Voimaa Sieluyhteydestä päivä la 3.7. klo 10-17

Tässä kesäisessä päivässä ammennamme läsnäoloa ja voimaantumista tietoisen sielu- ja sydänyhteyden kautta.

Sielutietoisuus on rajoittuneen mielen takana oleva viisaus, intuitiivinen tietoisuus, jonka tavoitamme sydänyhteyden kautta. Mitä Sinun Sielutietoisuutesi haluaa tuoda Sinulle huomioitavaksi, näkyväksi, kasvatettavaksi ja voimaksesi juuri nyt?

Tätä konkretisoimme, tutkimme ja vahvistamme yhdessä luovuuden keinoin. Et tarvitse päivään mitään erityisosaamista, vain halun kääntyä sisimpääsi kuuntelun tilaan, läsnäoloon oman Sielusi kanssa.

Juurrutamme itseä kehoon, avaudumme Sielumme voimauttavalle viisaudelle ja ohjaukselle, sekä inspiroidumme toistemme sielukkuudesta.

Ohjelmassa sydänyhteyden vahvistamista, luovaa liikettä, intuitiivista maalaamista ja kirjoittamista (ilman taiteellisia tavoitteita, vain ilmaistaksesi sisäisyyttäsi täysin vapaasti), sekä voimaannuttava meditaatio. Säästä riippuen mahdollisuus työskennellä osittain myös ulkona.

HINTA; 85€ sis. alv 24%, kaikki tarvittavat materiaalit, kahvi ja tee tarjoilun pikku purtavalla

Pidämme päivän aikana 1h ruokatauon – mahdollisuus käydä syömässä tai omat eväät mukaan, mikro, keittolevy ja jääkaappi löytyy.

PAIKKA; Hyvänolonhoitola Keiju, Pöytäalhontie 76 Järvenpää

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET; 21.6. mennessä TÄSTÄ 
Mukaan otetaan 8. Laskun eräpv. 24.6, sen jälkeen tehtävistä peruutuksista peritään 50% päivän hinnasta, edellis- tai samanpäivän peruutukset veloitetaan 100%. Laskun maksamatta jättämistä ilman peruutusilmoitusta ei tulkita peruutukseksi. Saat laskun ja kurssi-infon viimeistään imoittautumisajan päätyttyä.

VETÄJÄ; Sari Saario – henkinen kätilö ja -parantaja, tunnekehoterapeutti, psykofyysinen hengitysterapia- ja hengityskoulu ohjaaja, logoterapiaohjaaja, elämäntaide ohjaaja opiskelija, NLP-practitioner

 

Jätä kommentti