Seuraava Energeettinen Stressinvapautuskäsittely koulutus la 28.10.

Koulutuksessa opit päänalueen neurovaskulaaristen heijastepisteiden eli energiatunnepisteiden kautta tehtävän käsittelyn, jota voit tehdä 30min omana rentouttavana ja tasapainottavana hoitona tai 20min täydentävänä käsittelynä erilaisten hierontojen, terapioiden ja hoitojen yhteydessä (esim. luontais-, energia-, kosmetologisten hoitojen tai fysioterapian).

Kuuntelevalla energiakosketuksella luodaan yhteys neurovaskulaaristen heijastepisteiden kautta hermoratoihin, meridiaaneihin, sekä pään neurologisiin alueisiin, jotka ylläpitävät mm. tunnemuistia. Energeettinen kosketus näissä pisteissä rauhoittaa aivojen sähkömagneettista toimintaa – primitiivinen aivoalue rentoutuu, jolloin taistele-pakene tila rauhoittuu, verenkierto lihaksissa, elimissä ja rauhasissa lisääntyy auttaen kehoa syvärentoutumaan ja elpymään. Käsittely avaa myös meridiaanien energiavirtauksia, joka aktivoi kehon energiajärjestelmää vapauttamaan stressiä ja tunnetukoksia, sekä tasapainottamaan itseään.

Koulutuksen sisältö;

  • teoria
  • meditatiivinen chakrahengitys hoitajan oman energeettisen tilan puhdistamiseksi ja tasapainottamiseksi, sekä läsnäolon lisäämiseksi
  • kuunteleva energiakosketus
  • inhimillinen, ihmisyyttä kunnioittava kohtaaminen hoitotyössä
  • hoidon opettelu käytännössä itse tehden ja vastaanottaen hoidon
  • tarvittava kirjallinen materiaali

Energeettisellä Stressinvapautuskäsittelyllä voit;

  • vapauttaa tunnestressiä ja jännitystiloja kehosta, mielestä ja energiajärjestelmästä
  • tasapainottaa epävakaita tunnetiloja
  • rauhoittaa mentaalienergioita ja pään sähkömagneettista toimintaa, jotka käyvät usein ylikierroksilla jatkuvasta viriketulvasta sekä ajatteluun ja mieleen keskittymisestä johtuen. Tämä voi ilmetä käytännössä mm. mielen levottomuutena, pään sähköisinä tuntemuksina, ajatusten kaoottisuutena ja vaikeutena hiljentää mieltä/päästä irti mielestä, sekä uni- ja keskittymisvaikeuksina
  • auttaa ylivirittyneitä aikuisia ja lapsia rauhoittumaan, sekä purkamaan hermostoon kertynyttä jännitystilaa

Koulutus sopii täydentäväksi koulutukseksi erilaisille hoitajille, hierojille, kosmetologeille ja terapeuteille. Mukaan voi tulla myös lähipiirin hoitamista varten tai haluat avata itsessäsi/tutustua energeettiseen hoitotapaan, jossa keskitytään hienovaraisia tasoja tiedostavaan kuuntelevaan läsnäoloon.
Sopii mainiosti mm. erityisherkkien lasten vanhemmille apukeinoksi ylivirittyneisyyden tasapainottamiseen. Et tarvitse ennakkotaitoja osallistuaksesi. Saat kaiken tarvittavan tiedon koulutuksessa.

KESTO; 1 päivä klo 10-18, päivässä 1h ruokatauko. Mukaan mahtuu 10.

HINTA; 168€ sis. alv 24%, sisällön, kirjallisen koulutusmateriaalin, kahvi/tee tarjoilun pikku purtavalla, koulutustodistuksen. Laskun eräpäivä 16.10. Maksu tarvittaessa 2 erässä – laita ilmoittautumisen lisätietoihin, jos haluat 2 erää.

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET  TÄSTÄ

PERUUTUSEHDOT; Peruutukset veloituksetta ilmoitettuun eräpäivään saakka, sen jälkeen koulutuksen hinnasta veloitetaan 50% ilman lääkärintodistusta. Maksamatta jätettyä laskua ilman ilmoitusta, ei tulkita peruutukseksi! Edellisen ja saman päivän peruutukset veloitetaan 100% ilman lääkärintodistusta
Saat laskun ja kurssi-infon viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä. Huom! KATSO MYÖS ROSKAPOSTI!

PAIKKA; Hyvänolonhoitola Keiju, Pöytäalhontie 76, Järvenpää

KOULUTTAJA; Sari Saario – Henkinen Kätilö, Intuitiivinen Parantaja, Tunnekehoterapeutti, Vyöhyketerapeutti, Psykofyysinen hengitysterapia- ja hengityskoulu ohjaaja, Logoterapiaohjaaja, Vapauttavan maalaamisen ohjaaja, Elämäntaide ohjaaja

Olen opiskellut hoidon perustan tunnekehoterapia koulutuksessa ja täydentänyt sitä hoitokokemuksista ja -havainnoista saadun tiedon ohjaamana. Olen käyttänyt Energeettistä Stressinvapautuskäsittelyä aktiivisesti eri hoitoihini yhdistäen vuodesta 2013 merkittävin vaikutuksin.

Kurssilaisten palautteita;

Kurssi oli todella hyvä. Sain syvempää ymmärrystä hoitamiseen kuin miltään aiemmalta kurssilta olen saanut. Sain uskoa ja luottamusta itseeni ja hoitamiseeni. Sinulla on lämmin ja välittävä tapa opettaa. Sinua on miellyttävä kuunnella. Kurssi oli selkeä.

Sari on ihanan selkeä ja rauhallinen ohjaajana. Päivä oli selkeästi suunnteltu ja pysyttiin hyvin aikataulussa. Päivä oli myös hyvin rauhoittava ja rentouttava, vaikka uutta opeteltiinkin. Hoito on hyvin vaikuttava, joka pitää vain kokea. Sitä on vaikea selittää. Hoitoa tulen varmasti tekemään sekä hieronnan ohessa, että omana hoitonaan.

Ihmisyys, ihminen ihmiselle, läsnäolo, lempeys, lämpö.

Sain lempeää valaistusta sille mikä kaikessa kohtaamisessa on tärkeintä. Koin saaneeni tästä päivästä tilaa juurtua, pysähtyä ja päästää irti. Uskon, että kurssin anti elää kanssani monella eri tasolla jatkossakin ja syvenee.

 

Jätä kommentti