Mitä on Sielun ohjaama elämä -ilta to 21.11. klo 18-20 Vielä 4 paikkaa!

Moni meistä kaipaa syvempää yhteyttä itseensä, rauhan tilaa ja paikkaa, jossa olla levollisena kaikesta ympärillä ja sisällä olevasta kaaoksesta huolimatta. Meillä on sisäsyntyinen halu löytää merkitystä ja tarkoitusta elämäämme, jotta voisimme kokea sielunkin täyttävää hyvinvointia ja aitoa elämän iloa. Mitä tietoisemmiksi tulemme, sitä palavammin haluamme yleensä uskaltaa todella kuunnella itseämme ja toimia sisimpämme viestejä seuraten – Sielumme haluaa tulla yhä enemmän näkyville kauttamme ja päästä ilmentämään itseään kaiken itseemme omaksutun, meille ulkoapäin opetetun ja kasvatetun alta.

Mitä konkretiassa tarkoittaa Sielun ohjaama elämä – ilman sen kummempaa mystisyyttä tai uskonnollisuutta ihan tavallisessa ihmisyydessä, sen äärelle pysähdymme tämän illan aikana. Illassa alustus aiheesta, Sielu tietoisuuden avaamista ja vahvistamista meditaatioiden kautta, sekä aikaa kysmyksille ja keskustelulle.

Oviraha käteisellä 28€ 

Varaa paikkasi TÄSTÄ. Mukaan mahtuu 12. Peruuttamattomat tai alle 24h sisällä tehdyt peruutukset veloitetaan kokonaan!
Paikka; Hyvänolonhoitola Keiju, Pöytäalhontie 76 Järvenpää
Vetäjä; Sari Saario – Henkinen parantaja, tunnekehoterapeutti, logoterapia ohjaaja, psyko-fyysinen hengitysterapia ohjaaja, vyöhyketerapeutti, kehoterapeuttinen hieroja, NLP-practitioner

 

 

Jätä kommentti