Intensiivisen tiedostamisen lahja

Intensiivinen tiedostamisen kyky on ominaisuus, joka tuntuu monelle meistä kaikkea muuta kuin lahjalle. Oletko tottunut enemmänkin selviytymään herkkyytesi kanssa kuin ilmentämään ja käyttämään sitä vapaasti, todella luottamaan sisäiseen tietoosi ja todellisuuteesi, kukoistamaan sen kanssa ja avulla?

Miten elää ominaisuutesi kanssa tasapainossa – mikä kaikki tasapainoon vaikuttaa? Miten suhtautua kaikkeen siihen mitä oma systeemi luonnostaan rekisteröi ja havaitsee? Miten tulla toimeen kehon kanssa, joka toimii äärimmäisen herkkänä tarkkailulaitteena ja kanavana energeettiselle informaatiolle, joka pyrkii virtaamaan taukoamatta läpi,  kehon kanssa, joka reagoi vahvasti kaikkeen mahdolliseen? Miten vapauttaa systeemiin kertynyttä epätasapainotilaa – tukahtuneisuutta, hermoston ylivirittyneisyyttä, uupumusta, tunnekuormitusta, maailmasta ja toisista ihmisistä tarttunutta energiaa – tunnistaa ylipäänsä mikä on omaa ja mikä ulkopuolista energiaa, oppia pysymään omassa kentässä, terveesti omien rajojen sisällä? Mistä suojarakenteista on vielä irrottauduttava, jotta energiajärjestelmä voisi toimia mahdollisimman optimaalisesti, mitä olisi syytä vahvistaa?

Tähän kaikkeen vastatakseni olen luonut Herkän Energiatietoisuus intensiivikurssin.
Seuraava alkaa 20.-21.4.!

Olet sitten vahvasti hermostollasi reagoiva erityisherkkä, tunnekehosi kautta kokeva ja elävä empaatti tai muuten vaan herkkä ja intuitiivinen, tämä kurssi on suunniteltu juuri Sinun tarpeitasi varten, jotta voisit löytää mahdollisimman tasapainoisen, Sinulle sopivan tavan olla ja elää äärimmäisen intensiivisen tietoisuutesi kanssa ja saada sen mahdollistamat lahjat käyttöösi.

Kurssilla käytössäni on vahva intuitiivinen sieluyhteyteni, erityisherkän ja empaatikon kykyni, yli 30 vuoden tietoinen kasvumatkani kohti tiedostavaa ihmisyyttä ja reilun 15 vuoden asiakastyö kokemus Intuitiivisena parantajana ja Henkisenä kätilönä herkkien sielujen kanssa.

Olet Lämpimästi tervetullut mukaan oman lahjasi Voiman äärelle 💖🔥

ILMOITTAUTUA VOIT TÄSTÄ

Alla edellisen kurssin kokemuksia:

Kurssi ylitti odotukset isosti. Kaikki keholliset harjoitteet oli oivaltavia, avaavia, merkityksellisiä. Ja erityisesti niiden jakaminen, toisten kokemusten kuuleminen. Läpivirrattaminen – ymmärryksen lisääntyminen sitä kohtaan, sen opetteleminen näin valtavan turvallisessa ympäristössä on antanut hurjasti voimavaroja. Maalaaminen oli myös lopulta oikeasti mahtavaa. Ja mahtava tapa tuoda näkyväksi sitä mikä on. Pääsin nauttimaan maalaamisesta osana läpivirrattamista, vau. Olet ohjaaajana ihan mahtava. Äärettömän selkeä, turvallinen, rehellinen, rakastin rehellisyyttäsi, vilpittömyyttäsi, inhimillisyyttäsi. On ihailtavaa miten kohtaat jokaisen ja miten pystyt kannattelemaan ryhmää. On ihan parasta, että teit kurssia niin intuitiolla. Nää on olleet upeita viikonloppuja. On ollut myös ihanaa, että ryhmässä jakamiseen on ollut niin paljon tilaa ja aikaa. Tämä kurssi on uskomattoman upea!

Kurssi vastasi tai monessa mielessä myös ylitti odotukseni. En jäänyt kaipaamaan mitään, tämä oli hyvin runsas kattaus. Pääantia oli selkeytys monisssa eri aihepiireissä omiin työn alla oleviin teemoihin (mm. syyllisyys ja häpeä), käsitys ja kokemus energian virrattamisesta omassa systeemissä. Ihan huippua työtä Sari! Sekä kokonaisuuden, että päivien rakenteen ja aihepiirien soljumisen suhteen. Ja ohjaajana luovit todella ihanasti ja kiitän kun tuot tietoa suoraan lähteestä täydellisenä.

