Energiapsykologiaa – Chakrat ja elämänkaari alkaa 28.5.

KAIKKI KOULUTUKSET  SIIRTYVÄT TARTUNTAVAPAASEEN AJANKOHTAAN! Seuraa ilmoittelua.

Energiapsykologia valottaa hyvin syvällä tavalla energiajärjestelmän tasapainon vaikutusta ihmisen psykologiseen ja henkiseen tilaan – tapaan tuntea, ajatella ja asennoitua. Tukokset ja epätasapaino energiasysteemin virtauksissa saavat aikaan negatiivisten tunteiden ja ajattelun korostumista, sekä asennoitumisen keskittymistä mm. hankaluuksiin ja toivottomuuteen. Saatamme törmätä jatkuvasti samanlaisiin haasteisiin ja ongelmiin ihmissuhteissamme ja elämässämme, sekä toistaa haitallisia käyttäytymis- ja asennoitumismalleja tietämättä miksi ja löytämättä keinoja muuttaa niitä.

Chakrat ovat energiasysteemin energiakeskuksia, joiden tehtävänä on toimia energian vastaanottajina, muuntajina ja jakajina päästäen energian virtaamaan lävitseen oman ominaislaatunsa ja tasapaino tilanteensa mukaisesti. Chakrajärjestelmän kautta keho, mieli ja henki ovat taukoamatta kokonaisvaltaisesti vuorovaikutuksessa keskenään. Jokaiseen 7 päächakraan liittyy omat emotionaaliset, fyysiset ja henkiset teemat, jotka aktivoituvat läpikäytäviksi omalle kehitysvaiheelle ominaisella tavalla 7 vuoden jaksoissa syntymästä kuolemaan ja nousevat esille arkielämän tapahtumien ja kohtaamisten kautta.

Tiedostamalla eri ikävaiheissa tarkoituksella nousevia energiapsykologisia haasteita ja mahdollisuuksia pystymme ymmärtämään ja kehittämään ihmisyyttämme ja elämäämme paljon laajemmin kuin olemme pelkän mielen- ja kehon psykologian puitteissa tottuneet ajattelemaan.

Ensimmäisenä iltana käymme ensin lyhyesti läpi yleistietoa chakroista osana laajempaa energiajärjestelmää edeten siitä CHAKRA KERRALLAAN AIHEINA;

  • chakrojen psykologiset ja henkiset kasvuteemat – haasteet ja voimavarat, sekä aktivoituminen eri ikä vaiheissa. Mitä eri ikävaiheet kutsuvat meitä oivaltamaan ja mitä kohti kehityksellisesti menemään.
  • chakrojen sisältämät arkkityypit, jotka valottavat käyttäytymis- ja asennoitumismalleja, sekä emotionaalisia ominaisuuksia. Arkkityypit kuvaavat alitajuista kokemusmaailman ydintä – sen positiivisia ja negatiivisia laatuja.
  • miten kunkin chakran epätasapaino näyttäytyy – kehossa, ajatuksissa, tunteissa, asenteissa
  • tukosten aiheuttajat ja miten vapauttaa
  • puhdistavia, eheyttäviä ja tasapainottavia meditaatioita joka tapaamiskerralla, sekä oman sisäisen yhteyden avaamista ja syventämistä hiljentyen
  • kokemusten ja oivallusten jakamista

Soveltuu kaikille, joita kiinnostaa energiapsykologinen näkemys ihmisen elämänkaaresta ja kehityksestä, itsetutkiskelu ja uskonnoista vapaan henkisyyden läsnäolo osana arki ihmisyyttä. Meditaatiot ja käsiteltävät asiat laittavat puhdistavia ja avaavia prosesseja liikkeelle laajentaen ja syventäen tietoisuutta, sekä keho-mieli-sielu yhteyttä jokaisen yksilöllisen tarpeen ja kehityskohdan mukaan.

Kurssi sopii erinomaisesti myös terapia- ja hoitotyötä tekeville mm. psykologeille, psykoterapeuteille, energiahoitajille, elämäntaidon valmentajille ja homeopaateille syventämään kokonaisvaltaista käsitystä ihmisestä ja syy tasolla vaikuttavista tekijöistä, jotka luovat jokaisen yksilöllisesti kokeman todellisuuden, sekä kehon ja mielen tasolla tapahtuvan oireilun.

KOKOONTUMISET 7 x TORSTAI ILTAISIN 
3h/TORSTAI ILTA klo 18-21, HUOM! ensimmäisellä kerralla 4h klo 17-21

28.5. klo 17-21
11.6., 25.6., 13.8., 3.9., 17.9., 8.10. klo 18-21

KURSSIN HINTA; 365€  Mahdollista maksaa 2 erässä. Myös erityisjärjestelyt mahdollisia.
Sis. alv 24%, kattava kirjallinen materiaali, tee/kahvi tarjoilu pienen purtavan kera

ILMOITTAUTUMINEN viimeistään  27.4. TÄSTÄ Laita ilmoittautuessa lisätietoihin monessa erässä haluat maksaa.
Maksamalla 1. erän vahvistat paikkasi kurssille, eräpv. 5.5.
Kurssi-infon ja laskun saat viimeistään 1.5.
Mukaan mahtuu 12, kurssi toteutuu jos osallistujia on vähintään 7. Laita ilmoittautuessa lisätietoihin monessa erässä haluat maksaa.

