Tietoisesti Vuoteen 2022 su 2.1. klo 12.30-17

Jälleen ihana tilaisuus jättää yhdessä tietoisesti taakseen vanhan Vuoden energiat ja teemat, jotka ovat pistäneet meitä näkemään omaa arvomaailmaamme, pelkoja, vahvuuksia ja vahvistettavia alueita. Rankka vuosi monella tapaa, jonka tarkoitus on ollut todella syvästi uudistaa ja irrottaa turhasta.

Entä mihin haluat tulevana vuonna 2022 asettaa intentiosi – mihin keskittyä, mitä kasvattaa, mihin rohkaistua, mitä vielä siivota pois tieltä, jotta elämäsi tuntuisi enemmän omannäköiseltä, minkä aika on nyt – Sinun Elämässäsi?

Teemme päivän aikana dynaamisen kehomeditaation, jolla vapautamme vielä vanhan vuoden kiinnittymiä ja avaudumme uudelle, fokusoimme alkavaa vuotta itsellemme luovin keinoin kirjoittamalla ja intuitiivisesti maalaamalla, sekä teemme Uuden vuoden Siunaus meditaation. Et tarvitse mitään taiteellista osaamista!

Olet lämpimästi tervetullut mukaan pyhittämään yhteisen päivän tietoiselle siirtymälle vuoteen 2022 💜

HINTA; 68€ sis. alv. 24%, tarvittavat materiaalit, tee,kahvi tarjoilun pikku purtavalla
Maksun eräpv 27.12. 

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET 23.12. mennessä TÄSTÄ
Saat laskun ja infon viimeistään tuolloin spostiisi. HUOM! Katso myös roskaposti, menevät usein sinne! 
Mukaan mahtuu max. 10 osallistujaa

PERUUTUSEHDOT; Paikan voi perua eräpäivään asti, sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50% päivän hinnasta. Edellisen ja samanpäivän peruutukset 100% ilman lääkärintodistusta. Peruutuksena ei tulkita pelkkää laskun maksamatta jättämistä.

PAIKKA; Hyvänolonhoitola Keiju, Pöytäalhontie 76 Järvenpää

VETÄJÄ; Sari Saario – henkinen kätilö, energiaparantaja, tunnekehoterapeutti, psykofyysinen hengitysterapia- ja hengityskoulu ohjaaja, logoterapiaohjaaja, NLP Practitioner, elämäntaideohjaaja

Jätä kommentti