Ilta värähtelytason kohottamiselle Zoomissa pe 14.6. klo 18-19.30

 

Kun värähtelytaso keho-mieli-tunteet-sielu systeemissämme laskee syystä tai toisesta, olemisemme muuttuu helposti alavireiseksi, raskaaksi ja saamattomaksi. Väsymys, pelot ja toivottomuus tai vähintäänkin epävarmuus ja epäluottamus tulevaa ja itseä kohtaan alkaa vallata mieltä, tunteet painottuvat alaspainaviin tunteisiin, olo on kaikin puolin pysähtynyt, yhteydetön ja tukkoinen.

Tämä ilta on Sinulle, joka haluat tietoisesti linjautua jälleen syvempään ja selkeämpään sieluyhteyteen itsessäsi, kohottaa sitä kautta värähtelyjäsi niin kehon, mielen kun tunteidenkin tasolla, ja näin vahvistaa yhteyttä myös omaan Voimaasi, jonka avulla voit viedä elämääsi haluamaasi suuntaan. Saat jälleen muistaa mille sieluyhteys ja voima tuntuvat, jos yhteytesi niihin on katkennut tai heikentynyt, tai ehkä haluat näihin vahvistusta ihan muuten vain.

Illassa pieni alustus aiheesta, hiljentymistä, tiedostamista ja voimaannuttava meditaatio.

Osallistuaksesi tarvitset ilmaisen Zoom sovelluksen. Osallistujilla kamerat päällä, jotta olemme yhteydessä toisiimme. Iltaa EI TALLENNETA.

HINTA; 28€ sis. alv 24%

ILMOITTAUTUMISET TÄSTÄ  
MAKSU; Saat viimeistään torstaina 13.6. kertakäyttöisen maksulinkin maksamista varten, jolla vahvistat paikkasi.
Osallistumislinkin lähetän kokoontumispäivänä!
VETÄJÄ; Sari Saario – Henkinen Kätilö, Intuitiivinen Parantaja, Tunnekehoterapeutti, Herkkyyden erityisasiantuntija, Vyöhyketerapeutti, Psykofyysinen hengitysterapia- ja hengityskoulu ohjaaja, Logoterapiaohjaaja, Vapauttavan maalaamisen ohjaaja, Elämäntaide ohjaaja. Tällä hetkellä opiskelen Kvanttikonstellaatiota ja Vedic Artia.

Jätä kommentti