Sisäinen lapsi minussa päivä la 16.11. klo 10-17

Tietoinen suhde Sisäiseen lapseen on väylä todellisiin tunteisiimme ja tarpeisiimme, sekä voimavaroihin, joiden avulla kohtaamme kaiken eteen tulevan ja elämme itsemme näköistä elämää.

Lähdemme tutkimaan ja vahvistamaan suhdettamme Sisäiseen Lapseemme – millainen Lapsi meissä on vaikuttamassa tänä päivänä, mitä hänelle oikeasti kuuluu juuri nyt, miten tavoittaa hänet selkeämmin ja vahvistaa yhteyttä, mitä Sisäinen Lapseni haluaa antaa minulle tiedokseni tähän elämän vaiheeseen. Tutkimme myös millaisen Sisäisen Aikuisen kautta Lapsen kohtaamme.

Päivä on tarkoitettu Sinulle, joka haluat;

  • luoda syvempää suhdetta ja ymmärrystä Sisäiseen Lapseesi ja tunnemaailmaasi, todellisiin tarpeisiisi sekä kehoosi, aidoimpaan itseesi
  • tutkia Sisäisen Lapsesi olemusta – mitä hän kantaa sisällään tällä hetkellä, millainen hän on juuri nyt
  • päästää irti aikansa eläneistä toimintamalleista ja uskomuksista, sekä tavoittaa voimavaroja, jotka ovat Sisäisen Lapsesi perusominaisuuksia –
  • ymmärtää elämäntilannettasi ja sen haasteita Sisäisen Lapsen näkökulmasta
  • laajentaa tietoisuuttasi, sekä löytää syvempää ja aidompaa läsnäoloa, hyväksyntää ja yhteyttä itsesi kanssa

Jos Sisäistä Lasta kohtelee rakkaudettomasti ja ohittaen, on seurauksena mm. riippuvuuksia, pelkoa, ahdistusta, voimattomuutta, masennusta, tuskaa, tyhjyyttä, puutetta, huonoa itsetuntoa, sisäistä yksinäisyyttä, sekä mielen ja kehon oireilua – sairastumista.

Työstämme aihetta kehollisin harjoituksin, mielikuva työskentelyllä ja kirjoittamalla. Tiedossa myös ennakkotehtävä virittämään päivään.

HINTA; 95€ Sis. alv 24%, kattava yhteenveto aiheesta kotiin, kahvi/tee tarjoilu ja naposteltavaa. Kurssimaksun eräpäivä 4.11. Ruokatauko 1h omin eväin.

SITOVA ILMOITTAUTUMINEN 31.10. mennessä tästä

Lisätiedustelut; sari@hoitolakeiju.fi tai p. 040 5757733. Mukaan mahtuu 8.

PAIKKA; Hyvänolonhoitola Keiju, Pöytäalhontie 76, Järvenpää

VETÄJÄ; Sari Saario psyko-fyysinen hengitysterapia ohjaaja, logoterapia ohjaaja, tunnekehoterapeutti, intuitiivinen energiahoitaja, kehoterapeuttinen hieroja, vyöhyketerapeutti, NLP-Practioner

Edellisten osallistujien palautteita;

Päivä avasi sisäisen lapsen merkityksen ja antoi työkaluja jatkoon. Konkreettinen ja silmiä avaava päivä!

Näin ja tunsin sisäisen lapseni tunteet ensimmäistä kertaa koskaan. Ryhmä oli empaattinen ja levollinen. Kiitän tunnelmasta, hyvästä sisällöstä. Päivä antoi sen mitä lupasi ja mihin on itse valmis asettumaan alttiiksi.

Päivä vastasi hyvin odotuksia, nämä ”pysäyttää” aina ja saa syvän rauhan tunteen sisälle. Sisäinen lapsi on äärettömän tärkeä asia, jonka äärelle ihan JOKAISEN tulisi aidosti pysähtyä. Erittäin ihanan lempeä, rauhallinen, luottavainen ilmapiiri päivässä.

Sain enemmän kuin odotin. Harjoitteiden selkeys, konkretia puhutteli erityisesti. Suosittelen päivää, jos haluaa vahvistaa yhteyttä itseen ja olla sitä kautta enemmän läsnä, tunteva inhimillinen ihminen. Ryhmässä saa toisten tarinoista tukea omille oivalluksille. Kiitos polkuni selkiinnyttämisestä.

Päivässä voi löytää yllätyksiä itsestään, voimaannuttava vaikutus. Kiitän yhteisestä kokemuksesta. Sopii näköjään myös pariskunnille.

Odotin Sisäisen lapseni vahvistamista, ja se todella toteutui. Sisäisessä lapsessa on huikeat voimavaramme. Sen kuulluksi, nähdyksi tuleminen avaa sydäntämme koko elämään, elämisentaitoomme. Haluan erityisesti kiittää kokonaisvaltaisuudesta ja siitä, että ryhmässä mahdollistui oma henkilökohtainen prosessi. Kunnon tauoista myös Kiitos.

Suosittelen päivää, sillä uskon, että meillä kaikilla on käsittelemättömiä asioita/tunteita/uskomuksia lapsuudesta, jotka rajoittavat meidän kykyämme rakastaa ehdoitta itseä ja muita. Kiitän lempeää ja rakastavaa ohjausta + ihanaa ryhmää.

Päivä ylitti kaikki odotukset. Päivä selkeyttää eri puolia itsessä tuomalla näkyväksi mielikuvia ja uskomuksia itsestä. Kiitos Sari.

 

Jätä kommentti