Vahvista Sieluyhteyttäsi päivä la 11.1. klo 10-17

Tuleva vuosi kutsuu tiedostavia ihmisiä yhä vahvemmin muistamaan henkisen olemuksensa, sekä rohkeasti elämään ja toimimaan omasta sielullisuudesta käsin. On aika lakata ohittamasta itseään, himmailemasta henkisen kapasiteettinsa kanssa ja alkaa todella uskaltaa kuunnella ja seurata Sielunsa kuiskauksia.

Lähdemme yhdessä tähän Uuteen Vuoteen 2020 pysähtymällä päiväksi selkiyttämään itsellemme henkistä olemustamme, vahvistamaan Sieluyhteyttämme, sekä kuuntelemaan ja muistamaan mitä sielumme haluaa kauttamme ilmentää. Vahvasta yhteydestä henkiseen olemukseemme löydämme myös ne voimavarat, joita tarvitsemme tämän ajan haasteiden kohtaamiseen ja henkilökohtaiseen voimaantumiseen.

Tämä päivä on tarkoitettu Sinulle, joka yhä vahvemmin ja juurevammin haluat astua Sielusi ohjaamaan elämään – elämään, jossa sallit itsesi olla ainutlaatuinen ja omanlainen Sinä, uskaltaa tehdä hyvinvointiasi tukevia valintoja, näkyä ja kuulua aitona itsenäsi, sekä olla se muutos, jonka haluat maailmassa nähdä.

Teemme tilaa ja avaamme väyliä vahvemmalle Sieluyhteydelle, lisäämme ymmärrystä kehollisuuden merkityksestä tämän yhteyden mahdollistajana, tiedostamme ja vapautamme esteitä yhteyden tieltä, sekä selkeytämme näkymää henkisestä olemuksestamme ja siitä mihin se meitä kutsuu.

Päivän työkaluina tiedostamisharjoitukset, mielikuva- ja luovatyöskentely, meditaatiot, kehollisuus ja hengitys.

HINTA; 86€ sis. alv 24%, tee, kahvi tarjoilun
1h ruokatauko omin eväin tai mahdollisuus käydä syömässä

SITOVA ILMOITTAUTUMINEN 20.12. mennessä TÄSTÄ
Mukaan mahtuu 10. Saat kurssi-infon ja laskun viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä. Laskun eräpäivä 2.1.

PAIKKA; Hyvänolonhoitola Keiju, Pöytäalhontie 76 Järvenpää (juna-asemalta vajaa 10min kävely)

VETÄJÄ; Sari Saario – henkinen parantaja ja -kätilö, tunnekehoterapeutti, psykofyysinen hengitysterapia- ja hengityskoulu ohjaaja, logoterapiaohjaaja, kehoterapeuttinen hieroja, vyöhyketerapeutti, NLP Practitioner

Jätä kommentti