Seuraava TUNNEVAPAUTUS ilta to 29.2. klo 17.30-20.30

 

Tässä ajassa joudumme kokemaan, kohtaamaan ja läpivirrattamaan paljon raskaita tunteita.
Moni meistä on keskellä vahvoja tiedostamis- ja puhdistautumisprosesseja, sekä haastavia elämäntilanteita, jotka tuovat pintaan monenlaista. Ympäristöstä vyöryvä paha olo saattaa tarttua kenttäämme ja maailman tapahtumat herättää raskaita tunteita. Voi olla välillä vaikea tunnistaa mikä on mitäkin.
Tunnejärjestelmämme saattaa olla äärirajoilla yrittäessään läpivirrattaa kaikkea, mikä kauttamme pyrkii liikkumaan ja voi tukkeutua jo ihan siksikin. On tärkeää auttaa systeemiä pysymään auki, jotta kaikki tarvittava pääsisi tarkoituksenmukaisesti tapahtumaan.

Tunnejärjestelmäämme patoutuneet ja tukahtuneet tunteet oireilevat meissä mm. ahdistuksena, hajoamisen tunteina, mielen kaoottisuutena ja epäselkeytenä, turvattomuutena, yleisenä raskautena, ärtymyksenä, alakulona, lamaannuksena, masennuksena, uupumuksena, levottomuutena, rauhattomuutena tai kehollisina kipuina ja jännityksinä.

Tämä ilta on tarkoitettu Sinulle, joka haluat vahvistaa tunnetietoisuuttasi ja vapauttaa itsestäsi kertynyttä tunnekuormaa ja -tukahtumia.
Illassa asetumme syvempään läsnäoloon itsessämme, jotta voimme kuulla mitä meille todella kuuluu juuri nyt tuntevina, inhimillisinä ihmisinä.
Laskeudumme kehomme Viisauden äärelle päästäksemme yhteyteen jumiutuneiden tunteiden kanssa, jotka ovat valmiita liikkumaan. Avaamme ja vahvistamme yhteyttä sydänkeskukseen, josta käsin voimme tiedostaa ja läpivirrattaa vaikeitakin tunteita luonnollisesti ja turvallisesti.
Annamme Vapauttavan maalaamisen tuoda näkyväksi ja purkaa juuri sen mikä nyt on tarpeen.
Lopuksi vapautamme kehoa, mieltä ja koko energiajärjestelmäämme jännityksistä, stressistä, energia- ja tunnetukoksista, sekä linjaudumme sydäntietoiseen itseemme – syvään rauhan, levollisuuden ja rakkauden tilaan Oshon Kundaliinimeditaation avulla, joka on lempeän voimakas kehomeditaatio.

Olet Lämpimästi tervetullut mukaan – tässä illassa et tarvitse mitään ennakkotaitoja,

vain halun kuulla itseäsi myös siltä osin mikä on vielä tiedostamatonta 💜

 

HINTA; 64€ sis. alv. 24%, kaikki materiaalit ja tarvikkeet, tee tarjoilun pikku purtavalla
Eräpäivä 20.2. Saat laskun ja infon viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä. Huom! KATSO MYÖS ROSKAPOSTI!

ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ

PERUUTUSEHDOT; Ilmoitetun eräpäivän jälkeiset peruutukset veloitetaan 100%. Sairastumistapauksissa, jos et löydä tilallesi uutta osallistujaa, saat lääkärintodistuksella kurssin arvoa vastaavan lahjakortin, jonka voit käyttää kurssipäivästä vuoden sisällä hoitoihin tai toiseen kurssiin tai antaa lahjaksi eteenpäin.  Peruutuksista ilmoitettava sari@hoitolakeiju.fi, maksamatta jätettyä laskua ei tulkita peruutukseksi.

PAIKKA; Hyvänolonhoitola Keiju, Pöytäalhontie 76, Järvenpää

VETÄJÄ; Sari Saario – Henkinen Kätilö, Intuitiivinen Parantaja, Tunnekehoterapeutti, Vyöhyketerapeutti, Psykofyysinen hengitysterapia- ja hengityskoulu ohjaaja, Logoterapiaohjaaja, Vapauttavan maalaamisen ohjaaja, Elämäntaide ohjaaja. Tällä hetkellä opiskelen Vedic Artia.

Jätä kommentti