HUOM! ALOITUS PÄIVÄ SIIRTYNYT VIIKOLLA Energiapsykologiaa – CHAKRAT JA ELÄMÄNKAARI kurssi 7x 24.10. alkaen to iltaisin

Energiapsykologia valottaa hyvin syvällä tavalla energiajärjestelmän tasapainon vaikutusta ihmisen psykologiseen ja henkiseen tilaan – tapaan tuntea, ajatella ja asennoitua. Tukokset ja epätasapaino energiasysteemin virtauksissa saavat aikaan negatiivisten tunteiden ja ajattelun korostumista, sekä asennoitumisen keskittymistä mm. hankaluuksiin ja toivottomuuteen. Saatamme törmätä jatkuvasti samanlaisiin haasteisiin ja ongelmiin ihmissuhteissamme ja elämässämme, sekä toistaa haitallisia käyttäytymis- ja asennoitumismalleja tietämättä miksi ja löytämättä keinoja muuttaa niitä.

Chakrat ovat energiasysteemin energiakeskuksia, joiden tehtävänä on toimia energian vastaanottajina, muuntajina ja jakajina päästäen energian virtaamaan lävitseen oman ominaislaatunsa ja tasapaino tilanteensa mukaisesti. Chakrajärjestelmän kautta keho, mieli ja henki ovat taukoamatta kokonaisvaltaisesti vuorovaikutuksessa keskenään. Jokaiseen 7 päächakraan liittyy omat emotionaaliset, fyysiset ja henkiset teemat, jotka aktivoituvat läpikäytäviksi omalle kehitysvaiheelle ominaisella tavalla 7 vuoden jaksoissa syntymästä kuolemaan ja nousevat esille arkielämän tapahtumien ja kohtaamisten kautta.

Tiedostamalla eri ikävaiheissa tarkoituksella nousevia energiapsykologisia haasteita ja mahdollisuuksia pystymme ymmärtämään ja kehittämään ihmisyyttämme ja elämäämme paljon laajemmin kuin olemme pelkän mielen- ja kehon psykologian puitteissa tottuneet ajattelemaan.

Ensimmäisenä iltana käymme ensin lyhyesti läpi yleistietoa chakroista osana laajempaa energiajärjestelmää edeten siitä CHAKRA KERRALLAAN AIHEINA;

  • chakrojen psykologiset ja henkiset kasvuteemat – haasteet ja voimavarat, sekä aktivoituminen eri ikä vaiheissa. Mitä eri ikävaiheet kutsuvat meitä oivaltamaan ja mitä kohti kehityksellisesti menemään.
  • chakrojen sisältämät arkkityypit, jotka valottavat käyttäytymis- ja asennoitumismalleja, sekä emotionaalisia ominaisuuksia. Arkkityypit kuvaavat alitajuista kokemusmaailman ydintä – sen positiivisia ja negatiivisia laatuja.
  • miten kunkin chakran epätasapaino näyttäytyy – kehossa, ajatuksissa, tunteissa, asenteissa
  • tukosten aiheuttajat ja miten vapauttaa
  • puhdistavia, eheyttäviä ja tasapainottavia meditaatioita joka tapaamiskerralla, sekä oman sisäisen yhteyden avaamista ja syventämistä hiljentyen
  • kokemusten ja oivallusten jakamista

Soveltuu kaikille, joita kiinnostaa energiapsykologinen näkemys ihmisen elämänkaaresta ja kehityksestä, itsetutkiskelu ja uskonnoista vapaan henkisyyden läsnäolo osana arki ihmisyyttä. Meditaatiot ja käsiteltävät asiat laittavat puhdistavia ja avaavia prosesseja liikkeelle laajentaen ja syventäen tietoisuutta, sekä keho-mieli-sielu yhteyttä jokaisen yksilöllisen tarpeen ja kehityskohdan mukaan.

Kurssi sopii erinomaisesti myös terapia- ja hoitotyötä tekeville syventämään kokonaisvaltaista käsitystä ihmisestä ja syy tasolla vaikuttavista tekijöistä, jotka luovat jokaisen yksilöllisesti kokeman todellisuuden, sekä kehon ja mielen tasolla tapahtuvan oireilun.

KOKOONTUMISET 7 x TORSTAI ILTAISIN n. 3 viikon välein
3h/TORSTAI ILTA klo 18-21, HUOM! ensimmäisellä kerralla 4h klo 17-21

24.10. klo 17-21
7.11., 28.11., 12.12., 9.1., 30.1., 13.2. klo 18-21

KURSSIN HINTA; 327€ (n. 46,72/kerta) Mahdollista maksaa 3 erässä eli 109€/erä
Sis. alv 24%, kattava kirjallinen materiaali, tee/kahvi tarjoilu pienen purtavan kera

Laita ilmoittautuessa lisätietoihin monessa erässä haluat maksaa.
Maksamalla 1. erän vahvistat paikkasi kurssille, eräpvt. 3.10. 1.11. ja 2.1.
Kurssi-infon ja laskun saat viimeistään 1.10.
Mukaan mahtuu 12, kurssi toteutuu jos osallistujia on vähintään 7.

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET 1.10. mennessä tästä
HUOM! KURSSI TOTEUTUU JA MUKAAN MAHTUU VIELÄ, JOTEN VOIT EDELEEN ILMOITTAUTUA KURSSILLE MUKAAN!

Kurssin peruminen ja keskeyttäminen

Paikan voi perua 1. eräpäivään asti, sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50% koulutuksen kokonaishinnasta. Mikäli keskeytät kurssin jo alettua, osallistujalta peritään koko kurssimaksu. Lääkärintodistuksella keskeytetyn kurssin peruutusmaksu alennetaan 50%:iin.

PAIKKA; Hyvänolonhoitola Keiju, Pöytäalhontie 76 Järvenpää (juna-asemalta vajaa 10min kävely)

VETÄJÄ; Sari Saario – intuitiivinen energiahoitaja, henkinen kätilö, psykofyysinen hengitysterapia- ja hengityskoulu ohjaaja, logoterapiaohjaaja, tunnekehoterapeutti, kehoterapeuttinen hieroja, vyöhyketerapeutti, NLP Practitioner. Sarilla on laaja ja syvällinen energiapsykologian tietämys jo 30 vuoden ajalta erilaisten koulutusten, omakohtaisen kasvutien ja intuitiivisena energiahoitajana toimimisen kautta.

 

Jätä kommentti