Stressinvapautushoito

Stocksy back massage[1]Stressi tuntuu olevan päivän sana nykyään, mutta miksi se on päälle jäävänä olotilana oikeasti haitallista? Stressissä ihminen on jatkuvassa valmiustilassa, vailla kykyä rentoutua kokonaisvaltaisesti, päästää irti ja vain olla. Elimistön jatkuva hälytystila ilmenee mm. levottomuutena, jännityksinä, uupumuksena, hermostuneisuutena, tunnetilojen epävakautena ja jopa pelkotiloina. Myös uni-, ruoansulatus- ja muita ongelmia alkaa ilmaantua. Tuntuu, että kaikki itsessä käy ylikierroksilla ja pitkälle edetessään stressi muuttuu pysyväksi olotilaksi vaikuttaen myös immuunipuolustukseen. Tämän vahingollisen kierteen katkaisemiseen haluan tarjota tehokkaan hoitoyhdistelmän, joka tasapainottaa ja tyynnyttää hermostoa hyvin syvästi, ja sitä kautta tuo rauhaa ja rentoutta koko kokonaisuuteemme, antaen keholle ja mielelle muistutuksen millaista on olla rauhallisessa, hyväksyvässä olemisen tilassa.

Rytminen hieronta ikään kuin kokoaa ihmistä takaisin itseensä, omaan keskustaansa tuoden vakautta ja selkeyttä koko olemiseen. Hermostoa rauhoittavan vaikutuksen myötä ihmisen rytminen järjestelmä tasapainottuu – sydämen syke, hengitys, vuorokausirytmi, aineenvaihdunta jne.

Nykyihminen käyttää paljon päätä ja mentaalipuolta elämän asioiden pohdiskeluun ja hallintaan. Monen ongelma on se, ettei saa päätään hetkeksikään hiljenemään.

99d39a7e0e4ad049afba0f128d170b98[1]änalueen energiatunnepisteiden kautta luodaan energiakosketuksella yhteys koko kehon hermojärjestelmään, meridiaaneihin ja pään neurologisiin alueisiin. Näin aivojen sähkömagneettinen toiminta rauhoittuu viestittäen koko keholle, että se voi rentoutua. Kosketus aktivoi kehosi energiajärjestelmän vapauttamaan stressiä.
Vaihtoehtoisesti energiatunnepisteiden sijaan chakra – alueiden energeettinen tasapainotus. Tämä suositeltavaa yhdistää rytmiseen hierontaan silloin, kun keho kaipaa voimaantumista ja tasapainotusta.

Hinta

90min. 78,-