuoret keräävät itseensä monenlaista energiakuonaa nykymaailmasta. He aistivat herkästi toisten tuskaa ja ahdistusta, näkevät hyvin selkeästi ympäröiviä haitallisia toimintamalleja ja joutuvat päivittäin sähkömagneettisen säteilyn kuormittamiksi, joka kaikki luo epätasapainoa heidän herkkään kehoonsa ja energiakenttäänsä. Tunnekeho saattaa kuormittua omista ja toisten raskaista tunteista.

Energiahoidolla voidaan auttaa näitä tukkeutuneita energioita vapautumaan ja purkautumaan, jolloin tapa ajatella, tuntea, asennoitua ja kokea asioita selkeytyy ja tasapainottuu. On helpompi pysyä omassa itsessään ja säilyttää sisäinen rauha ulkoisista tapahtumista huolimatta sekä kokea olevansa sisäisesti suojattu vaikeidenkin tapahtumien keskellä. Myös sanojen saaminen tunteille ja olotiloille helpottaa.

Alle 18 vuotiaille.

LAITA VARAUKSEN LISÄTIETOIHIN tai spostilla sari@hoitolakeiju.fi LAPSEN/NUOREN IKÄ JA MIKSI LAPSI ON TULOSSA HOITOON, MIHIN TOIVOT HÄNELLE APUA!

Hinta

60min. 75€