Uskalla tahtoa workshop la 16.11. klo 10-15

Tämä workshop on tarkoitettu Sinulle, joka haluat vapauttaa itseäsi turhasta kiltteydestä.

Kiltiksi kasvatettu on oppinut pistämään omat tunteet ja tarpeet toissijaisiksi ja ottamaan toiset huomioon oman hyvinvoinnin kustannuksella. Liian kiltin on vaikea tahtoa itselleen, varsinkin jos oma tahto on ristiriidassa toisten tahdon kanssa. Liian kiltti odottaa ikäänkuin loputtomasti omaa vuoroaan elämässä, jota ei välttämättä koskaan tule, ellei kiltti uskaltaudu käyttämään tahto voimaansa. Hän saattaa kokea vahvaa syyllisyyttää halutessaan itselleen jotakin tai puolustaessaan omaa oikeaansa. Tuntuu vaikealle ottaa itselleen tarvitsemaansa tilaa, puolustaa itseään, asettaa rajoja ja ilmaista tahtoaan. Tästä kaikesta seuraa luonnollisesti turhautumista, voimattomuutta, masennusta, uupumusta, kiukkua ja tarkoituksettomuuden tunteita. Ihmisestä, joka on joutunut kieltämään, tukahduttamaan itseä puolustavan ja suojaavan vihansa, tulee kiltti. Tämä alunperin selviytymistä ja riittävää turvaa takaava kiltteys ei aikuiselle enää palvele tarkoitustaan, vaan toimii omia vaikutusmahdollisuuksia ja  elämää kaventavana tekijänä ylläpitäen voimattomuutta, joka estää tavoittamasta riittävää hyvinvointia ja saamasta käyttöön koko kapasiteettiaan. On tärkeää tiedostaa oma osuus sen ylläpitäjänä ja uskaltautua rikkomaan haitallinen toimintamalli.

Lähdemme lempeän jämäkästi tutkimaan turhan kiltteyden olemusta, sekä tahdon ja positiivisen agression voimaa itsessämme. Avaamme niiden voimauttavalle energialle väyliä virrata kehossamme, etsimme uskallusta, sisäistä lupaa ja oikeutta terveesti tahtoa, sekä opettelemme tasa-arvoistamaan itseämme muiden rinnalle yhtä arvokkaina kuin muut omine tunteinemme ja tarpeinemme.

Käytämme koholllisuutta, hengitystä ja mielikuvia tuomaan asioita näkyville, ja saamme myös rohkeutta ja voimaa toistenkin kokemuksista.

SINULLE ON ANNETTU TAHTOVOIMA, JOTTA KÄYTTÄISIT SITÄ MYÖS ITSEÄSI VARTEN

LUODAKSESI ITSELLESI OLOSUHTEET

JOISSA VOIT VOIDA RIITTÄVÄN HYVIN

JA ELÄMÄN, JOSSA VOIT KOKEA ILOA JA MERKITYKSELLISYYTTÄ!

HINTA; 69€ sis. alv 24%, tee, kahvi tarjoilun

ILMOITTAUTUMINEN 31.10. mennessä TÄSTÄ.

Saat kurssi-infon ja laskun viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä. Laskun eräpäivä 4.11.

PAIKKA; Hyvänolonhoitola Keiju, Pöytäalhontie 76 Järvenpää (juna-asemalta vajaa 10min kävely)

VETÄJÄ; Sari Saario – intuitiivinen energiahoitaja, henkinen kätilö, psykofyysinen hengitysterapia- ja hengityskoulu ohjaaja, logoterapiaohjaaja, tunnekehoterapeutti, kehoterapeuttinen hieroja, vyöhyketerapeutti, NLP Practitioner

Jätä kommentti