Päivät ovat olleet intensiivisiä ja läsnäolevia. On saanut olla juuri sellainen mitä sillä hetkellä on. Harjoitteista monet olleet uusia, mutta ne on pystynyt tekemään siitä kohtaa missä itse on. Teoria oli kattavaa. Olet sielun mentori, läsnäoleva, peilaava, tilaa antava, ohjaava, lämmin, hetkessä elävä. Tulin kohdatuksi sellaisena kuin olen. On ollut ihana matkustaa tätä matkaa juuri näiden ihmisten kanssa. Ymmärrän herkkyyttäni enemmän ja kaikesta syntyy hetki hetkeltä suurempi lahja.

Kurssin pääanti oli ymmärtää ja kokea intuitiivisesti ja herkästi tietoisen ihmisen erityishaasteita ja mahdollisuuksia. Häpeä, syyllisyys – niiden kytky sydäntietoisuuteen, läpivirratuksen ja sopeuttamisen ymmärtäminen. Kurssissa oli myös kyse inhimillisen perinnön – häpeän, syyllisyyden ja lukkiutumisen kohtaamisen ja eheyttämisen keinoista. Olet aivan upean syvällinen, käytännöllinen ja inhimillinen, ilo olla mukana!

Olen käynyt monilla ihanilla Sarin kursseilla ja tämä oli paras niin sisällöltään kuin toteutukseltaan. Sari ohjaajana sydämellinen, avoin, tietävä, taitava henkinen kätilö, ohjaa ja sanoittaa mukana matkaajaa lempeästi eteenpäin. Ammattilainen, ja henkilökohtainen ote asiaan. Harjoitukset tosi hyviä. Itselle tärkeintä turvallisessa ympäristössä virrattaa/kokea kaikkea läpi – tieto siitä, että on turvassa. On ollut hyvä, että olen tehnyt matkaa jo ennen tätä, se auttoi ymmärtämään tarkemmin. Kiitos Sari sydämestäni.

Energiahoito transformaatioprosessin tukena

Tässä ajassa moni meistä tietoista sieluntietä kulkeva kokee paljon hankalia ja jopa elämää rajoittavia kehollisia oireita.

Hermosto ja koko energeettinen järjestelmä ovat kovilla, kun sielumme pistää systeemiämme puhdistumaan vanhoista rajoittavista rakenteista kehossa, mielessä ja tunteissa,
ja muuntamaan energeettistä rakennettamme vastaamaan paremmin sielun tarpeita, jotta se pääsisi laskeutumaan ihmisyytemme ytimeen asti ja ilmentymään kauttamme mahdollisimman moniulotteisesti.

Maadoitus saattaa tukkeutua vähän väliä ulos pyrkivistä energia sakkautumista, jolloin vapautumaan pyrkivät sisällöt jäävätkin pyörimään järjestelmäämme aiheuttaen yleistä tukkoisuutta kehossa, mielessä ja tunteissa, sekä kehon uupumista, jännittyneisyyttä ja selittämättömiä kiputiloja.

Tästä voi seurata hermoston sähköisyyttä ja ylitilaan virittäytyneisyyttä, joka voi tehdä olon kehossa todella levottomaksi ja rauhattomaksi aiheuttaen myös mahdollisesti univaikeuksia.

Suolisto saattaa reagoida eri tavoin, raajat puutuilla, sydänalue tuntua hankalalle ja hengitys muuttua tukkoiseksi, lantion seutu kipuilla ja jäykistyä,
kun puhdistumaan pyrkivät sisällöt aktivoituvat kehossa, mutteivät löydäkään ulostulokanavia.

Chakrat, meridiaanit ja energiakehot saattavat tukkeutua ja tarvita energeettistä tukea pystyäkseen pitämään läpivirrattamiskapasiteettiaan auki ja toimimaan optimaalisesti tällaisessa syväluotaavassa transformaatio prosessissa, jossa muunnumme toukasta perhoseksi.

