Hyvinvointimatka Montenegroon SIIRRETTY KEVÄÄSEEN 19.-26.4.

VOIMAANNU JA HILJENNY HENGITTÄEN MONTENEGROSSA

Matka n siirretty koronan takia syyskuulta huhtikuulle 19.-26.4.2021!

Lähde mukaan voimaannuttavalle matkalle itseesi Montenegron huikaisevan kauniisiin ja ainutlaatuisiin maisemiin, jotka ravitsevat sydäntä ja sielua.

Matkatoimiston perumana matkan koronan takia saat rahat takaisin tai lahjakortin toista matkaa varten. Oman peruutuksesi voit turvata maksamalla matkan luottokortilla tai ottamalla peruutusvakuutuksen.

Viikon aikana keskitymme vapauttamaan kertynyttä stressiä ja jännityksiä kehosta sekä mielestä. Teemme tilaa levollisuudelle ja läsnäololle, jossa voimme kokea vahvempaa yhteyttä itseemme ja hengittää taas helpommin omassa elämässämme.

Matkaamme kohti luonnollista, virtaavaa hengitystä, jonka eteen on saattanut kertyä monenlaisia sisäisiä esteitä. Pysähdymme itsemme äärelle olemaan ja luopumaan suorittamisesta ja vaatimuksista – vain kuuntelemaan ja vastaanottamaan kaikkea mitä tarvitsemme voidaksemme kokonaisvaltaisesti hyvin.

Työskentelemme ohjatusti oman itsemme kanssa käyttäen hengitystä tukevia ja vapauttavia kehollisia harjoituksia, läsnäolo-, tiedostamis-, mielikuva- ja hengitysharjoituksia, meditaatiota, sekä ammennamme ympäröivän luonnon koskettavasta kauneudesta.

Työskentelyaika 4 pvnä 3,5h jakautuen aamulle ja illalle
+ vapaaehtoisena retkipäivänä 75min illalla
Luento; Pyhä, hoitava hengitys

Muutoin Sinulla on aikaa nauttia lomastasi juuri Sinulle sopivalla tavalla meren äärellä leväten ja Herceg Noviin tutustuen. Matkalla puolihoito ja hotellissa mahdollisuus ihaniin edullisiin hierontoihin ja hoitoihin.

KATSO MATKAESITE Kevät ESITE Hyvinvointimatkasta Montenegroon Sari Saario 19. – 26.04.2021

Lisätiedot sari@hoitolakeiju.fi

Matkavaraukset
Päivi Bigovic
TILAUSMATKAT OY
p. 0400 870 4262, 017 26 333 23
paivi.bigovic@tilausmatkat.info

”Olin itse täällä samassa paikassa joogaamassa ja meditoimassa viikon syksyllä 2019 kokien ainutlaatuista voimaantumista ja yhteyttä itseeni. Huikaisevan kauniit maisemat – meri ja ympärillä kohoavat vuoret, sekä kiireetön, leppoisa ilmapiiri loivat olosuhteet, joissa oli helppo muistaa mikä tässä elämässä on oikeasti tärkeää. Juurtuminen vahvemmin itseen ja sisäiseen viisauteen kävi kuin itsestään, mieli ja keho saivat todella levätä. Siksi haluan viedä myös Sinut kokemaan Montenegron ikiaikaisia voimaannuttavia energioita, pysähtymään itsesi ja olennaisen äärelle, avaamaan kehoasi ja mieltäsi, sekä ihan vain lepäämään kaikesta kiireestä ja velvollisuuksista.

Ainutlaatuisen lisän matkaan tuo montenegrolainen täysin suomea puhuva oppaamme Radovan, jonka humoristinen tapa kertoa kotimaastaan on vertaansa vailla. Koin Tilausmatkat Oy:n muutenkin ihanan kotoisena ja lämminhenkisenä matkanjärjestäjänä” -Sari-

Jätä kommentti