Kauden hoitoextrat ja tarjoukset

VARAA TÄSTÄ

EMÄSSUOLAHIERONTA lämpimän kookosöljyn, emässuolan ja Kardemumman eteerisen öljyn seoksella
60min. 1 x 65€, 2 tai useampi á 60€

  • tämä erityisesti talviaikaan sopiva hieronta on varsinainen hemmotteluhoito, joka vapauttaa lihasjännityksiä, elvyttää vahvasti pintaverenkiertoa herätellen väsynyttä kehoa ja mieltä, sekä rentouttaa ihanaan nirvanaan. Lämmitetty kookosöljy hoitaa ja ravitsee ihoa, ja hienojakoinen emässuola toimii kuivaharjaavana elementtinä tehden ihosta silkkisen pehmeän ja neutralisoiden happoja ihon pinnasta, jolloin ihohuokoset puhdistuvat ja ihon oma kosteus ja rasva pääsevät paremmin pintaan suojaamaan ja hoitamaan.
  • selkä ja jalat käsitellään TAI voit selän lisäksi valita jalkojen hieronnan vain takaa ja lisänä kädet
  • miellyttävästi lämmittävä kardemumman eteerinen öljy tukee ruuansulatusta, voimistaa, avaa hengitystä, lisää syljen eritystä, rentouttaa ja kohottaa mielialaa. Siitä on apua ylirasituksen oireiden ja henkisen väsymyksen lievittämiseen, ja se herättelee 2 chakran aluetta lisäten myös aistikkuutta ja seksuaalista halukkuutta.

 

AROMATERAPIAHIERONTA Mustakuusen eteerisellä öljyllä + HENGITYKSEN AVAUS 75min. 1 x 75€, 2 tai useampi á 70€

  • aromaterapiahieronta rauhoittaa ja syvä rentouttaa, sekä avaa voimakkaasti aineenvaihduntaa tehostaen kuona-aineiden poistumista. Tukkoiselta tuntuvan kehon neste- ja energiavirtaus elpyy, mieli tyyntyy ja selkiytyy.
  • selkä, jalat ja kasvot käsitellään lempeästi hieroen. Myös aineenvaihduntaan, kuonanpoistoon ja hengitykseen vaikuttavia vyöhykepisteitä painellaan jalkateristä.
  • Mustakuusen eteerinen öljy on hengitystä ja keuhkoja avaava, yleisesti vahvistava ja virkistävä. Auttaa tehokkaasti väsymystiloissa.
  • hoidon aikana ja erityisesti lopuksi autetaan hengitystä avaavin liikkein ja venytyksin.

 

EXTRAT VARATTAVISSA 24.3. ASTI! VARAA TÄSTÄ

 

Jätä kommentti