Jos tunnistat olevasi kaiken tällaisen keskellä ja kaipaat tukea, läpivirratusapua, tasapainoa ja vakautta prosessiisi, suosittelen Sinulle lämpimästi Intuitiivista Energiahoitoani, jota teen vahvassa sisäisessä Valon ohjauksessa kahden vuosikymmenen vankalla kokemuksella, jatkuvasti myös uutta oppien ja tietoisuuttani syventäen.
Voit lukea työskentelyajatuksestani täältä

AJANVARAUS🙏🪷

Tunteita ei tarvitse työstää vaan tuntea

Kun tunnet tunteesi, Sinun ei tarvitse työstää niitä.
Vain tunteet, joita emme uskalla, suostu, halua tai osaa tuntea alkavat vaatia huomiotamme mm. ahdistuksena, ärtymyksenä, alakulona, lamaannuksena, masennuksena, uupumuksena, levottomuutena tai kehollisina oireina.

Ne vaativat aikaa ja paikan, jossa tulla kuulluksi, nähdyksi, tiedostetuksi ja lopulta läpivirratetuksi. Ne haluavat viestiä meille syvimmistä tarpeistamme ja arvoistamme, pitää meidät rakkaudellisina itseämme ja toisia kohtaan. Ne haluavat auttaa meitä kurottamaan kohti rakkautta ja anteeksiantoa siellä missä olemme joutuneet kokemaan paljon rakkaudettomuutta ja siitä aiheutunutta kipua. Ne auttavat meitä tunnistamaan rajamme ja asettamaan ne, turvaamaan hyvinvointiamme monin tavoin. Ne pistävät meidät kulkemaan kohti kaipaamaamme muutosta ja haastavat meitä voimamme äärelle, ne kutsuvat kohtaamaan menneisyyden alaspainavat ohjelmointimme ja löytämään parhaan version itsestämme niiden alta, sen joka todella olemme.

Monet meistä on opetettu täysin ohittamaan omat tunteensa – joko suoraan tai epäsuorasti. Tunteita on lähiaikuisten taholta pelätty, halveksittu, mitätöity, ohitettu, järkeistetty tai niille ei vain kertakaikkiaan ole ollut tilaa. On ehkä pitänyt olla lapsesta saakka reipas, näkymätön, järkevä, aikuisten tarpeisiin keskittyvä. Kiitosta on saanut tarvitsemattomuudesta, kiltteydestä, sopeutuvuudesta, aikuismaisuudesta. Ehkä perheessä on ollut niin vahvasti ja hallitsemattomasti tunteitaan ilmaiseva aikuinen, ettei muille ole ollut tilaa tunneilmaisuun. Voi olla, ettei lapsen tunteille ole ollut vastaanottajaa – turvallista aikuista, joka olisi antanut hyväksyvän läsnäolon ja sylin tuntea, sanat, joilla lapsi voi jälkikäteen ymmärtää kokemaansa. On lukemattomia syitä miksi tunteiden suora tunteminen eli läpivirrattaminen on saattanut jäädä meille hyvinkin vieraaksi. Toisilla tämä vieraus koskee kaikkia tunteita, toisilla vain joitakin esim. vihaa ja häpeää. Riippuen mitkä tunteet ovat perheyhteisössä olleet sallittuja tai kiellettyjä.

Jotta suora tunteminen olisi mahdollista, tarvitsemme aikuisina täsmälleen samoja asioita, kuin tuo tuntemista harjoitteleva lapsi olisi aikoinaan tarvinnut. Tarvitsemme hyväksyvää läsnäoloa, ajan ja paikan, jossa pysähtyä tuntemaan, riittävästi turvaa ja rakkaudellisen, ymmärtäväisen ilmapiirin. Tarvitsemme myös sitä, että kanssa ihmisemme pysyvät erillisinä tunteistamme ja antavat meille tilan kokea oma kokemuksemme ilman pelkoa siitä, että tulemme selitetyksi, liitetyksi toisten tunteisiin ja kokemuksiin, että muut eivät ota henkilökohtaisesti kokemaamme tai ala projisoida omia tunnekokemuksiaan meihin esim. sammuttamalla tunnekokemuksemme nopealla lohduttamisella tai analysoinnilla siitä mitä nyt tapahtuu.

Tarvitsemme tietoista yhteyttä kehoomme, jossa tunteminen tapahtuu, tarvitsemme tietoista yhteyttä sisällämme olevaan aikuiseen, joka voi ottaa rauhassa vastaan rajunkin tunnekokemuksen sisäiseltä lapseltamme samaistumatta siihen täysin, tarvitsemme uskallusta antaa niiden naamioidemme ja suojarakennelmiemme alkaa tulla esiin, jotka ovat selviytymiskeinoina alkaneet peittää todellista itseämme, sekä todellisia tunteitamme ja tarpeitamme, jotta voimme alkaa irrottautua niistä tietoisesti.

