Energiahoito transformaatioprosessin tukena

Tässä ajassa moni meistä tietoista sieluntietä kulkeva kokee paljon hankalia ja jopa elämää rajoittavia kehollisia oireita.

Hermosto ja koko energeettinen järjestelmä ovat kovilla, kun sielumme pistää systeemiämme puhdistumaan vanhoista rajoittavista rakenteista kehossa, mielessä ja tunteissa,
ja muuntamaan energeettistä rakennettamme vastaamaan paremmin sielun tarpeita, jotta se pääsisi laskeutumaan ihmisyytemme ytimeen asti ja ilmentymään kauttamme mahdollisimman moniulotteisesti.

Maadoitus saattaa tukkeutua vähän väliä ulos pyrkivistä energia sakkautumista, jolloin vapautumaan pyrkivät sisällöt jäävätkin pyörimään järjestelmäämme aiheuttaen yleistä tukkoisuutta kehossa, mielessä ja tunteissa, sekä kehon uupumista, jännittyneisyyttä ja selittämättömiä kiputiloja.

Tästä voi seurata hermoston sähköisyyttä ja ylitilaan virittäytyneisyyttä, joka voi tehdä olon kehossa todella levottomaksi ja rauhattomaksi aiheuttaen myös mahdollisesti univaikeuksia.

Suolisto saattaa reagoida eri tavoin, raajat puutuilla, sydänalue tuntua hankalalle ja hengitys muuttua tukkoiseksi, lantion seutu kipuilla ja jäykistyä,
kun puhdistumaan pyrkivät sisällöt aktivoituvat kehossa, mutteivät löydäkään ulostulokanavia.

Chakrat, meridiaanit ja energiakehot saattavat tukkeutua ja tarvita energeettistä tukea pystyäkseen pitämään läpivirrattamiskapasiteettiaan auki ja toimimaan optimaalisesti tällaisessa syväluotaavassa transformaatio prosessissa, jossa muunnumme toukasta perhoseksi.

Jos tunnistat olevasi kaiken tällaisen keskellä ja kaipaat tukea, läpivirratusapua, tasapainoa ja vakautta prosessiisi, suosittelen Sinulle lämpimästi Intuitiivista Energiahoitoani, jota teen vahvassa sisäisessä Valon ohjauksessa kahden vuosikymmenen vankalla kokemuksella, jatkuvasti myös uutta oppien ja tietoisuuttani syventäen.
Voit lukea työskentelyajatuksestani täältä

AJANVARAUS🙏🪷

Jätä kommentti