Viha Voimavarana työpaja la 25.5. klo 10-17.30

Viha on yksi väärinymmärretyimmistä tunteista. Meidät on usein kasvatettu tukahduttamaan vihan tunteet, pitämään ne piilossa, ehkä kieltämään kokonaan. Joskus viha voi olla niin piilossa itseltämme, ettemme tunnista sitä lainkaan tai osaa ilmaista sitä suoraan, vaan vain passiivisuuden, voimattomuuden, lamaannuksen, vastustamisen, hyökkäävyyden tai piilonegatiivisuuden kautta. Vihaan liittyy paljon negatiivisia uskomuksia ja mielleyhtymiä, vaikka se on tärkeä suojaava ja eteenpäin vievä tunne tasaveroisena muiden tunteiden joukossa.

Kiellettynä, alas painettuna ja/tai tukahdutettuna viha saa aikaan monenlaista harmia kehossa ja mielessä – mm. jännityksiä, hankaloitunutta äänenkäyttöä ja hengitystä, voimattomuutta, uupumusta, kiputiloja, katkeruutta, kiinni jäämistä uhri-identiteettiin, alistuvaa kiltteyttä ja miellyttämisen pakkoa, hallitsemattomia tunneräjähdyksiä, arvottomuutta, häpeää, masennusta ja toimintakyvyttömyyttä. Viha on niin voimakas tunne, että sen tukahduttamiseen kuluu valtavasti voimavaroja.

Vihan ollessa kokonaan tai osittain kiellettyä on vaikeaa laittaa rajoja oman itsen ja hyvinvointinsa tueksi, päästää irti menneisyyden kipeistä kokemuksista, puolustaa itseään ja arvojaan, kokea riittävästi vaikutusmahdollisuuksia oman elämän suhteen ja tavoittaa muutoksiin tarvittavaa sisäistä voimaa. Vihan tunnistaminen ja sen kanssa sinuiksi tuleminen auttaa myös pääsemään käsiksi syvemmällä oleviin kipeämpiin tunteisiin ja täyttymättömiin tarpeisiin.

Siirtyessämme asioiden kieltämisestä hyväksymiseen meidän täytyy usein kulkea vihan kautta  päästäksemme eteenpäin, samoin kun vihdoin tunnustamme itsellemme kipeät menetyksemme – sen mistä olemme jääneet vaille, joko toisten tai oman toimintamme seurauksena.

Tässä työpajassa lähdemme tutkimaan vihan olemusta, omaa suhdettamme vihaan ja avaamaan kokonais- systeemissämme väyliä vihan vapauttamiseen ja läpivirrattamiseen mm. hengityksen, kehollisuuden ja mielikuvien avulla. Oikaisemme vihaan liittyviä väärinkäsityksiä, herättelemme tukahdutettuun vihaan sitoutunutta elinvoimaa ja tunnustelemme vihan voimauttavaa vaikutusta.

Sopii kaikille, jotka haluavat tutustua syvemmin omaan vihaansa, vapauttaa vihan ilmaisuun liittyviä pelkoja ja esteitä, löytää koko viha käsitykseen uusia näkökulmia ja tavoittaa vahvemmin omaa voimaansa, jonka yksi ilmentymä on vihan energia – luovuutta, itsenäisyyttä ja tervettä erillisyyttä tukeva uudistava Voima.

Tästä voit lukea minun viha tarinaani

HINTA; 115€ sis. alv 24%, ennakkotehtävän, yhteenvedon olennaisista asioista, kahvi/tee tarjoilun pikku purtavalla.
Päivässä 1h ruokatauko.
Eräpäivä 15.5.

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET 13.5. mennessä TÄSTÄ
Mukaan mahtuu 10, kurssi toteutuu 6 osallistujalla.
Huomaa, että ilmoittautuessasi sitoudut ennalta ilmoitettuihin peruutusehtoihin!

PERUUTUSEHDOT; Ilmoitetun eräpäivän jälkeiset peruutukset veloitetaan 100%. Sairastumistapauksissa palautetaan lääkärintodistuksella 50% kurssin hinnasta ennen kurssin alkua. Voit aina hankkia tilallesi toisen osallistujan.
Peruutuksista ilmoitettava sari@hoitolakeiju.fi, maksamatta jätettyä laskua ei tulkita peruutukseksi. 

VETÄJÄ; Sari Saario – Henkinen Kätilö, Intutiivinen Parantaja, Tunnekehoterapeutti, Vyöhyketerapeutti, Psykofyysinen hengitysterapia- ja hengityskoulu ohjaaja, Logoterapiaohjaaja, Vapauttavan maalamisen ohjaaja, Elämäntaide ohjaaja, Kvanttikonstellaatio ja Vedic art opiskelija

Saat laskun ja kurssi-infon viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä. Huom! KATSO MYÖS ROSKAPOSTI!

 

Jätä kommentti