Luomani Sieluyhteyden äärellä Luovasti – TUNNEPOLKU on yksi väylä löytää suoran tuntemisen äärelle, päästä luovuuden ja kehollisuuden keinoin syventämään yhteyttä erilaisiin tunteisiin ja läpivirrattamaan niitä itsessä turvallisesti hyväksyvässä ja tilaa antavassa ilmapiirissä, sekä ymmärtää syvällisesti tunteiden välillä olevaa dynamiikkaa, miten eri tunteet lopulta liittyvät toisiinsa.

Sieluyhteyden äärellä Luovasti – TUNNEPOLKU on tarkoitettu Sinulle, joka kaipaat…
🎨 syvempää kosketusta tunteisiisi ja sitä kautta tarpeisiisi
🎨 väyliä ja tukea tunnetyöskentelyysi
🎨 syvällistä tietoa tunteiden dynamiikasta
🎨 haluat laajentaa tunnetietoisuuttasi psykologista tasoa syvemmälle ja ymmärtää sekä kokea erityisesti tunteiden kehollisuutta
🎨 haluat päästä kokeilemaan monipuolisesti erilaisia työskentely- ja ilmaisukeinoja tunteiden tavoittamiseen ja vapauttamiseen
TUNNEPOLKU on 8 kerran tarkoin rakennettu kokonaisuus, johon voit halutessasi osallistua myös vain yksittäisiin kertoihin.
29.10. TURVA – kirjoitustehtävä, rumpumatka turvaan, intuitiivinen maalaaminen
26.11. PELKO – mielikuvamatka, vapauttavaa maalaamista, kehollinen purkaminen
17.12. VIHA – kehollinen työskentely, savityöskentely, voima maalaus
14.1. SURU – kehollinen työskentely, mielikuvamatka rummun kanssa, intuitiivinen kirjoittaminen, tunnemaalaus, musiikki parantajana
11.2. SYYLLISYYS – meditaatio, korttityöskentely, inquire työskentely, intuitiivinen maalaaminen
10.3. HÄPEÄ – kehollinen- ja hengitystyöskentely, monivaiheinen savityöskentely, kirjoittaminen
7.4. ANTEEKSIANTO – hiljentyminen, kirjoitustehtävä, meditaatio, intuitiivinen maalaaminen
28.4. ILO/RAKKAUS – korttityöskentely, inquire kirjoittaminen, kehollinen työskentely, tarina, voimataulu
Tarkemmin voit lukea TÄSTÄ
www.hoitolakeiju.fi

Äitihaavan jälkiä

Vain puolet näkyvissä, puolet häivytetty – miksi?
Tunnistamaton?
Kohtaamaton?
Näkemätön?
Näkymätön?
Piilotettu?
Suojattu?
Kadotettu?
Yksin jäänyt?

Vain osittain nähty, olemassa.
Haluan esiin kokonaan. Mikä estää?

Pelko, pettymys – lisää väärinymmärrystä.
Tuska siitä ettei tule nähdyksi ”oikein”.
Helpompi näkyä vain osittain.
Pitää loput itsellä suojassa, turvassa, yksityisenä.
Paljastaa vain harvoille ja valituille.

Haluan näkyä kokonaan.
En enää valikoiden.
Jättää vastuun näkijälle.
Olla Minä,
Sinusta huolimatta.

Kutsun varjonkin esiin, sen joka ei sopinut Sinulle.
Jonka otit itseesi, väitit pahaksi.

Kutsun esiin häpäistyn osan.
Sinun häpeälläsi katsotun,
Sinun häpeälläsi liatun.

Kaikki minussa on viatonta, kaunista, merkittävää.
Kaikki minussa on minua varten.
Kaikki minussa haluaa olla olemassa, ilmentyä,
tulla rakastetuksi – ehdoitta.

Erillisyyden, yksinjäämisen tuska.
Yhteydettömyys, jos olin minä.
Yhteydettömyys, kun en ollut minä.

Kokonainen Minä. Minä Olen.
Tunteva, tarvitseva, yhteyttä ja kuulumista kaipaava Minä.
Kelpaan. Kelpaanhan?
Itselleni kelpaan.

Kirjoitus ja maalaus Veda taide kurssilla 6/2022
…Sari