Tulossa jälleen suosittu – Vahvista tunnekehoyhteyttäsi workshop la 5.10.

Yhteyden katkeaminen tai heikentyminen omiin tunteisiin ja kehoon on monen nykyihmisen ongelma. Oleminen saattaa keskittyä ajatteluun ja suorittamiseen tuntemisen ja kokemisen jäädessä niin taka-alalle, että elämää voi olla vaikea kokea tarpeeksi mielekkääksi, tarkoitukselliseksi. Voi olla olo, ettei tiedä kenen elämää elää tai miten pääsisi paremmin käsiksi omanlaiseksi koettuun elämään, miten edes tunnistaa mikä tuntuisi hyvälle, mitä oikeasti haluaa. Saattaa olla jatkuva epämääräinen pahaolo, josta on vaikea tavoittaa mikä oikeastaan on pielessä tai saattaa esiintyä vahvoja yksinäisyyden tai riittämättömyyden tunteita. Moni kuvailee tilaa sanomalla, ettei mikään tunnu oikein millekään. Myös läsnäolo itselle ja muille voi olla vaikeaa.

Yleensä yhteys katkeaa tai edes koskaan lähtee kunnolla kehittymään mm. siksi, ettemme lapsena saa riittävää tukea, sanoitusta ja kanssasäätelyä tuntemisellemme, olemme joutuneet ottamaan tuntemisen vaimentamisen selviytymiskeinoksemme tai saamme liian yksipuolista mallia suorittamista ja omien tarpeiden sivuuttamista ihannoivassa ympäristössä.

Väylä omiin tunteisiin ja tarpeisiin aukeaa tunnekehoyhteyden kautta. Se on havainnoivaa, kokemuksellista ja elävää yhteyttä omaan tuntevaan kehoon ja itseen. Sen tiedostamista mitä itsessä tapahtuu tuntemisen ja kokemisen tasolla, ei pelkästään tiedollisesti ajatuksissa. Omat tunteet ja tarpeet tarjoavat informaatiota siitä, mikä on juuri minulle tärkeää, arvokasta, sopivaa, mielekästä, rajat ylittävää, kunnioittavaa, motivoivaa jne. Tämän informaation avulla voimme lähteä kulkemaan kohti niitä asioita, jotka tuovat elämäämme iloa, tyytyväisyyttä ja tasapainoa. Tuntemisen pikkuhiljaa selkiytyessä ja integroituessa normaaliksi ihmisyyteen kuuluvaksi asiaksi, voimme ottaa rauhassa, pidättelemättä vastaan kaiken sen mitä meissä eri tilanteissa herää ja katsoa myös menneisyyttä ilman pelkoa esiin tulevista asioista, antaen sieltä kumpuavien tunteiden vihdoin vapautua.

Päivitymme pala palalta tähän hetkeen elämään omaa elämäämme ilman turhia tunnetaakkoja, -lukkoja ja voimavaroja kuluttavaa tukahduttamista. Silloin myös ilon, mielihyvän, onnellisuuden, rakkauden ja muut positiivisiksi kokemamme tunteet tulevat saatavillemme helpommin, ihan vain arki elämästä ja olemassa olon ihmeestä. Emme enää tarvitse vahvoja ärsykkeitä tunteaksemme edes jotakin.

Tämä workshop on tarkoitettu Sinulle, joka haluat mennä kohti tunnelukkojasi keho-mieli-sielu työskentelyn kautta ja löytää syvempää yhteyttä aitoon, tuntevaan itseesi turvan, hyväksynnän ja lempeän vastuullisuuden ilmapiirissä.  Elävä yhteys tuntevaan itseemme on avain vapaaseen, omannäköiseen ja läsnäolevaan elämään tuntevana ja tarvitsevana inhimillisenä ihmisenä. Työskentelemme oman itsemme kanssa ja käytämme asian työstämiseen kehollisuutta, mielikuvia, hengitystä ja meditaatiota.

Aika: la 5.10. klo 10-15 (45min. ruokatauko – omat eväät mukaan, lämmitys mahdollisuus)

Hinta: 69€ (sis. 24% alv ) tee ja kahvi tarjoilu

Paikka: Hyvänolonhoitola Keiju, Pöytäalhontie 76, Järvenpää

Vetäjä; Sari Saario psykofyysinen hengitysterapia ohjaaja, logoterapia ohjaaja, tunnekehoterapeutti, terapeuttinen hieroja, vyöhyketerapeutti, intuitiivinen energiahoitaja, NLP-Practioner

Sitova ilmoittautuminen 23.9. mennessä TÄSTÄ

Saat laskun ja kurssi-infon viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä. Laskun eräpäivä 26.9.

 

Jätä kommentti