Kehon syvärentoutus ja stressinvapautus 60min. 74€

Tämä lempeä stressiä vapauttava käsittely on Sinulle, joka kaipaat hermostoa ja kehoa maadoittavaa ja rauhoittavaa kosketushoitoa, jossa voit todella syvärentoutua, päästää hermoston ja kehon jännityksistä, sekä antaa mielesikin hiljentyä ja tyyntyä, todella levätä.

Hoito tehdään vaatteiden läpi ja aloitetaan vatsallaan hermostoa rauhoittavalla ja kehoa maadoittavalla heijauksella, tassuttelulla, sekä energiatasapainotuksella. Selinmakuulla käydään päänalueelta läpi energiatunnepisteet – energeettinen kosketus näissä pisteissä rauhoittaa aivojen sähkömagneettista toimintaa – primitiivinen aivoalue rentoutuu, jolloin taistele-pakene tila rauhoittuu, verenkierto lihaksissa, elimissä ja rauhasissa lisääntyy auttaen kehoa syvärentoutumaan ja elpymään. Käsittely avaa myös meridiaanien energiavirtauksia, joka aktivoi kehon energiajärjestelmää vapauttamaan stressiä ja tunnetukoksia, sekä tasapainottamaan itseään. Hoidon päättää maadoitusta avaava ja vahvistava, hyvin rentouttava vyöhyketerapeuttinen paineluhieronta jalkateriin.

Hoidosta pidettiin niin kovasti, että varattavissa toistaiseksi. Ajanvaraus TÄSTÄ!

Laita hoitoon rennot vaatteet ja sukat!

Intuitiivista Energiahoitoa ja Tunnekehohoitoa suosittelen Sinulle silloin, kun Sinulla on tarve avata, katsoa, purkaa tai työstää jotakin itsessäsi ja elämässäsi – puhdistautua syvemmin tunnetasolla, sekä vapauttaa alitajuisia, kehollisia, traumaattisia selviytymismekanismeja ja – rakenteita koko energiasysteemistäsi.

Jätä kommentti