Hiljentyminen osaksi arkea ONLINE 4 x alkaa 29.3.

Hiljentyminen on oman energian ja voiman kokoamista takaisin itseen ja itselle, tietoista irrottautumista sisäisistä ja ulkoisista häiriötekijöistä, sekä siirtymistä levollisuuden tilaan – oman ytimen rauhaan.

Tähän on olemassa useita keinoja ja tavoittaakseen pysyvämpää mielenrauhaa, on tärkeää löytää juuri ne itselle sopivimmat ja toimivimmat. On myös tärkeää oppia havainnoimaan mihin ja miten oma energia ja voima yleensä automationa suuntautuu, jotta siihen voi alkaa tietoisemmin vaikuttamaan.

Tällä 4 kertaa Zoomissa kokoontuvalla kurssilla matkaamme hiljentymisen maailmaan  harjoittaen erilaisia hiljentymisen keinoja, jotta voit löytää itsellesi sopivimman mm. kehollisuus, hengitys, mielikuvat, liike, tiedostamisharjoitukset ja meditaatio. Näiden avulla harjoitamme myös kykyämme tietoisesti irrottautua erilaisista häiriötekijöistä, jotka pitävät meitä kiinnittyneinä mieleen ja ulkoisiin olosuhteisiin. Jokaisella kerralla on teema, jota alustan ja jonka ympärillä hiljentymistä tutkimme.

KOKOONTUMISET ZOOMISSA MAANANTAISIN KLO 18-20

29.3. TIETOINEN YHTEYS OMAAN ENERGIATODELLISUUTEEN

  • hienovaraisten tasojen tietoinen aistiminen
  • 4 energiakehon tiedostaminen auttaa energian suuntaamista

5.4.   HÄIRIÖTEKIJÖIDEN TIEDOSTAMINEN JA PURKAMINEN

  • mielestä kehoon, ajattelusta aistimiseen ja kokemiseen
  • häiriötekijöiden vapauttamista

12.4. TEKEMISESTÄ OLEMISEEN

  • mieleen samaistumisesta
  • energian kutsuminen mielestä sydämeen

19.4. OMAN YTIMEN ÄÄRELLÄ

  • valitse hiljentyminen

Mukaan otetaan 15 ja kurssi toteutuu 6 osallistujalla.  Ilmoittautumiset 15.3. mennessä TÄSTÄ

Kurssista ei tehdä tallennetta, jotta kaikki voivat vuorovaikuttaa vapaasti ilman pelkoa omien asioiden leviämisestä ryhmän ulkopuolelle.

Hinta; 79€/osallistuja (vaikka useampi olisi saman yhteyden äärellä) sis. alv 24%
Saat laskun ja osallistumisohjeet spostiisi viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä. Laskun eräpäivä on 19.3. Eräpäivän jälkeisten peruutusten maksua ei palauteta. Huom! Peruutukseksi ei tulkita maksamatta jätettyä laskua, peruutuksesta ilmoitettava.

PAIKKA; Hyvänolonhoitola Keiju, Pöytäalhontie 76, Järvenpää

VETÄJÄ; Sari Saario – henkinen kätilö ja -parantaja, tunnekehoterapeutti, psykofyysinen hengitysterapia- ja hengityskoulu ohjaaja, logoterapiaohjaaja, elämäntaide ohjaaja opiskelija, NLP-practitioner

 

Jätä kommentti