Kurssin peruminen ja keskeyttäminen

Paikan voi perua 1. eräpäivään asti, sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50% koulutuksen kokonaishinnasta. Mikäli keskeytät kurssin jo alettua, osallistujalta peritään koko kurssimaksu. Lääkärintodistuksella keskeytetyn kurssin peruutusmaksu alennetaan 50%:iin.

PAIKKA; Hyvänolonhoitola Keiju, Pöytäalhontie 76 Järvenpää (juna-asemalta vajaa 10min kävely)

VETÄJÄ; Sari Saario – henkinen parantaja, psykofyysinen hengitysterapia- ja hengityskoulu ohjaaja, logoterapiaohjaaja, tunnekehoterapeutti, kehoterapeuttinen hieroja, vyöhyketerapeutti, NLP- Practitioner.

Ainutlaatuinen tieto-taitoni on vuosikymmenten saatossa kertynyt eri Parantajien opissa, käytännön asiakastyön kautta henkisenä parantajana ja tunnekehoterapeuttina, itse käydyn jo 22-vuotiaana tietoisesti aloitetun syvällisen eheytymistien ja vahvan sielutietoisuuteni opettamana, sekä tutkimalla valtavan määrän aiheeseen liittyvää kirjallisuutta vuosikymmenten varrella. Täydentäviä koulutuksia ovat olleet logoterapian ja psykofyysisen hengitysterapian, sekä NLP:n opinnot.
-Sari-

Edellisten ryhmäläisten palautteita;

”Kurssi vastasi odotuksia erittäin suuresti ja enemmänkin kuin luulin. Olen oivaltanut valtavasti asioita ja saanut syvällistä ymmärrystä itsestäni ja elämästäni. Olen kehittynyt ja päässyt purkamaan ja käsittelemään erilaisia tukoksia ja tunteita, käytösmalleja ja uskomuksia. Tuntuu, että ympärilläni olevat ihmiset ovat osaltaan tietämättään tukeneet ja ohjanneet kehitystäni. Erittäin mielenkiintoinen ja psykologinen kurssi. Avaa paljon eri elämänkokemusten oppeja syvällisesti ja kehittäen.
Kiitos Sarille arvokkaista tiedoista ja ohjauksesta! Tämä kurssi oli juuri oikea tähän elämäntilanteeseeni. Kiitos myös kattavista ja selkeistä materiaaleista.
Välillä kaipasi lisää aikaa käsitellä ryhmän jäsenten kokemuksia/kysymyksiä ja yleistä keskustelua, mutta toisaalta kovin montaa tuntia ei jaksa syventyä näin syvällisiin aiheisiin.”

”Kurssi, jolla tutustutaan ihmisen energiajärjestelmän toimintaan ja vaikutuksiin elämänpolkuun. Se on ollut tukenani haastavassa elämänvaiheessa ja antanut ymmärrystä itsestäni ja kokemuksistani. Meditaatiot ihana täydennys!”

”Chakrojen tasapainotilat vaikuttavat merkittävästi ihmisyyteen/ ihmisen kokonaisuuteen koko elämän ajan ja niissä tapahtuu jatkuvaa muutosta. Kurssi on antanut laajempaa ja syvempää ymmärrystä ihmisyyteen vaikuttavista tekijöistä. Kattava ja todella selkeä materiaali, johon on helppo ja mukava palata uudestaan palauttamaan asioita mieleen. Kaiken kaikkiaan täydellinen kurssi <3 <3 Esimerkit todellisesta eletystä elämästä parasta!”

”Kurssi ylitti odotukset runsaasti. Paras kurssi, jolla olen ollut <3
Kokonaisvaltainen katsaus chakroihin ja miten ne luo ihmisen elämän. Tarkastellaan henkisestä näkökulmasta myös. Armollinen katsaus inhimilliseen elämään.
Olen saanut lisä ymmärrystä elämänpolkuuni ja itseeni. Koki mitä on vielä työn alla chakroissa. Tietää missä mennään ja on menty aiemmin. Olen saamani informaation myötä ollut rohkeammin se joka olen ja ilmaissut itseäni ulospäin. Chakrat on auenneet ja tasapainottuneet. Rauhaa. Todella turvallinen ympäristö, mitä en ole missään muualla kokenut”

”Chakrat on yksilön menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus. Tutustumalla chakroihin tutustuu todelliseen itseensä ja alkaa kohdella itseään rakkaudella <3
Ymmärrän paremmin oman kipuiluni ja kasvuni taustoja. Olen saanut paljon ymmärrystä ja oivalluksia. Huomaan myös, miten kaikilla ryhmän jäsenillä on yhteneviä, vaikka erillisiä kokemuksia; ”en ole yksin”.

Kuuntelen (tai ainakin yritän) itseäni enemmän, luotan tuntemuksiini paremmin ja koen oikeutetuksi tehdä päätöksiä itseni eteen/vuoksi. Tunne siitä, että olen matkalla ”oikeaan suuntaan” on vahvistunut.
Kiitos Sari omasta avoimuudestasi, joka varmasti vaikutti koko ryhmän avoimuuteen ja loi luottamusta ilmapiiriin. Ihanaa, että asioita kohdataan myös huumorin ja tietysti ilon kautta.
Hyvä rytmitys, sopivasti taukoa kertojen välissä.”

 

Jätä kommentti